Xxl snažilky 2014

942
2.5.14 18:17

Xxl snažilky 2014

Ahoj všechny fajn holky :-) Začínáme se snažit o druhé mimi (už máme doma 7mi měsíčního broučka) Ale mám poněkud obavu, aby to při mé váze šlo :-( po porodu mi zbylo ještě 12kg, takže mi do 100 moc nechybí. Jste tu na tom nějaká podobně? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8237
2.5.14 18:22

@Lejla25 když to šlo u jednoho pujde to i druhého…já váha…my se o mimčo teprve snažíme, a doktoři remcaj že to je tím že mám nadváhu… :( neco jsem zhubla už a jde to pomalu dolu :lol: přeju hodne štestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 18:25

No ale před prvním jsem měla o 12 míň právě ;) aha, tak snad se zadaří ;) Nám se při BMI 28 zadařilo, ale teď už jsem na 32, tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.5.14 18:29

@Lejla25 to pujde…uvidíš,… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.5.14 19:26

Své první těhotenství jsem začala při váze 92 kg a BMI vyšším, než 33. Takže to určitě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
2.5.14 23:11

Ahoj, my se snažíme teprve o první, ale taky mám obavy, jestli to kvůli váze půjde…snažím se schodit, ale jde to špatně. Ale mám kolegyni, silnější, než já a první má za sebou s komplikacemi, a to zhubla. Teď čeká druhé, dost nabrala a nemá vůbec žádné komplikace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 23:28
@boruvkay píše:
Ahoj, my se snažíme teprve o první, ale taky mám obavy, jestli to kvůli váze půjde…snažím se schodit, ale jde to špatně. Ale mám kolegyni, silnější, než já a první má za sebou s komplikacemi, a to zhubla. Teď čeká druhé, dost nabrala a nemá vůbec žádné komplikace. :palec:

Tak to kámošce gratuluju :-) a můžu se zeptat na výšku a váhu? nebo alespoň BMI? tak si můžeme psát, jestli chceš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 23:43

Já přes 100,ale jsem vysoká a mám enormní podíl svalové hmoty, cvičím-a šlo to krásně :-)Není to o váze! Klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.5.14 23:55

@boruvkay hele, ja kdyz byla silnejsi (BMI nad 33), tak tehotenstvi naprosto bezproblemove na jeden jediny pokus. Pouze posledni mesic mirne zvyseny tlak. Druhe tehotenstvi s nizsi vanou (BMI 31) neplanovane, drobne potize jiz od pocatku (vyssi tlak, anemia, tehotenska cukrovka kvuli jedne jedine hodnote akorat na hranici…) Nakonec nedopadlo dobre, byt to nemelo s nicim spojitost a nenasel se vubec duvod, proc k tomu doslo. Nyni mam BMI 29 a zatim se mi otehotnet nedari. Pravda, nesnazime se dlouho (partner se branil dalsimu diteti), tak uvidim, jak se to nakonec vyvrbi.
Takze v mem pripade zatim vyssi vaha = lepsi vysledek. Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.5.14 01:58

Taky si myslím že to není o váze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
3.5.14 11:24

BMI 35 to mám já, kámoška bude mít víc, tak BMI37, nabrala jsem po rozvodu a pak ještě po lécích na bolest zad, a ještě jsem to dolu nedala. Ale mám prý i o 30% těžší kosti, než normální žena. S vysokým tlakem už se léčím pár let, zdědila jsem to po obou rodičích.

Příspěvek upraven 03.05.14 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
3.5.14 11:38

@Lejla25 Ahoj mám kamarádku, která přirozeně otěhotněla při váze 117 kg takže buď v klidu, jestli se má zadařit tak se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 08:04
@allmeyo píše:
@Lejla25 Ahoj mám kamarádku, která přirozeně otěhotněla při váze 117 kg takže buď v klidu, jestli se má zadařit tak se zadaří :palec:

Děkuji za podporu :-) Snad jo no, chtěla bych mít dva prcíky takhle hezky po sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 13:24

@Lejla25 jo dvě děti bych taky chtěla, ale vzhledem k věku, budeme asi rádi i za to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 16:52
@boruvkay píše:
@Lejla25 jo dvě děti bych taky chtěla, ale vzhledem k věku, budeme asi rádi i za to jedno.

to já bych chtěla 4… 2 teď a 2 po nějaké delší době, abych šla aspoň do práce, protože už mi práce fakt chybí… Ale i jedno mimi je radost, jsem z malého stále unešená :) Držím :palec:,aťse co nejdříve zadaří!!! A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí