Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
4.5.14 23:39

@pepe92 a to si nemusíš dávat pauzu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 06:42

@medmenka a zjistili ti proč to nejde? to PCO je co? no tak ono se to povede, určitě.:)
@pepe92 ahojky :mavam: určitě to musí co nejdřív vyjít. říkám si, bude léto, a to je na těhu jak dělaný.:)
@Hatšepsovet tak to už máš za chviličku, že? to já si ještě počkám do MS.to je nekonečný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.5.14 12:00

@sevilla Taky to kolem mě všechno pořád tehotní :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.5.14 12:05

@misa1967 Tak jsem dnes byla u gyndařky.. a myslela jsem, že mně pustí domů… ale to prý ne.. až 14. 4. Hrozný… přitom mi vlastně „nic“ už není. Jinak jsem tam šla na svůj původní těhotenský termín.. v době těhotenské poradny.. všechny ženské okolo měly bříško.. šílené! Jinak gyndařka mi říkala ještě počkat na dvě MS. Ale asi to zkusím hned po té první, říká to i více lidí… a tak:) stejně při naší frekvenci a snaze:)

@Hatšepsovet Tak to máme podobnou dignózu.. taky afetální vejce v 6+2 (dle ms 8+6), akorát to u mne ten den zkončilo spontálním potratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.14 12:16

@sevilla ahoj, nečetla jsem celou diskuzi ale pochopila jsem že jsi po revizi.. Já jsem byla taky, už mám po šestinedělí a dnes mi dr. posvětila to že se můžeme začít snažit hnedka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.5.14 12:41

@pepe92 fakt? tak to je super.

Ne po revizi nakonec nejsem… výsledky byly dobré. Ultrazvuk v pořádku a hcg klesalo vzorně.

Někteří radí i půl roku po revizi… :zed: ale na ty kašlu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 12:45

Ahoj holky, jsem také po revizi 5.3.2014. :,( S přítelem jsme se rozhodli na Vánoce, že bychom už byli na miminko připraveni a vyšlo to hned. Bohužel ale se špatným koncem. Pro jistotu nechávám odejít 2 ms, u té první jsem cítila, že to ještě není ono. Takže další snažení květen - červen.

Cítili jste na sobě do začátku, že je něco špatně? Znáte nějaké, alespoň babské rady, jak zabránit tomu, aby se to opakovalo? Mám z toho hrozný strach. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.5.14 12:53

@marteska91
po první kontrole… mělo to být 6+4 a bylo to o týden mladší.. a bez „vnitřku“.. a pak den před potratem jsem byla vyloženě vyschízovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 12:59

@sevilla
tak to jsem to měla podobně…na první kontrole v 8tt doktorka viděla pouze žloutkový váček bez akce, ale říkala mi, že je to normální, že to může být posunuté a objednala mě až za měsíc (?) na kontrolu. Od té doby jsem měla pocit, že je něco špatně a něco ve mě hlodalo. Krvácet jsem začala až v 11 tt a mimčo mělo 6 tt, takže jsem ho v sobě nosila několik týdnů mrtvé.

Jak dlouhou pauzu jste si dávali před dalším snažením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:05

@sevilla taky jsem byla 6+4 na UTZ a nebylo srdíčko. pak za týden jsem byla na KO, a bylo 6+2.a hcg 19000,tak mě revize neminula.ale snažit se budeme asi po první MS, snad se budu cítit fajn.piju kontryhel jak o život, a začala jsem s gynexem.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:06

@pepe92 ty se máááš, že už se můžete začít snažit..a jak dlouho si čekala na MS po revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 13:07

@marteska91 ty jo to tě objednala celkem za dlouho, na to, že neviděla srdíčko ani v 8tt.to už by mělo jít vidět.. no ale mohlo být mladší..ale já věděla že něco není dobře, tak ten týden co jsem čekala do další KO. když mi řekl, že jsem 6+4 a nebylo srdíčko, bylo mi to nějaký divný, a hlavně jsem byla totálně bezpříznaková. jak netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 13:17

@misa1967
Byla jsem těhotná poprvé, takže jsem jí prostě nějak věřila, i když vnitřně jsem trochu cítila, že je něco špatně. Pro příště vím, že pokud to zase bude probíhat podobně, půjdu ještě k jinému lékaři. Ale doufám, že se to už opakovat nebude. Taky piju kontryhel, docela mi to i chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 13:21

@misa1967 tady je to docela pěkně popsané co je PCO
http://www.ordinace.cz/…kych-ovarii/
A ještě aby to nebylo tak jednoduché tak nemám jeden vejcovod a bez léků nemívám ovulaci. Tak proto přirozeně je hodně malá šance k otěhotnění, ale zázraky se někdy také dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.14 13:29
@marteska91 píše:
@sevilla
tak to jsem to měla podobně…na první kontrole v 8tt doktorka viděla pouze žloutkový váček bez akce, ale říkala mi, že je to normální, že to může být posunuté a objednala mě až za měsíc (?) na kontrolu. Od té doby jsem měla pocit, že je něco špatně a něco ve mě hlodalo. Krvácet jsem začala až v 11 tt a mimčo mělo 6 tt, takže jsem ho v sobě nosila několik týdnů mrtvé.Jak dlouhou pauzu jste si dávali před dalším snažením?

Mě bylo po revizi dělohy doporučeno si dát 3 měsíce pauzu a když je to bez revize, tak stačí šestinedělí a hned další cyklus zase snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí