Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminy i snažilky, s přítelem se snažíme o miminko, teprv dva měsíce, měla jsem menstruaci, vždy po cca 35dnech, pokaždé jsem už stresovala kde je a teď mi přišla skoro o dva týdny dřív než bych čekala, co se to děje? ![]()
Dostala jsem ji dneska a už teď je slabší než obvykle, prvně krvavý výtok z rána a teď už krev..
nechci letět k Dr s každou ptákovinou
![]()
Ja mela cykly i 60-70dni a v momente, kdy jsme se dohodli na druhem ditku, naskocily mi cykly 28 denni.
a hned druhy se zadarilo, ten prvni bxl manzel sluzebne pryc.
No hledela jsem jak pero z divanu
@Rosmanita píše:
Dostala jsem ji dneska a už teď je slabší než obvykle, prvně krvavý výtok z rána a teď už krev..nechci letět k Dr s každou ptákovinou
![]()
tak prostě vydrž. To Ti tu nikdo neřekne, co to znamená.
Ovulační krvácení, nidace, anovulační cyklus (je výrazně krátký nebo naopak hodně dlouhý), budeš muset počkat, jak se to vyvine. K doktorovi bych hned neběhala, jen kdyby se krvácení rozjelo nějak extrémně hodně a nepřestávalo.
Ahoj zakladatelko me se tohle taky stalo, byla jsem u dr. Rekla mi ze to muze zpusobit cysta nebo stres viroza
@martina.se Ne? Od ostatních jsem se dostala odpovedi, aspoň té, čím by to PRAVDĚPODOBNĚ mohlo být
samozřejmě může, nemusí.. Děkuji všem
když nevím, zeptám se, to je vše ![]()