Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni,
zakládám nové téma ohledně přípravku INDOL-IN, který jsem nedávno objevila. Ovuluji jen občas a zjistili mi PCO. Mátě někdo s tímhle preparátem zkušenost? Pomohl vám v otěhotnění? Zpravidelnil vám menstruaci? Za jak dlouho? My jsme si ho s kamarádkou objednali a to hned na tři měsíce, abychom ho vyzkoušeli. Díky za každou vaši zkušenost ![]()
Hned jak ucítím nějakou změnu napíši ![]()
@Papaj29 Ahoj ja s tim zkusenost nemam, ale zajimalo by me co je v tom pripravku ![]()
Je to čistě přírodní účinná látka Indol-3-karbinol, kdy výroba je složitější a to proto, že je očištěna od veškerých alergenů.
Je to čistý výtažek z brukvovitých rostlin.
![]()
@ducki Chci otěhotnět pokud možno bez hormonů a operací a na Indol-in jsem narazila v časopise a je hodně chválený, upravuje hormonální profil, ovulaci, na PCO a dokonce rakovinu prsou. Takže jsem zvědavá co to semnou provede
Určitě hned jak něco pocítím, dám vědět
![]()
@Papaj29 taky jsem chtela otehotnet bez hormonu, ale bohuzel to asi bez nich nepujde. Jak silne mas priznaky pco?
@ducki Já nevím jak přesně silné mam příznaky PCO, znám svůj hormonální profil který mi dělali druhý den menstruace, ale nerozumím jim. Teď mi sledovali ovulaci, ta neproběhla, mam tam spoustu folikul do 10mm, ale žádný dominantní.Min.rok po měsíci snažení jsem hned otěhotněla, ale bylo z toho chem. těhotenství. Menstruaci jsem dříve měla cca po 35 dnech, teď poslední dva měsíce 40-45 dní. Obě menstruace po injekci agolutinu. Více asi budu vědět teď ve středu, jedu na konzultaci co dál
Hlavně být stále v pohodě, to je moje heslo
A jak ty? ![]()
@Papaj29 tak ja nemam ovulaci a ms bez utrogestanu taky ne. Ted jsem byla na laparce a nastesti tam nic jineho nenasli. Ja otehotnela jednou ani nevim jak
ale nedopadlo to a od te doby nic. Na zacatku leta zkusim clostik. Podle dr to nemam tak strasne, ale nevim co si mam pod tim predstavit, kdyz nemam ms ani ovulku, tak snad zabere ten clostik ![]()
Ty jo ale jak se divam na tu cenu
ted jsem si o tom neco precetla a nevypada to vubec spatne. Pouvazuju a kdyztak to zkusim taky ![]()
@ducki Zkus ho
není zas tak drahý a za tu cenu to fakt stojí!!! Mrkni na tyhle stránky: http://www.indol-in.cz/ Psala jsem tam paní na dotaz a řekla jí jakej mám problém a ona mi odepsala, že ji hodně holek volá a děkujou ji, že díky indol-inu otěhotněli…v žádném případě tady nechci dělat reklamu, ale chci se jen podělit o další přírodní doplněk, který pomáhá. Psala mi, že by se měl užívat min.2 měsíce a ted na těhle stránkách mají akci, že ke každému balení dostaneš zdarma 30 tabletek
Už se na něj moc těšíme s kámoškou, zítra dorazí
![]()
@Papaj29 taky jsem cetla, ze se to ma brat 2 mesice a pak pauza. No je fakt, ze kvuli miminka to zkusim
. Dekuju, ze ses tady o tomto pripravku zminila ![]()
Není zač
moc toho tady o tomto přípravku není, tak třeba pomůžeme dalších snažilkám ![]()
@Papaj29 - ja ho brala kdyz jsem mela cystu. Ta tedy zmizela, nevim jestli sama od sebe nebo pomohl ten přípravek. Ale uz si nejsem jista, ale mám pocit, ze v pribalaku bylo, ze se nema brát v těhotenství. Uz si ti presne nepamatuji. Ja tedy čekala v te době na IVF, bylo jasne, ze normou to nepůjde, ale i tak jsem premyslela, co kdybych otěhotněla během toho uzivani.
@kačka25 Já bych ráda docílila toho, aby se mi zpravidelnila menstruace, následně upravil hormonální profil a měla jsem ovulaci, za poslední dva měsíce ovulka neproběhla…takže jdu po hlavě do toho
objednala jsem si kůru na tři měsíce a pak se uvidí, nyní budeme sledovat s doktorem ovulaci, protože jsem dnes dostala clostík(nebo jak tomu tady ve zkratce říkáte). Má se brát jen 4 dny před ovulkou, takže do toho jdu také… uvidíme ![]()