PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
15.6.14 20:20

@Kristouš já to sleduju 2roky a vím jaké to je to mi věř :) dlouho mi trvalo než jsem se naučila nad tím,,povznést"…můj přítel taky nechtěl jít na spermio. Já jsem z Frýdku-Místku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.14 20:28

@ducki a ukecala jsi ho sel? jee to jsme od sebe kousek jezdim za klamaradkou do Havířova:)tak Frydkem projizdm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.6.14 20:34

@Kristouš já ho neukecávala nechtěl tak jsem ho nenutila :)a ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.14 21:42

@ducki a doktoorovi jsi rekla co me řekl ze bez toho do me stourat nebude ze ho chce..od vsetína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.6.14 10:13

@Kristouš řekla jsem mu, že tam přítel jít prostě nechce a on na to, že to nevadí, že to není povinné, ae že mu budu muset podepsat papír o tom, že jsem seznámena s tím, že výysledek snahy otěhotnění nemusí vyjít, protože neznají stav partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.6.14 21:36

@ducki ahaa no tak ja se dneska domluvila ze tam pujde jak dodela zkusky..ze ze zkuskama a pracu toho ma moc ale ze po tam pujde ze to podstoupi sam a ze sve vule…tak jsem na jednu stranu rada…už chci vedet jake to je byt tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.6.14 07:04

@Kristouš no řeknu ti, že já ze začátku zvracela úplně ze všeho, nemohla jsemnic pít ani nic jíst po všem jsem zvracela a ty smrady to bylo taky něco :) ale každá to má jinak :)do 6týdne jsem nic nepoznala. Neboj dočkáš se :) já už jsem mimi blíž, beru clostík a za pár dnů jdu na ultrazvuk, tak snad rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.6.14 09:44

@ducki A jak se cítíš po clostíku??? Já jsem nyní 21DC a podle ovu testů jsem mela ovulaci až v neděli…ted poslední dva dny me silne bolely prsa, tak jestli to bylo k ovulaci? A týden silný bolesti v podbříšku, jako mazec… tak jsem zvedavá :palec: My jsme se ted rozhodli, ze poletíme na dovucu za 3 týdny, tak pokud bych náhodou byla :kytka: tehu, tak snad tím nic nepokazím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.6.14 15:25

@Papaj29 Ahoj, tak já si vzala dnes první prášek, tak zatím necitím nic :) za týden jdu na utz, tak uvidím :) no já kdybych otěhotněla, tak bych nikam nejela měla bych strach :) jsem v takových věcech bojázlivý člověk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.6.14 15:29

@ducki no ja za tyden mu budu taky bliz..v utery jde na zkusku a pak hura na spermiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.6.14 21:50

@ducki Ja to zas beru tak nejak jako osud…pokud to tak ma byt a mimi se ma udržet, tak se udrží… tobe držím palce :palec: :palec: :palec: Ja ani nevim kdy si mam udelat tehu test…za jak dlouho po ovulce se muze uz udelat test, nevite?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.6.14 22:11

@Papaj29 Tak ja si myslim ze tak az za tyden a vic :-D i tyden je brzo ae dusik by tam byt mohl :-) ja jdu v utery na utz tak hned pisnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.6.14 10:11

@ducki tak pristi patek na 10 na spermiky jdeme:)…drz nam palecky…:)..cena 450 Kč malem me u toho telefonu omylo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.6.14 10:49

@Kristouš budu držet :) to je ještě málo já už do toho abych mohla mít dítě vrazila víc. Myslím že toae za dítě stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.6.14 11:19

@ducki no tož to si pis:)…a co ty jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí