Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristouš To mě moc mrzí… chce to čas a odreagování…hlavně se netrap. Držím palce… třeba to tak má být
a nakonec zjistíš, jako já, že ten chlap za nic nestál!!!
@Kristouš Ze začátku je to těžké zvyknout si, že osoba se kterou si strávila hodně času už s tebou není, ale zkus si najít něco co tě zaměstná. Udělej si výlet, zajdi si sednout s kamarádkama, prostě něco co ti dodá sílu a hned to bude lepší
Já když se semnou rozešel bývalý přítel jsem měla jako odreagování koně. To mě zaměstnalo na tolik, že jsem na něj zapoměla ![]()
Ahoj @ducki, jak se máš a jak se cítíš? Já zítra jdu do clostíku
Jinak jsem se ptala na Pregnyl:Aplikace Pregnylu není nezbytná. Můžete ovulovat i bez této injekce. Ale také nemusíte. Je vhodné to sledovat pomocí UZ… takže se ještě příští pátek zeptám na gyndě, jestli mi ji nepíchne, aby to bylo 100% ![]()
@Papaj29 Tak já se zatím necítím nijak zvláštně
mám lehké pnutí v podbřišku a nateklé prsa, ale to mívám i před ms. Beru ještě duphaston, testovat budu za 8 dní pokud ms nepříjde. Já si mysím, že by bylo lepší dát injekci
@ducki Zkusím doktora ukecat na pregnyl
Doufám, že se mi to podaří…ale to až za týden v pátek, to budu myslím 11 nebo 12DC, tak uvidí i na utz co se tam děje ![]()
@Papaj29 Myslím, že je to i rozumnější, aspon bude jistější že ovu bude ![]()
Ahoj holky, mam pco a jak to tak byva mam cykly bez ovulace i ms. Uvazuji o laparoskopii a drillingu vajecniku. Mate stim zkusenost?
@Vrk Já byla na laparoskopii nedávno, ale drilling mi nedělali, protože tam nemám tolik cystiček
@ducki a da se to? Tak to je i skoda ne? U pco je to dost ucinna lecba pry. Je to propichani vajecniku elektrickou jehlou aby se telo rozovulovalo a zaclo normalne fungovat. Mne to prave dr. doporucila jako cestu k otehotneni…
@ducki
http://www. mojetehotenstvi. cz/pco-drilling-vajecniku-moznost-otehotneni
@Vrk Já vím, ale tak rozhodl doktor (doufám, že časem na něj půjdu)
Tak celkově ta operace je vklidu jen nemůžeš skoro nic dělat, protože jsem zjistila, že ke každému pohybu potřebuješ břišní svaly
nejhorší pro mě bylo vytahování drenu ![]()
Vítám tě @Vrk Já jsem skoro bez ovulace, ale ms mi chodila, někdy trochu dýl(po34-43dnech)ale zatím zkouším jen clostík, na žádném zákroku jsem nebyla…a pevně doufám, že ani nebudu muset!! Co ti gynekolog doporučil? A clostík si už zkoušela?
@ducki mela jsi dren? A co ti tam teda nasli? Dren se pry dava jen kdyz to krvaci hodne nebo, kdyz tam neco odstranuji. Doufam, ze ho mit nebudu z toho mam strach, pry je to silena bolest:(. Spis je skoda, ze bys to musela absolvovat cele znovu kvuli drillingu…ale vsak vi co dela ![]()
@Papaj29 jj zkousela, mela jsem znej cysty..:( takze folik nepraskl. A ty mas ms i bez leku? Ty se mas. Ja ted doufam, ze se mi to taky trochu upravi treba. Zkousim nic nebrat. A co ten indol in pomohl? Ja mam nejakou malinovou smes od dedka korenare a budu prikupovat jeste chmelovou plus beru metformin, je to lek na cukrovku, ale pouziva se u pco pry oslabuje tu slupku…jinak uz mam za sebou 2×iui a 2×ivf se 4mi transfery a mimco nikde
. JJese mame 7embryjek zamrazenych, ale jaksi mi nedorusta poradne delozni sliznice
.
@Vrk No ten dren dávají vždy aby ta krev odtekla
Jinak se fakt nemusíš bát neni to tak strašné, je to spíš jakoby si dělala hodně sed lehů
Mě nic neodstranili a vše mám v pořádku
Fakt se toho nemusíš bát ![]()