Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Papaj29 ono je problem ze on nechce jit a ja se, u ani nedivim, nebudu hop do toho tahat holt se musim smirit s tim, ze nebudu mit deti…v nem neni @ducki vim ze je ve me…
@Kristouš Takhle nemluv! Určite budes mít deti… a pokud ti clostík tvůj gynekolog nechce napsat, tak si zajdi k jinému, není jedinej na světe!! ![]()
@Papaj29 já už ji měla mít v pondělí…beru ted duphaston a zatím mi po něm ms nepřišla. Tak na ni čekám at už můžu začít brát clostík ![]()
@Kristouš já taky vím, že chyba je ve mě a ne příteli a stejně jsem si vynutila své. Nemusí tam chodit pokud nechce. Změn doktora, který bude mít víc pochopení ![]()
@Papaj29 ja do nej hucim furt at jde at jde at jde…a on mi řekl uvidíme co se s tim da delat, ale nehrnu se do toho…ja už snad vystřídala všechny gynekology na vsetíne…zbývá mi primár který me neveme…:(
@ducki ja ho na ten spermio dotahnu…nechcu byt neplodna…a co mas ty za diagnozu ze je problém v tobě:)
@Kristouš já mám PCO, takže žádná ms a tím pádem i žádná ovulka. A co máš ty, že víš, že je to v tobě?
@ducki Tak to jsem napnuta jak spagát, jak budes reagovat na clostík a aby ti bylo fajnove. Ja asi 4 den mam bolesti v trislech, presne jako když to mam dostat, kreče…v noci jsem se vzbudila a musela jsem si vzit ibalgin, protoze jsem se kroutila jak had. @Kristouš A pročpak přítel nechce na spermio? Stydí se? Jo, je to nepríjemny, ale manzel sel sam od sebe, pry to dela pro nas… kdyby preci jen byl ten problém u nej… ale urcite ho nenut, to je jasny.
@ducki Tak to mam uplně to samé:D vitej:D:D
@Papaj29 ja nevim nechce se mu tam nebo se stydí já nevím fakt netuším
@Papaj29 to já taky
bolest mi vůbec nebude vadit pokud to zabere ![]()
@Kristouš já už to mám dlouho, ale dřív mi aspon chodila ms tak nějak pravidelněji a ted už vůbec
@ducki me to zjistilli tperve minuly rok…:( byla jsem z toho uplně špatná..
@Kristouš já to vím jistě asi dva roky a pak mi došlo, že jsem to měla už dřív když jsem měla ty samé problémy co ted. Já taky z toho radost neměla…chvíli jsem si pobrečela a pak jsem si řekla, že to nevzdám, že dítě mít prostě budu a zakazuju si myšlenky na to co když to nepůjde. Vydržela jsem horší věci a když už jsem jednou těhu byla i když to nedopadlo, tak určitě budu zas a vy holky taky:) a jestě jsem se chtěla zeptat ty máš ms nebo ji máš jen o vyvolání?
@ducki ja ji sem tam mam sama od sebe…ale to tak jednou za 2-5 mesícu…vyvolávat ji nechodim po tom sem to nedostala už vůbec po agolutinu…no a tehotna si už byla? ja este ani 1
@Kristouš já ji měla ze začátku taky sama tak jednou za 2 měsíce, pak už to bylo jednou za 3 měsíce, pak jsem zázrakem otěhotněla, ale nevyšlo to no a pak jsem ms sama neměla vůbec. Otěhotněla jsem jednou a vůbec jsem to nečekala, než jsem to zjistila tak jsem se vztekala kde ta ms zase je
na ultrazvuku nebylo nic vidět tak mi dali vyvolávačku no a za 14 dní už tam bylo vidět mimi, ale v 8 týdnu se zastavilo ve vyvinu tak to šlo pryč :/
@ducki to me mrzi…no me toto dela dela už od 14 takze par let jo…no a ted mame jit na ten spermiogram a nic asi ho na to neukecam…neverim tom ze nekdy budu tehotna..po mazleni mi hlavou proběhne vždy uz zas k nicemu…zas s toho nic nebude
@Kristouš tohle jsem si říkala taky, ale pak jsem prostě už toho měla dost, toho sebelitování a začala jsem si sex zase užívat, už mě tolik nerozhodí bílý test, mám prostě svůj sen mít dítě a za tím si jdu. Je hodně překážek, ale veřím, že jednou každá z nás dítě mít bude
Je to těžké a to čekání nekonečné. Nesmíš na to myslet tak negativně, zkus se na to dívat jinak. Já vím, že to asi nepůjde hned, ale když jsem to zvládla já, tak ty taky
musíš věřit a neztrácet naději
@ducki kdyby mi to tak slo vis jaK JE TO HROZNE VIDET 3 ROKY ZA SEBOU NEUSTALE SNEHOBILO? A TEN MUJ BLBEC s prominutium na tewn po… smermiogram nechce a nechce…hlavne ze uvidi co se s tim da delat…ani nevim estli ovuluju…z kama si?