Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste negratulujte, ve stredu napisu co na gynde. Zatim to nemam potvrzene od doktora. Jinak jsem unavena. Pokud to pujde, od stredy uz zustanu doma na neschopence.
@Papaj29 cele tehu na neschopence? Co mas za praci? Jee to bych se asi unudila k smrti, ale proc ne kdyz to jde ![]()
@Vrk Pracuji jednak na směny(ranní-odpolední-noční)a navíc na rizikovém pracovišti, někdy musím zvednout těžkou věc, ale největší problém je, že tam jsem pořád ve stresu…už jsem chtěla změnit práci. Zustala jsem tam jen z duvodu peněz a že plánujeme miminko a že nemělo smysl něco hledat. Kolektiv strašný a už rok a půl se těším, jak z téhle práce vypadnu a užiju si to doma, máme velký dům se zahradou a já se teda nudit nebudu
a těhot. si chci užít. Ale na všechno se zítra zeptám gynekologa. Ale jak mu řeknu o tom stresu a napětí, tak mě nechá určitě doma. Kamarádka ví, co jsem vše pro mimi udělala a i ona má PCO a jí doktor hned nechal doma a to pracuje jako učitelka.
@Papaj29 no tak jak to tak ctu je to urcite dobra volba. Ono kdyz jsem si to vlastne predstavila neni vubec spatny to volno mit. Aspon budes mit cas na sebe a pripravu pro mimco;). Je to super a tesim se zitra na dobre zpravy od tebe ![]()
@Papaj29 Tak já bych taky zůstala radši doma, když už to mimi je těžce vybojované
držím palce
Ahoj holky, u doktora vse ok! Fazolka ma 4 mm, za tyden mam prijit na kontrolu a to by me uz nechal doma. Holky nevite co je dobry na spani? Ja v noci nemuzu spat, jen se prevracim, jsem totalne unavena a mota se mi hlava. ![]()
@Papaj29 na spani horčík a caj z medunky. Ale nespavost je rostoucim hcg…to prejde neboj;). Gratuluji k prckovi;). Srdicko u bylo nebo je brzy?
@Papaj29 Tak to je pěkné
už chci taky
Zkus medunkový čaj, ten je na uklidnění a i na spaní, nebo si zkus koupit přímo čaj na spaní. Já ho měla, ale mě nepomohl.
To ja dnes na utz sliznice nizka
mam asi ultra dlouhe cykly holt se bude cekat a doufat ![]()
@ducki ne ne nic. Nic brat nechci ani. Dorusta mi pozdeji…asi…minule az po 30dc.
@Vrk aha, tak ale to potom budeš mít problém otěhotnět, když se nebude mít mimi kam uchytit
@ducki no vsak to ja vim
stim bojuju v současnosti ja nejvic…ale dorusta to, vetsinou chvilku pred ovu ale ta je az pred 50dc dle min cyklu…des bes
@Vrk O srdíčku nic neříkal, jen mi řekl že fazolka je ještě velmi malinká, že ovulace proběhla pravděpodobně o pár dní dýl, takže to vychází na cca 18.7 a to jsme se pěkně na dovče opili a pak se mazlili…byla jsem uplně opilá, takže to asi zabralo-nemyslela jsem na nic
Přeji Vám holky, aby se brzy zadařilo
A s tou sliznicí-já prvních 12dní brala Gynex. Zkus ho.. A ještě mi zbyl Indol-in na celý měsíc, nemáte někdo zájem? Na ceně bychom se dohodli…Nevím co s ním. Leží mi tady a přitom by mohl pomoci ![]()