PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
6.8.14 23:24

@Papaj29 jeee ten den jsem se narodila ;). Tak to preji hodne zdaru fazolce. Ja ted piju nejake malinove kapky a gynex taky vyzkousim ;). Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.8.14 23:36

@Vrk Kamarádka mi poradila, že mam pít kopřivový čaj na podporu těhu a proti potratu. Tak jsem si ho šla koupit a doma čtu, že ho nesměj těhotné a kojící… Nevíte o tom něco? :think: Přitom ho ta její kamarádka pila, protože třikrát potratila a teď má krásnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.8.14 23:40

@Papaj29 bylinky byt tebou radsi vysadim uplne. Kde co zpusobuje stahy delohy a prave treba vyvolava porod ci potrat…kup si kyselinu listovou nebo vitaminy pro tehule a na potrat vubec nemysli!!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.8.14 11:05

Nováček s pco

Ahoj holky,
jsem na emiminu nová, spoustu diskuzí jsem už prošla, mám tak nějak diagnostikované pco a toto je jedna z diskuzí, kde to žije. Máte zkušenosti, takže budu moc ráda, když mi poradíte, jak mám dál postupovat :-)
Kromě pco mám také sníženou funkci štítné žlázy. Gynekoložka mi na pco doporučila antikoncepci, do té doby jsem jí nikdy nebrala. Projevy pco se skutečně zlepšily, ms chodila jako hodinky… Teď bychom s manželem chtěli mimimko. HA jsem dobrala v červnu. Mentruace chodí přesně po 28 dnech. Nakoupila jsem ovulační testy, ale ty jsou stále negativní. Četla jsem něco o lehčí variantě pco, existuje něco takového? UVažuju nad tím, že zatím menstruuju, nebo je to jenom vliv doznívající HA?
Ke gynekoložce jsem objednaná začátkem září, mám strach, že bude chtít, abych tomu dala čas. Já ale nechci zbytečně čekat, myslíte, že by mohla zjistit, jestli vůbec probíhá ovulace? Děkuju za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
7.8.14 21:41

@Papaj29 kontryhel nepij vyvolává stahy dělohy. Ber jen kys. listovou zatím a pak můžeš přidat vitaminy pro těhotné.
Mela bych zájem o indol-in co ti zbyl jaká by byla cena? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.8.14 22:57

@Kapyka Jee,to by bylo fajn, kdyby sis ho vzala. Je to 73 tablet. Bere se rano a vecer. Cena 60 tablet na netu je 630Kc. Takze co treba cena 550 Kc i s postou…napis mi prosim sem svou adresu, pokud ti to neva. Pak ji zas muzes vymazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
8.8.14 08:26

@Papaj29 Vzala bych si ho ale až tak po 15.srpnu až budu mít penízky, podržíš mi ho? napiš mi sem e-mail a pošlu ti adresu. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.8.14 14:04

@Anomisss Ahoj, no mě řekl doktor, že mám lehčí formu, ale jak se projevuje lehčí forma to fakt netuším. Ms nemáma ovulku taky ne, takže asi tak :) Jinak jestli jsi před antikoncepcí menstruovala normálně tak si myslím, že ted to není vlivem HA, ale jestli si nemenstruovala, tak to ještě můžou být účinky HA

@Papaj29 Ahoj :) tak jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.8.14 14:12

@ducki Ahoj, děkuju za reakci :) Prosím Tě, to, že nemáš ovu máš určený od doktora? Nebo to zjišťuješ měřením BT a ovu testy? Já totiž přemýšlím, že bych doktorku poprosila, jestli by si mě taky nepozvala nějak šikovně, aby zjistila (pouze po 3 měsících snažení), jestli ovu probíhá, nebo ne. Někdo psal, že s takovým vyšetřením dělají cavyky… nebo se to dá zjistit při běžném prohlídce?
Děkuju za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.8.14 16:40

@Anomisss Při běžné prohlídce si myslím, že to nejde, to bys musela přijít kolem 13 dne cyklu aby viděla jestli rostou. Já to mám potvrzené od doktora a jinak u PCO se ovulační testy nevyplatí dělat, protože ti bud vychází celý cyklus pozitivně a nebo celý cyklus negativně. No pokud máš normální doktorku a nechceš po ní hned hormony na ovu, tak by ti vyšetření zda ovu je nebo není měla udělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.8.14 18:14

@ducki Já jsem myslela, že při PCO ovu testy můžou vycházet falešně pozitivně… mně pořád vychází negativně, tak jsem počítala s tím, že ovu nemám, začala jsem to jistit ještě meřením BT, ale to zkouším teprve 1. měsíc ;)
Takže mi to prosím ujasni, když vycházejí negativně, tak to znamená, že ovu neprobíhá, nebo ji můžou i zapřít? :D Jsem si nemyslela, že pořídit si dítě bude taková věda.
Po přečtění všech těch témat v diskuzích by si člověk mohl otevřít gynekologickou praxi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.8.14 19:00

@Anomisss no u pco kdyz ti vyjde pozitivne tak je to vetsinou falesne a kdyz ti vyjde negativne tak ovu neni. Ja zkousela taky merit aee ty teploty mi tak skakaly, ze jsem se na to vyprdla :-D taky jsem si myslela, ze otehotnim hned a uz je to tri roky a furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.8.14 19:58

@ducki tak to upřímně obdivuju Tvoji trpělivost, pořád zkoušíte přirozenou cestou? Já jsem ukrutně netrpělivej tvor, ale přírodě asi neporučím… hodlám ještě pár týdnů bojovat s teploměrem, nakonec zašílhám do grafu, jestli tam na něco přijdu :D a pak se sesypu na doktorku, že chci kloudný vyšetření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
9.8.14 09:40

@kapyka Určitě ti ho podržím :palec: :lol: mejl zašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
9.8.14 09:49

@ducki Ahojda, jak se Ti daří?? Já jsem přežila týden v práci, ale pořád bych přes den spala. Chvílema jsem usínala i ve stoje, pusa stále dokořán. V noci už spím o trošku lépe, ale vstávám brzy, což u mě není zvykem. Ale víš co je zvláštní, vůbec mi nepříjde, že jsem těhotná, mam pocit jako bych si to vymyslela a doktor mě v tom jen nechává :lol: Jinak prsa mě bolej tak zvláštně, spíše to je takový tlak ze všech stran, taky se mi trošku hůř dýchá a mam žízeň. A když udělám rychlý pohyb, motá se mi hlava. A další super věc-jsem náladová jako blázen, se chvílema nepoznávám. Ale zas to má svoje pro, dokážu říct svůj názor nahlas a to jsem dřív moc neuměla. Ve středu jdu na kontrolu, tak jsem trochu napjatá, aby to bylo vše ok. Včera jsem byla v pátým týdnu. Nevím jak přesně se to píše :jazyk: Mějte se tu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí