PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
2.7.14 23:09

@Kristouš To mě moc mrzí… chce to čas a odreagování…hlavně se netrap. Držím palce… třeba to tak má být :-)a nakonec zjistíš, jako já, že ten chlap za nic nestál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.7.14 12:26

@Kristouš Ze začátku je to těžké zvyknout si, že osoba se kterou si strávila hodně času už s tebou není, ale zkus si najít něco co tě zaměstná. Udělej si výlet, zajdi si sednout s kamarádkama, prostě něco co ti dodá sílu a hned to bude lepší :) Já když se semnou rozešel bývalý přítel jsem měla jako odreagování koně. To mě zaměstnalo na tolik, že jsem na něj zapoměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.7.14 23:19

Ahoj @ducki, jak se máš a jak se cítíš? Já zítra jdu do clostíku :-)Jinak jsem se ptala na Pregnyl:Aplikace Pregnylu není nezbytná. Můžete ovulovat i bez této injekce. Ale také nemusíte. Je vhodné to sledovat pomocí UZ… takže se ještě příští pátek zeptám na gyndě, jestli mi ji nepíchne, aby to bylo 100% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.7.14 23:29

@Papaj29 Tak já se zatím necítím nijak zvláštně :) mám lehké pnutí v podbřišku a nateklé prsa, ale to mívám i před ms. Beru ještě duphaston, testovat budu za 8 dní pokud ms nepříjde. Já si mysím, že by bylo lepší dát injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.7.14 23:34

@ducki Zkusím doktora ukecat na pregnyl :-) :-)Doufám, že se mi to podaří…ale to až za týden v pátek, to budu myslím 11 nebo 12DC, tak uvidí i na utz co se tam děje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.7.14 23:37

@Papaj29 Myslím, že je to i rozumnější, aspon bude jistější že ovu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.7.14 23:44

Ahoj holky, mam pco a jak to tak byva mam cykly bez ovulace i ms. Uvazuji o laparoskopii a drillingu vajecniku. Mate stim zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.7.14 23:46

@Vrk Já byla na laparoskopii nedávno, ale drilling mi nedělali, protože tam nemám tolik cystiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.7.14 23:52

@ducki a da se to? Tak to je i skoda ne? U pco je to dost ucinna lecba pry. Je to propichani vajecniku elektrickou jehlou aby se telo rozovulovalo a zaclo normalne fungovat. Mne to prave dr. doporucila jako cestu k otehotneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.7.14 23:53

@ducki
http://www. mojetehotenstvi. cz/pco-drilling-vajecniku-moznost-otehotneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.7.14 23:55

@Vrk Já vím, ale tak rozhodl doktor (doufám, že časem na něj půjdu) :)Tak celkově ta operace je vklidu jen nemůžeš skoro nic dělat, protože jsem zjistila, že ke každému pohybu potřebuješ břišní svaly :D nejhorší pro mě bylo vytahování drenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
4.7.14 00:19

Vítám tě @Vrk Já jsem skoro bez ovulace, ale ms mi chodila, někdy trochu dýl(po34-43dnech)ale zatím zkouším jen clostík, na žádném zákroku jsem nebyla…a pevně doufám, že ani nebudu muset!! Co ti gynekolog doporučil? A clostík si už zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
4.7.14 10:16

@ducki mela jsi dren? A co ti tam teda nasli? Dren se pry dava jen kdyz to krvaci hodne nebo, kdyz tam neco odstranuji. Doufam, ze ho mit nebudu z toho mam strach, pry je to silena bolest:(. Spis je skoda, ze bys to musela absolvovat cele znovu kvuli drillingu…ale vsak vi co dela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
4.7.14 10:20

@Papaj29 jj zkousela, mela jsem znej cysty..:( takze folik nepraskl. A ty mas ms i bez leku? Ty se mas. Ja ted doufam, ze se mi to taky trochu upravi treba. Zkousim nic nebrat. A co ten indol in pomohl? Ja mam nejakou malinovou smes od dedka korenare a budu prikupovat jeste chmelovou plus beru metformin, je to lek na cukrovku, ale pouziva se u pco pry oslabuje tu slupku…jinak uz mam za sebou 2×iui a 2×ivf se 4mi transfery a mimco nikde :(. JJese mame 7embryjek zamrazenych, ale jaksi mi nedorusta poradne delozni sliznice :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
4.7.14 11:59

@Vrk No ten dren dávají vždy aby ta krev odtekla :) Jinak se fakt nemusíš bát neni to tak strašné, je to spíš jakoby si dělala hodně sed lehů :D Mě nic neodstranili a vše mám v pořádku :) Fakt se toho nemusíš bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí