Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny fajn holky
Začínáme se snažit o druhé mimi (už máme doma 7mi měsíčního broučka) Ale mám poněkud obavu, aby to při mé váze šlo
po porodu mi zbylo ještě 12kg, takže mi do 100 moc nechybí. Jste tu na tom nějaká podobně? ![]()
@Lejla25 když to šlo u jednoho pujde to i druhého…já váha…my se o mimčo teprve snažíme, a doktoři remcaj že to je tím že mám nadváhu…
neco jsem zhubla už a jde to pomalu dolu
přeju hodne štestí
No ale před prvním jsem měla o 12 míň právě
aha, tak snad se zadaří
Nám se při BMI 28 zadařilo, ale teď už jsem na 32, tak snad ![]()
Své první těhotenství jsem začala při váze 92 kg a BMI vyšším, než 33. Takže to určitě jde.
Ahoj, my se snažíme teprve o první, ale taky mám obavy, jestli to kvůli váze půjde…snažím se schodit, ale jde to špatně. Ale mám kolegyni, silnější, než já a první má za sebou s komplikacemi, a to zhubla. Teď čeká druhé, dost nabrala a nemá vůbec žádné komplikace. ![]()
@boruvkay píše:
Ahoj, my se snažíme teprve o první, ale taky mám obavy, jestli to kvůli váze půjde…snažím se schodit, ale jde to špatně. Ale mám kolegyni, silnější, než já a první má za sebou s komplikacemi, a to zhubla. Teď čeká druhé, dost nabrala a nemá vůbec žádné komplikace.
Tak to kámošce gratuluju
a můžu se zeptat na výšku a váhu? nebo alespoň BMI? tak si můžeme psát, jestli chceš ![]()
Já přes 100,ale jsem vysoká a mám enormní podíl svalové hmoty, cvičím-a šlo to krásně
Není to o váze! Klídek
@boruvkay hele, ja kdyz byla silnejsi (BMI nad 33), tak tehotenstvi naprosto bezproblemove na jeden jediny pokus. Pouze posledni mesic mirne zvyseny tlak. Druhe tehotenstvi s nizsi vanou (BMI 31) neplanovane, drobne potize jiz od pocatku (vyssi tlak, anemia, tehotenska cukrovka kvuli jedne jedine hodnote akorat na hranici…) Nakonec nedopadlo dobre, byt to nemelo s nicim spojitost a nenasel se vubec duvod, proc k tomu doslo. Nyni mam BMI 29 a zatim se mi otehotnet nedari. Pravda, nesnazime se dlouho (partner se branil dalsimu diteti), tak uvidim, jak se to nakonec vyvrbi.
Takze v mem pripade zatim vyssi vaha = lepsi vysledek. Drzim pesti.
BMI 35 to mám já, kámoška bude mít víc, tak BMI37, nabrala jsem po rozvodu a pak ještě po lécích na bolest zad, a ještě jsem to dolu nedala. Ale mám prý i o 30% těžší kosti, než normální žena. S vysokým tlakem už se léčím pár let, zdědila jsem to po obou rodičích.
Příspěvek upraven 03.05.14 v 12:01
@Lejla25 Ahoj mám kamarádku, která přirozeně otěhotněla při váze 117 kg takže buď v klidu, jestli se má zadařit tak se zadaří ![]()
@allmeyo píše:
@Lejla25 Ahoj mám kamarádku, která přirozeně otěhotněla při váze 117 kg takže buď v klidu, jestli se má zadařit tak se zadaří
Děkuji za podporu
Snad jo no, chtěla bych mít dva prcíky takhle hezky po sobě ![]()
@Lejla25 jo dvě děti bych taky chtěla, ale vzhledem k věku, budeme asi rádi i za to jedno.
@boruvkay píše:
@Lejla25 jo dvě děti bych taky chtěla, ale vzhledem k věku, budeme asi rádi i za to jedno.
to já bych chtěla 4… 2 teď a 2 po nějaké delší době, abych šla aspoň do práce, protože už mi práce fakt chybí… Ale i jedno mimi je radost, jsem z malého stále unešená
Držím
,aťse co nejdříve zadaří!!! A kolik ti je?