Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marteska91 určitě se to opakovat nebude, už jsme si to vyžrali, tak teď už to musí být v pohodě
jj ten kontryhel je dobrej, ale za to ten gynex mi nechutná. tak ho musím pít s vodou. ![]()
@misa1967 přesně tak, jak říká můj manžel „naděje umírá poslední“ ![]()
@medmenka
Revizi jsem měla, ale doktorka i doktoři v nemocnici říkali 2 ms a pak se zase můžeme snažit. Já už to ani dýl nevydržím, počítám každý den. ![]()
@marteska91 ach jo.to čekání je hrozný, že? já budu ráda když vydržím tu jednu MS.ale nevíš jak je to s krvácením po revizi? nemělo by se jen špinit?
@misa1967
Hlavně kdyby to pomohlo. První porevizní ms jsem měla mnohem míň bolestivou, tak snad to nějaké účinky na tělo má.
Docela mě udivuje, co holek si tím taky prošlo. Dokud se mi to nestalo, tak jsem o nikom nevěděla. V nemocnici říkali, že je to snad každá třetí.
@marteska91 já říkám že hrozně záleží jak se cítíš ty, doktoři pouze mohou doporučit a po neúspěchu se většině holkám zadaří je pohnojeno ![]()
Baštíš nějaké vitamíny?
@misa1967
Já jsem po revizi krvácela asi 2 dny, pak jsem spíš špinila. Ale každý to má jinak, doktoři mi říkali, že krvácet můžu ještě, myslím, 5 dní. Další ms mi přišla asi 5. týden po revizi, ale byla taková jiná, dost silná a hlavně jsem cítila, že to uvnitř ještě není asi v pořádku. To čekání je děs, druhou ms bych snad měla dostat teď ve středu a pak hurá na to. Neboj se, uteče Ti to a budete se taky snažit.
Jak dlouho jste se snažili u toho prvního těhotenství?
@medmenka
To už mi taky někdo říkal, tak kéž by to byla pravda. Každou z nás to přece musí jednou potkat.
Piju ten kontryhel a femibion. Myslíte, že je to dost?
@marteska91 no já jsem po revizi 3 dny a nekrvácím moc, trochu..ale jako že to je čistá krev, tak nevím. snad to bude v pohodě. tak snad vám to vyjde hned. říká, že je tam ještě pěkně pohnojeno, tak že to po revizi jde hned
snažili jsme se první měsíc. takže jako v pohodě. tak snad to tak bude i teď. i když by to asi byl zázrak.
@marteska91 já myslím že ano, věřím že se hned povede uvidíš ![]()
Kontryhel je moc dobrý na růst sliznice a po té revizi je to potřeba.
@misa1967
Nám se právě taky povedlo hned, na Vánoce jsme si prostě řekli, že to začneme zkoušet a dopadlo to hned, nemohla jsem tomu věřit. Určitě si prckové pospíší i teď. ![]()
@medmenka
Někde jsem četla, že se po něm vajíčko pak dobře uhnizďuje. Piju ho už skoro 2 měsíce, tak snad by to už mohlo mít účinky. ![]()
@sevilla no mě všude říkali tak 2-3 měsíce a to jsem byla ve 20TT, ale moje doktorka se mě dneska ptala jeslti plánujeme hned tak sem jí řekla že jo a ona dobře tak až to zjistíte tak okamžitě příjděte. Tak mi udělala radost že neměla žádný řeči.
@marteska91 Ahoj.. ne já jsem až do toho osudnýho UZ neměla žádný potíže, přišlo to jako rána z čistýho nebe..
@misa1967 čekala jsem 5 týdnů, byla jsem jak na trní z toho, vyhlížela jsem jí každej den. Už jsem pak zkoušela kde co, horká vana, šalvěj, červený víno.. Ale jeslti tomu něco pomohlo nebo ne, do toho nevlezu. ![]()