PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
12.6.14 21:53

@Papaj29 ono je problem ze on nechce jit a ja se, u ani nedivim, nebudu hop do toho tahat holt se musim smirit s tim, ze nebudu mit deti…v nem neni @ducki vim ze je ve me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
12.6.14 22:07

@Kristouš Takhle nemluv! Určite budes mít deti… a pokud ti clostík tvůj gynekolog nechce napsat, tak si zajdi k jinému, není jedinej na světe!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.6.14 22:30

@Papaj29 já už ji měla mít v pondělí…beru ted duphaston a zatím mi po něm ms nepřišla. Tak na ni čekám at už můžu začít brát clostík :)
@Kristouš já taky vím, že chyba je ve mě a ne příteli a stejně jsem si vynutila své. Nemusí tam chodit pokud nechce. Změn doktora, který bude mít víc pochopení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.6.14 08:05

@Papaj29 ja do nej hucim furt at jde at jde at jde…a on mi řekl uvidíme co se s tim da delat, ale nehrnu se do toho…ja už snad vystřídala všechny gynekology na vsetíne…zbývá mi primár který me neveme…:(
@ducki ja ho na ten spermio dotahnu…nechcu byt neplodna…a co mas ty za diagnozu ze je problém v tobě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.6.14 09:33

@Kristouš já mám PCO, takže žádná ms a tím pádem i žádná ovulka. A co máš ty, že víš, že je to v tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.6.14 09:38

@ducki Tak to jsem napnuta jak spagát, jak budes reagovat na clostík a aby ti bylo fajnove. Ja asi 4 den mam bolesti v trislech, presne jako když to mam dostat, kreče…v noci jsem se vzbudila a musela jsem si vzit ibalgin, protoze jsem se kroutila jak had. @Kristouš A pročpak přítel nechce na spermio? Stydí se? Jo, je to nepríjemny, ale manzel sel sam od sebe, pry to dela pro nas… kdyby preci jen byl ten problém u nej… ale urcite ho nenut, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.6.14 09:43

@ducki Tak to mam uplně to samé:D vitej:D:D

@Papaj29 ja nevim nechce se mu tam nebo se stydí já nevím fakt netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.6.14 09:45

@Papaj29 to já taky :D bolest mi vůbec nebude vadit pokud to zabere :)
@Kristouš já už to mám dlouho, ale dřív mi aspon chodila ms tak nějak pravidelněji a ted už vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.6.14 09:50

@ducki me to zjistilli tperve minuly rok…:( byla jsem z toho uplně špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.6.14 09:55

@Kristouš já to vím jistě asi dva roky a pak mi došlo, že jsem to měla už dřív když jsem měla ty samé problémy co ted. Já taky z toho radost neměla…chvíli jsem si pobrečela a pak jsem si řekla, že to nevzdám, že dítě mít prostě budu a zakazuju si myšlenky na to co když to nepůjde. Vydržela jsem horší věci a když už jsem jednou těhu byla i když to nedopadlo, tak určitě budu zas a vy holky taky:) a jestě jsem se chtěla zeptat ty máš ms nebo ji máš jen o vyvolání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.14 10:28

@ducki ja ji sem tam mam sama od sebe…ale to tak jednou za 2-5 mesícu…vyvolávat ji nechodim po tom sem to nedostala už vůbec po agolutinu…no a tehotna si už byla? ja este ani 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.6.14 10:42

@Kristouš já ji měla ze začátku taky sama tak jednou za 2 měsíce, pak už to bylo jednou za 3 měsíce, pak jsem zázrakem otěhotněla, ale nevyšlo to no a pak jsem ms sama neměla vůbec. Otěhotněla jsem jednou a vůbec jsem to nečekala, než jsem to zjistila tak jsem se vztekala kde ta ms zase je :D na ultrazvuku nebylo nic vidět tak mi dali vyvolávačku no a za 14 dní už tam bylo vidět mimi, ale v 8 týdnu se zastavilo ve vyvinu tak to šlo pryč :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.14 10:45

@ducki to me mrzi…no me toto dela dela už od 14 takze par let jo…no a ted mame jit na ten spermiogram a nic asi ho na to neukecam…neverim tom ze nekdy budu tehotna..po mazleni mi hlavou proběhne vždy uz zas k nicemu…zas s toho nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.6.14 11:16

@Kristouš tohle jsem si říkala taky, ale pak jsem prostě už toho měla dost, toho sebelitování a začala jsem si sex zase užívat, už mě tolik nerozhodí bílý test, mám prostě svůj sen mít dítě a za tím si jdu. Je hodně překážek, ale veřím, že jednou každá z nás dítě mít bude :) Je to těžké a to čekání nekonečné. Nesmíš na to myslet tak negativně, zkus se na to dívat jinak. Já vím, že to asi nepůjde hned, ale když jsem to zvládla já, tak ty taky :) musíš věřit a neztrácet naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.14 20:17

@ducki kdyby mi to tak slo vis jaK JE TO HROZNE VIDET 3 ROKY ZA SEBOU NEUSTALE SNEHOBILO? A TEN MUJ BLBEC s prominutium na tewn po… smermiogram nechce a nechce…hlavne ze uvidi co se s tim da delat…ani nevim estli ovuluju…z kama si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí