Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristouš A na clostík se chystáte??? A vajíčka tam máš? To je to nejdůležitejsi. Zbytek uz jde dohnat hormonama. A na laparku nepůjdes? Ja jdu zítra na utz, jak zabira clostik, tak jsem natesena a současne nervozni
![]()
@Papaj29 vajíčka mám…většinu kolem 13-16mm jen se mi nepusti a zustane mi na vajecniku a delaji se mi cysty…chystáme nechci ještě na umelko…zkusim se domluvit s doktorem estli me tam posle neposle…budu ti drzet palecky dej mi vedet..
Ahoj holky, mam velkou radost, byla jsem na utz a clostík zabral naprosto skvele!!!
Sliznice ukázková a jeden folikul 20 mm
Držte palce
ovulace nastene pry zítra nebo ve středu
Indol-in co užíváme je i na cysty, atd…kdyby jsi chtěla vedet více, mrkni na: http://www.indol-in.cz/ papa
@Papaj29 Tak to je super
mám velkou radost
budu ti držet palce
a pořádně se snažte ![]()
Děkuji holky
@Kristouš Tak si o clostilbegyt řekni
za zkoušku to stojí určitě
Ale je možný, že ti ho nedal, protože je tu možnost i vedlejšího účinku a to, že se ti udělají cysty… ale zeptej se na to!! ![]()
@Papaj29 určite pozitri už z toho mám strach ted…ty pracujes na 1.?
@Papaj29 nemas zac
moc ti to preju. A doufam, ze za par tydnu napises, ze si nasla //. Pak se to treba povede me a budeme se navzajem podporovat ![]()
@Kristouš Ano, snažíme se a toužíme po prvním miminku…ale kartářka mi dvakrát řekla, že budu mít dvojčátka, tak sem na tu předpověd fakt moc zvědavá. Ale toužíme jen po jednom
Ale to ukáže až čas, jaký osud nám tam nahoře naplánovali ![]()
@ducki Jééé, děkuji… to sem zvědavá, zda tam budou // na testu…to bych byla asi
Teď ale nevím, zda je vhodné pracovat na mimi každý den, nebo raději obden…!?
@Papaj29 no dobre spermie se tvori co druhy den, ale ja bych to zkousela klidne kazdy den, tim nic nezkazis
drzim palecky ![]()
@Papaj29 tak jsem si byla včera pro clostík
počkám na ms a začínám brát
kolik si brala clostíku?
@Papaj29 tak doktor mi řekl ze spermiogram a dřív nebude nic resit dokud ho tam nebude mit..
@Kristouš Ahoj, na spermiogram vás nutit nemůže. Když partner nebude chtít tak jít nemusí.
@ducki Ahooooj, tak to jsem na tebe mooc zvedava, drzim palce. A kdy to mas dostat? Asi??Ja brala jeden clostík večer při jídle, pak jsem šla spát, chtělo se mi po nem moc moc spát. @Kristouš No, spermiogram je asi důležitý…jen at pritel jde, jednou se to dá zvládnout
Třeba je problém u nej, co ty víš… at jde co nejdříve, at to můžete resit ![]()