Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrk Chybí odvaha, strach ze zklamání je obrovský, takže na to prdím… čas ukáže!! ![]()
@Papaj29
je to jsi dobra. Ja nesnasim to sebepozorovani a doufani
radsi vim na cem jsem. Tak drzim pesti
Ahojda, holky jak snasite to teplo, me se od rana mota hlava. Chtela jsem se jit opalovat, ale ja tam nevydrzim..bazen bohuzel nemame napusteny. Jinak ja uz se ani pozorovat nemusim..dnes nemuzu lezet ani na brise, jak me prsa tlaci. Jako jestli to klapne, tak budu skakat radosti
@Papaj29 juchuuu. Drzim pesti!! Jinak my dnes bazen napoustime, mame jen minia doufam ze driv nezacne prset nez se napusti ![]()
@Papaj29 tak honem zkus test
ja jsem zvedava jak kdybych mela sama testovat ![]()
@ducki Testovat jsem mela v planu dnes rano, ale zapomnela jsem ho v aute
tak zitra rano. Ale vim ze tam bude jen jedna carka, at uz jsem ci nejsem…
ja si myslim ze jsem jedna z tech co testy ukazou az pozdeji… ![]()
@Papaj29 tak muzes zkusit i ted jestli jsi a mas uz po terminu ms, tak to ukaze
a druhy zkusis kdyztak za dva dny
@ducki Jak si na tom ty s menstruaci pri clostiku? Ja ms minule dostala 30DC. Dnes jsem 35DC. Nedocetla si se nekde, nebo nevis jestli clostik upravuje ms?
Jinak test udelam zitra ![]()
@Papaj29 Tak to nevím. Já tento cyklus clostík nebrala, protože jsme byli na dovolené a nemohla bych přijít na kontrolní utz, jinak mám 9 dní do ms a pak ho začnu zase brát ![]()
@Papaj29 clostik ms neupravuje…je na rust foliku neni to progesteron na ms…
Ahoj holky, prave jsem si udelala test! Je tam dalnice. Brecim stestim…moje ruce skoro nemuzou ani psat, jak se klepou. Stale neverim!!!
![]()
@Papaj29
huraaa!!! Moc gratuluji!! Objednej se na krev na gyndu a uz ti reknou mozna i termin utz
![]()
Tak jsem si teď volala na gyndu, mam tam dorazit tento týden, zítra tam není, tak ve středu ráno tam pojedu
Pořád tomu nevěřím… připadám si jak ve snu… ještě aby se to udrželo a bylo vše ok
![]()
@Papaj29 Jééé to mám velkou radost
moc gratuluji
třeba příští měsíc na tom budu stejně
je krásné se na to dívat hned mi to dodává energii a sílu věřit, že se to může povést i s naším syndromem ![]()