Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
6.5.14 19:50

Tj. mně tak štve, že je teď uplně vše ve hvězdách. Vždy jsem věděla kdy pojedu na dovolenou, kdy co a jinak.
Letos nic nevím.. nevím, zda otěhotním, pak otěhotním, pak potratím, pak? Prostě neprosto vše ve hvězdách, byla jsem zvykla hodně často někam jezdit.. sportovat.. a teď vlastně nevím, co a jak plánovat, protože nevím kdy budu moct a kdy ne.

Taky myslím, že to vyjde na červen… mám teď 10 dní po potratu.. už aby to bylo. To věčné čekání mě ubíjí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
6.5.14 19:53

@sevilla to bude dobrý, určitě už jsi si všechno špatný vybrala, a teď už to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.5.14 20:09

@sevilla taky si všechno plánuju a je to prostě blbý, že teď nemůžu naplánovat vůbec nic. prostě musíme si jen přát aby to brzo vyšlo a aby bylo všechno v pořádku.. už se nesmí nic stát. už jsme si to vyžrali, uvidíš. :hug: hlavu hore.. bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
7.5.14 09:14

Dobré ráno holčiny, :) jak se daří? my za chvilku povalíme do hornbachu koupit barvu, a budeme malovat předsíň :) dneska bude asi takový škaredý počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.5.14 10:09

Krasny destivy den vsem:) tady leje jako z konve, bez destniku ani ranu. Hlavne si tim nenechat zkazit naladu, devcatka :*

Ja to jeste dneska musim do peti pretrpet v praci a zitra volno volnicko. Mela jsem v planu myt okna, ale jestli bude i zitra takhle, tak budu mit aspon vymluvu zustat cele dopo v posteli:D

@misa1967 Aspon mas zabavu:) jakou barvicku mas vybranou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
7.5.14 10:12

@ladyoli tady v olomouci svítí sluníčko, zatím :) jinak barva je bílý lesk a některý skříňky pistáciové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
7.5.14 10:13

@ladyoli http://www. siko-koupelny. cz/letak/kuchyne-duben-2014/index. html#/0 hned ta první na tom letáku. ale ta šedá tam nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.5.14 11:18

@misa1967 teeeda, ty se mas, budes to mit krasny :) No jo, v Olomouci je vzdycky trochu jinak, cca s odstupem pul dne az dne. Studovala jsem tam, tak to mam vypozorovany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
7.5.14 11:20

@ladyoli :) no tak snad ano.ale už aby to bylo hotový víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
7.5.14 12:41

Ahoj budoucí maminky…
Tak abych se. trošku představila..
Je mi 19 let mám o 13 let staršího přítele s kterým vychovavame jeho devitileteho syna, a rozhodli jsme se že je čas na to aby jsme se začali snažit o miminko…

Ještě poctivě dobírám poslední plato antikoncepce.. Už jen 7 tablet… :-D

A pak se budeme snažit a snažit…

Vím někdo bude říkat že je to brzo, ale mě samotné to brzo nepřijde…

S přítelem jsem čtyři krásný roky, a vím že bude skvělý táta… Já jsem takový rodinný typ už odmalička… A čím dál víc jsme toužila po rodině… A teď už zbývá jen pár dní.. V uvozovkách…

Já bych chtěla chlapečka Šimona, a přítel holčičku Elišku… Na to mu vždy odpovím ze je to sobec že chce holčičku protože kluka už má… :-D :-D

Tak snad se brzy všechny dočkáme…těch dvou // :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.5.14 13:06

@markiza81 Vitej mezi nami :mavam:
Brzo nebrzo, proste uz se na to citis a urcite si o tom nejakou dobu premyslela, ne? ;)

Ja uz mam materske pudy taky snad od malicka a kdyby me k tomu netlacil rozum a zopovednost, tak uz jsem se snazenim zacala driv, nez ve 24 :mrgreen: Budu drzet palce, aby to vyslo, jak si predstavujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
7.5.14 13:14

Ano přemýšlela jsem o tom..kdybych si nebyla jistá tak do toho nejdu…máme dobré zázemí… A hlavně mám partnera co se o nás postará… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.5.14 14:01

@markiza81
Nejdůležitější jak se na to sama cítíš. :) Někdy je lepší to neodkládat. Mně je taky teprve 22, spousta lidí mi říká, že jsem se musela úplně zbláznit, ale my s přítelem prostě cítíme, že jsme na to připravení a je na to ten správný čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
7.5.14 15:02

Ahoj holky, můžu se přidat? V červnu máme v planu se znovu začít snažit o miminko, na konci března jsem musela na revizi a na konci května čekám druhou porevizní MS, po které se začneme znovu snažit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.5.14 15:11

@Kamcca ahoj :mavam:

Teda trosku me holky desite, kazda druha po revizi.. :(
Copak se stalo? Doufam, ze to bylo nekde na zacatku. Drzim palce v dalsim snazeni. Vsem vam poreviznim rikam, ze uz mate to spatne vybrane a uz bude jen to dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí