PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
13.5.14 16:15

HOLKY JEŠTĚ NĚCO, OVULAČNÍM TESTŮM NEVĚŘTE, OPRAVDU…DĚLALA JSEM SI HO A VYŠEL ŽE MAM OVULACI, DRUHÝ DEN JSEM ŠLA NA ULTRAZVUK A ANI NÁZNAK PO OVULACI NEBO ŽE BY MĚLA PŘIJÍT, NIC!!! ALE POKUD SI TO CHCETE VYZKOUŠET, JE TO JEN NA VÁS… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.5.14 16:18

@habet a ty máš také potvrzené PCO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.5.14 16:33

@Peczka My jsme se začali snažit o miminko 28.dubna 2013 na dovolené ;-) Takže jsme na tom časově podobně, ale opravdu jestli můžu radit, zkus si najít jiného gynekologa-třeba na doporučení-jako já :-) Já za svůj život vystřídala 4 gynekology, žádnému nebylo divné, že mam nepravidelnou menstruaci a nikdo neviděl na ultrazv., že mam PCO, až tento a jsem fakt moc ráda, že jsem to nenechala do podzima, zas by se to o půl roku prodloužilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.5.14 17:36

@Papaj29 u pco vychazi ovu testy temer vzdy pozitivne kvuli te nerovnovaze hormonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.5.14 18:39

@ducki Mě ovu testy vždy nevycházely… jak kdy, jeden měsíc třeba vůbec… bylo to divný když jsem si ho teď udělala-vyšel-ale podle utz ovulka nebyla.. asi tak… ale asi máš pravdu. Mám ještě dvě balení doma. Tak to zkusím prodat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.5.14 19:08

@Papaj29 me to taky nekdy vyslo a nekdy ne, ale ve skutecnosti to vychazelo vzdy blbe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 09:53

@Peczka ja taky zmenila dr, protoze toho co jsem mela byl arogantni blb. Od 13 jsem mivala ms jakz takz pravidelnou a v 16 to zaclo. Ms zadna a dr to neresil ani me nevysetril a kdyz jsem tam prisla, ze zase nemam ms uz 3 mesice, tak na me vyjel ze a co jako ze jsem mlada a ze prijde sama :zed: tak jsem sla k jinemu a hned me vysetril a zjistil mi pco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 10:20

@Peczka si myslel ze kdyz mi je 16 tak to nemusi resit a ted o par let pozdeji to uz nejde jinak nez se cpat praskama abych mels ms. Tak u tebe nemusi byt az tak velky problem kdyz mas ms. Treba jen nemas ovulaci tak casto. No ja byt tebou bych to nevydrzela a presla hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 11:30

@Peczka ja na to taky moc myslim :-D ae u me to nema zadny vliv :-) tak to ja si v cervenci pro clostik. Tak jsme na tom podobne :-) obe cekame na cervenec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.5.14 18:46

:mavam: :mavam: A já podle kartářky mam v červenci otěhotnět :dance: Tak jsem na nás holky zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 19:22

@Papaj29 :-D taky uz jsem uvazovala, ze si zajdu za kartarkou :-) no ja doufam, ze otehotnim do konce prazdnin bud s indol in nebo s clostikem. To cekani je nekonecne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.5.14 19:53

@ducki Pokus se zaměřit svoje myšlenky na něco jiného, nebo to vypusť z hlavy úplně…to já jsem udělala :-) Ale vy se už asi snažíte moc dlouho, vid? A indol-in máš už doma? A užíváš ho už? Já pociťuji lehké bolení v tříslech… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 20:54

@Papaj29 teprve vcera jsem ho objednala :-) ja na to nemyslim nejak moc, jen kdyz je cas ms :-D no snazime se skoro 2 roky. Uz chci ty // kdyz na ne cekam dlouho :-) doufam v ten indol in, kdyz pomaha na cysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.5.14 21:10

@ducki Rok 2014 je ROK ZÁZRAKŮ, víš to? Přej si a předem děkuj za zázračné otěhotnění, já si to říkám pořád :mrgreen: Hlavně mysli pozitivně. Indol-in nám určitě pomůže :-)Ten správný okamžik teprve příjde. Třeba ještě není náš čas :palec: Ale určitě příjde :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.5.14 21:16

@Papaj29 to nevim, ze je tok rok zazraku :-) preju si to a kazdy vecer preju dobrou noc miminku co prijde :-) Mam sice nekdy dny co brecim a rikam si, ze to nepujde, a jak by vypadal muj zivot bez ditete, ale vybrecim se a zas myslim pozitivne :-) je to proste nekdy na palici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí