Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristouš já to sleduju 2roky a vím jaké to je to mi věř
dlouho mi trvalo než jsem se naučila nad tím,,povznést"…můj přítel taky nechtěl jít na spermio. Já jsem z Frýdku-Místku ![]()
@ducki a ukecala jsi ho sel? jee to jsme od sebe kousek jezdim za klamaradkou do Havířova:)tak Frydkem projizdm
@Kristouš já ho neukecávala nechtěl tak jsem ho nenutila
a ty jsi odkud?
@ducki a doktoorovi jsi rekla co me řekl ze bez toho do me stourat nebude ze ho chce..od vsetína
@Kristouš řekla jsem mu, že tam přítel jít prostě nechce a on na to, že to nevadí, že to není povinné, ae že mu budu muset podepsat papír o tom, že jsem seznámena s tím, že výysledek snahy otěhotnění nemusí vyjít, protože neznají stav partnera
@ducki ahaa no tak ja se dneska domluvila ze tam pujde jak dodela zkusky..ze ze zkuskama a pracu toho ma moc ale ze po tam pujde ze to podstoupi sam a ze sve vule…tak jsem na jednu stranu rada…už chci vedet jake to je byt tehotna
@Kristouš no řeknu ti, že já ze začátku zvracela úplně ze všeho, nemohla jsemnic pít ani nic jíst po všem jsem zvracela a ty smrady to bylo taky něco
ale každá to má jinak
do 6týdne jsem nic nepoznala. Neboj dočkáš se
já už jsem mimi blíž, beru clostík a za pár dnů jdu na ultrazvuk, tak snad rostou ![]()
@ducki A jak se cítíš po clostíku??? Já jsem nyní 21DC a podle ovu testů jsem mela ovulaci až v neděli…ted poslední dva dny me silne bolely prsa, tak jestli to bylo k ovulaci? A týden silný bolesti v podbříšku, jako mazec… tak jsem zvedavá
My jsme se ted rozhodli, ze poletíme na dovucu za 3 týdny, tak pokud bych náhodou byla
tehu, tak snad tím nic nepokazím ![]()
@Papaj29 Ahoj, tak já si vzala dnes první prášek, tak zatím necitím nic
za týden jdu na utz, tak uvidím
no já kdybych otěhotněla, tak bych nikam nejela měla bych strach
jsem v takových věcech bojázlivý člověk ![]()
@ducki no ja za tyden mu budu taky bliz..v utery jde na zkusku a pak hura na spermiky
@ducki Ja to zas beru tak nejak jako osud…pokud to tak ma byt a mimi se ma udržet, tak se udrží… tobe držím palce
Ja ani nevim kdy si mam udelat tehu test…za jak dlouho po ovulce se muze uz udelat test, nevite?? ![]()
@Papaj29 Tak ja si myslim ze tak az za tyden a vic
i tyden je brzo ae dusik by tam byt mohl
ja jdu v utery na utz tak hned pisnu ![]()
@ducki tak pristi patek na 10 na spermiky jdeme:)…drz nam palecky…:)..cena 450 Kč malem me u toho telefonu omylo:D
@Kristouš budu držet
to je ještě málo já už do toho abych mohla mít dítě vrazila víc. Myslím že toae za dítě stojí ![]()