Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11545
5.5.14 13:30

@marteska91 určitě se to opakovat nebude, už jsme si to vyžrali, tak teď už to musí být v pohodě :)jj ten kontryhel je dobrej, ale za to ten gynex mi nechutná. tak ho musím pít s vodou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:31

@medmenka :( ale zázraky se dějí. musíš tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 13:34

@misa1967 přesně tak, jak říká můj manžel „naděje umírá poslední“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:34

@medmenka
Revizi jsem měla, ale doktorka i doktoři v nemocnici říkali 2 ms a pak se zase můžeme snažit. Já už to ani dýl nevydržím, počítám každý den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:36

@marteska91 ach jo.to čekání je hrozný, že? já budu ráda když vydržím tu jednu MS.ale nevíš jak je to s krvácením po revizi? nemělo by se jen špinit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:37

@misa1967
Hlavně kdyby to pomohlo. První porevizní ms jsem měla mnohem míň bolestivou, tak snad to nějaké účinky na tělo má. :) Docela mě udivuje, co holek si tím taky prošlo. Dokud se mi to nestalo, tak jsem o nikom nevěděla. V nemocnici říkali, že je to snad každá třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 13:38

@marteska91 já říkám že hrozně záleží jak se cítíš ty, doktoři pouze mohou doporučit a po neúspěchu se většině holkám zadaří je pohnojeno ;)
Baštíš nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:42

@misa1967
Já jsem po revizi krvácela asi 2 dny, pak jsem spíš špinila. Ale každý to má jinak, doktoři mi říkali, že krvácet můžu ještě, myslím, 5 dní. Další ms mi přišla asi 5. týden po revizi, ale byla taková jiná, dost silná a hlavně jsem cítila, že to uvnitř ještě není asi v pořádku. To čekání je děs, druhou ms bych snad měla dostat teď ve středu a pak hurá na to. Neboj se, uteče Ti to a budete se taky snažit. :) Jak dlouho jste se snažili u toho prvního těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:43

@medmenka
To už mi taky někdo říkal, tak kéž by to byla pravda. Každou z nás to přece musí jednou potkat. ;) Piju ten kontryhel a femibion. Myslíte, že je to dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:45

@marteska91 no já jsem po revizi 3 dny a nekrvácím moc, trochu..ale jako že to je čistá krev, tak nevím. snad to bude v pohodě. tak snad vám to vyjde hned. říká, že je tam ještě pěkně pohnojeno, tak že to po revizi jde hned :) snažili jsme se první měsíc. takže jako v pohodě. tak snad to tak bude i teď. i když by to asi byl zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:45

@marteska91 myslím,že to stačí bohatě.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 13:46

@marteska91 já myslím že ano, věřím že se hned povede uvidíš ;)
Kontryhel je moc dobrý na růst sliznice a po té revizi je to potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:55

@misa1967
Nám se právě taky povedlo hned, na Vánoce jsme si prostě řekli, že to začneme zkoušet a dopadlo to hned, nemohla jsem tomu věřit. Určitě si prckové pospíší i teď. ;)

@medmenka
Někde jsem četla, že se po něm vajíčko pak dobře uhnizďuje. Piju ho už skoro 2 měsíce, tak snad by to už mohlo mít účinky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 14:00

@marteska91 tak účinek to určitě mít bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.14 15:14

@sevilla no mě všude říkali tak 2-3 měsíce a to jsem byla ve 20TT, ale moje doktorka se mě dneska ptala jeslti plánujeme hned tak sem jí řekla že jo a ona dobře tak až to zjistíte tak okamžitě příjděte. Tak mi udělala radost že neměla žádný řeči.
@marteska91 Ahoj.. ne já jsem až do toho osudnýho UZ neměla žádný potíže, přišlo to jako rána z čistýho nebe..
@misa1967 čekala jsem 5 týdnů, byla jsem jak na trní z toho, vyhlížela jsem jí každej den. Už jsem pak zkoušela kde co, horká vana, šalvěj, červený víno.. Ale jeslti tomu něco pomohlo nebo ne, do toho nevlezu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí