Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tj. mně tak štve, že je teď uplně vše ve hvězdách. Vždy jsem věděla kdy pojedu na dovolenou, kdy co a jinak.
Letos nic nevím.. nevím, zda otěhotním, pak otěhotním, pak potratím, pak? Prostě neprosto vše ve hvězdách, byla jsem zvykla hodně často někam jezdit.. sportovat.. a teď vlastně nevím, co a jak plánovat, protože nevím kdy budu moct a kdy ne.
Taky myslím, že to vyjde na červen… mám teď 10 dní po potratu.. už aby to bylo. To věčné čekání mě ubíjí!
@sevilla to bude dobrý, určitě už jsi si všechno špatný vybrala, a teď už to bude ![]()
@sevilla taky si všechno plánuju a je to prostě blbý, že teď nemůžu naplánovat vůbec nic. prostě musíme si jen přát aby to brzo vyšlo a aby bylo všechno v pořádku.. už se nesmí nic stát. už jsme si to vyžrali, uvidíš.
hlavu hore.. bude dobře ![]()
Dobré ráno holčiny,
jak se daří? my za chvilku povalíme do hornbachu koupit barvu, a budeme malovat předsíň
dneska bude asi takový škaredý počasí.
Krasny destivy den vsem:) tady leje jako z konve, bez destniku ani ranu. Hlavne si tim nenechat zkazit naladu, devcatka ![]()
Ja to jeste dneska musim do peti pretrpet v praci a zitra volno volnicko. Mela jsem v planu myt okna, ale jestli bude i zitra takhle, tak budu mit aspon vymluvu zustat cele dopo v posteli:D
@misa1967 Aspon mas zabavu:) jakou barvicku mas vybranou?
@ladyoli tady v olomouci svítí sluníčko, zatím
jinak barva je bílý lesk a některý skříňky pistáciové..
@ladyoli http://www. siko-koupelny. cz/letak/kuchyne-duben-2014/index. html#/0 hned ta první na tom letáku. ale ta šedá tam nebude.
@misa1967 teeeda, ty se mas, budes to mit krasny
No jo, v Olomouci je vzdycky trochu jinak, cca s odstupem pul dne az dne. Studovala jsem tam, tak to mam vypozorovany ![]()
Ahoj budoucí maminky…
Tak abych se. trošku představila..
Je mi 19 let mám o 13 let staršího přítele s kterým vychovavame jeho devitileteho syna, a rozhodli jsme se že je čas na to aby jsme se začali snažit o miminko…
Ještě poctivě dobírám poslední plato antikoncepce.. Už jen 7 tablet… ![]()
A pak se budeme snažit a snažit…
Vím někdo bude říkat že je to brzo, ale mě samotné to brzo nepřijde…
S přítelem jsem čtyři krásný roky, a vím že bude skvělý táta… Já jsem takový rodinný typ už odmalička… A čím dál víc jsme toužila po rodině… A teď už zbývá jen pár dní.. V uvozovkách…
Já bych chtěla chlapečka Šimona, a přítel holčičku Elišku… Na to mu vždy odpovím ze je to sobec že chce holčičku protože kluka už má…
![]()
Tak snad se brzy všechny dočkáme…těch dvou //
![]()
@markiza81 Vitej mezi nami ![]()
Brzo nebrzo, proste uz se na to citis a urcite si o tom nejakou dobu premyslela, ne? ![]()
Ja uz mam materske pudy taky snad od malicka a kdyby me k tomu netlacil rozum a zopovednost, tak uz jsem se snazenim zacala driv, nez ve 24
Budu drzet palce, aby to vyslo, jak si predstavujes
Ano přemýšlela jsem o tom..kdybych si nebyla jistá tak do toho nejdu…máme dobré zázemí… A hlavně mám partnera co se o nás postará… ![]()
@markiza81
Nejdůležitější jak se na to sama cítíš.
Někdy je lepší to neodkládat. Mně je taky teprve 22, spousta lidí mi říká, že jsem se musela úplně zbláznit, ale my s přítelem prostě cítíme, že jsme na to připravení a je na to ten správný čas. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? V červnu máme v planu se znovu začít snažit o miminko, na konci března jsem musela na revizi a na konci května čekám druhou porevizní MS, po které se začneme znovu snažit,
@Kamcca ahoj ![]()
Teda trosku me holky desite, kazda druha po revizi.. ![]()
Copak se stalo? Doufam, ze to bylo nekde na zacatku. Drzim palce v dalsim snazeni. Vsem vam poreviznim rikam, ze uz mate to spatne vybrane a uz bude jen to dobre ![]()