Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOLKY JEŠTĚ NĚCO, OVULAČNÍM TESTŮM NEVĚŘTE, OPRAVDU…DĚLALA JSEM SI HO A VYŠEL ŽE MAM OVULACI, DRUHÝ DEN JSEM ŠLA NA ULTRAZVUK A ANI NÁZNAK PO OVULACI NEBO ŽE BY MĚLA PŘIJÍT, NIC!!! ALE POKUD SI TO CHCETE VYZKOUŠET, JE TO JEN NA VÁS… ![]()
@Peczka My jsme se začali snažit o miminko 28.dubna 2013 na dovolené
Takže jsme na tom časově podobně, ale opravdu jestli můžu radit, zkus si najít jiného gynekologa-třeba na doporučení-jako já
Já za svůj život vystřídala 4 gynekology, žádnému nebylo divné, že mam nepravidelnou menstruaci a nikdo neviděl na ultrazv., že mam PCO, až tento a jsem fakt moc ráda, že jsem to nenechala do podzima, zas by se to o půl roku prodloužilo ![]()
@Papaj29 u pco vychazi ovu testy temer vzdy pozitivne kvuli te nerovnovaze hormonu ![]()
@ducki Mě ovu testy vždy nevycházely… jak kdy, jeden měsíc třeba vůbec… bylo to divný když jsem si ho teď udělala-vyšel-ale podle utz ovulka nebyla.. asi tak… ale asi máš pravdu. Mám ještě dvě balení doma. Tak to zkusím prodat ![]()
@Papaj29 me to taky nekdy vyslo a nekdy ne, ale ve skutecnosti to vychazelo vzdy blbe ![]()
@Peczka ja taky zmenila dr, protoze toho co jsem mela byl arogantni blb. Od 13 jsem mivala ms jakz takz pravidelnou a v 16 to zaclo. Ms zadna a dr to neresil ani me nevysetril a kdyz jsem tam prisla, ze zase nemam ms uz 3 mesice, tak na me vyjel ze a co jako ze jsem mlada a ze prijde sama
tak jsem sla k jinemu a hned me vysetril a zjistil mi pco
@Peczka si myslel ze kdyz mi je 16 tak to nemusi resit a ted o par let pozdeji to uz nejde jinak nez se cpat praskama abych mels ms. Tak u tebe nemusi byt az tak velky problem kdyz mas ms. Treba jen nemas ovulaci tak casto. No ja byt tebou bych to nevydrzela a presla hned ![]()
@Peczka ja na to taky moc myslim
ae u me to nema zadny vliv
tak to ja si v cervenci pro clostik. Tak jsme na tom podobne
obe cekame na cervenec ![]()
A já podle kartářky mam v červenci otěhotnět
Tak jsem na nás holky zvědavá…
@Papaj29
taky uz jsem uvazovala, ze si zajdu za kartarkou
no ja doufam, ze otehotnim do konce prazdnin bud s indol in nebo s clostikem. To cekani je nekonecne ![]()
@ducki Pokus se zaměřit svoje myšlenky na něco jiného, nebo to vypusť z hlavy úplně…to já jsem udělala
Ale vy se už asi snažíte moc dlouho, vid? A indol-in máš už doma? A užíváš ho už? Já pociťuji lehké bolení v tříslech… ![]()
@Papaj29 teprve vcera jsem ho objednala
ja na to nemyslim nejak moc, jen kdyz je cas ms
no snazime se skoro 2 roky. Uz chci ty // kdyz na ne cekam dlouho
doufam v ten indol in, kdyz pomaha na cysty
@ducki Rok 2014 je ROK ZÁZRAKŮ, víš to? Přej si a předem děkuj za zázračné otěhotnění, já si to říkám pořád
Hlavně mysli pozitivně. Indol-in nám určitě pomůže
Ten správný okamžik teprve příjde. Třeba ještě není náš čas
Ale určitě příjde
![]()
@Papaj29 to nevim, ze je tok rok zazraku
preju si to a kazdy vecer preju dobrou noc miminku co prijde
Mam sice nekdy dny co brecim a rikam si, ze to nepujde, a jak by vypadal muj zivot bez ditete, ale vybrecim se a zas myslim pozitivne
je to proste nekdy na palici ![]()