PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
8.6.14 21:06

@Kristouš A na clostík se chystáte??? A vajíčka tam máš? To je to nejdůležitejsi. Zbytek uz jde dohnat hormonama. A na laparku nepůjdes? Ja jdu zítra na utz, jak zabira clostik, tak jsem natesena a současne nervozni :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.6.14 22:03

@Papaj29 vajíčka mám…většinu kolem 13-16mm jen se mi nepusti a zustane mi na vajecniku a delaji se mi cysty…chystáme nechci ještě na umelko…zkusim se domluvit s doktorem estli me tam posle neposle…budu ti drzet palecky dej mi vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
9.6.14 20:10

Ahoj holky, mam velkou radost, byla jsem na utz a clostík zabral naprosto skvele!!! :potlesk: :palec: Sliznice ukázková a jeden folikul 20 mm :-) Držte palce :-)ovulace nastene pry zítra nebo ve středu :-)Indol-in co užíváme je i na cysty, atd…kdyby jsi chtěla vedet více, mrkni na: http://www.indol-in.cz/ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.6.14 20:26

@Papaj29 Tak to je super :) mám velkou radost :) budu ti držet palce :) a pořádně se snažte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.6.14 20:32

@Papaj29 tak to ti gratuluju doufam ze ho da i me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
9.6.14 20:40

Děkuji holky :-) @Kristouš Tak si o clostilbegyt řekni :-)za zkoušku to stojí určitě :-)Ale je možný, že ti ho nedal, protože je tu možnost i vedlejšího účinku a to, že se ti udělají cysty… ale zeptej se na to!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.6.14 21:14

@Papaj29 určite pozitri už z toho mám strach ted…ty pracujes na 1.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.6.14 05:01

@Papaj29 nemas zac ;-) moc ti to preju. A doufam, ze za par tydnu napises, ze si nasla //. Pak se to treba povede me a budeme se navzajem podporovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.6.14 17:28

@Kristouš Ano, snažíme se a toužíme po prvním miminku…ale kartářka mi dvakrát řekla, že budu mít dvojčátka, tak sem na tu předpověd fakt moc zvědavá. Ale toužíme jen po jednom :mrgreen: Ale to ukáže až čas, jaký osud nám tam nahoře naplánovali :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.6.14 17:30

@ducki Jééé, děkuji… to sem zvědavá, zda tam budou // na testu…to bych byla asi 8o 8o :dance: :dance: Teď ale nevím, zda je vhodné pracovat na mimi každý den, nebo raději obden…!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.6.14 21:47

@Papaj29 no dobre spermie se tvori co druhy den, ale ja bych to zkousela klidne kazdy den, tim nic nezkazis :-) drzim palecky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.6.14 05:31

@Papaj29 tak jsem si byla včera pro clostík :) počkám na ms a začínám brát :) kolik si brala clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
12.6.14 10:22

@Papaj29 tak doktor mi řekl ze spermiogram a dřív nebude nic resit dokud ho tam nebude mit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.6.14 16:40

@Kristouš Ahoj, na spermiogram vás nutit nemůže. Když partner nebude chtít tak jít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
12.6.14 21:05

@ducki Ahooooj, tak to jsem na tebe mooc zvedava, drzim palce. A kdy to mas dostat? Asi??Ja brala jeden clostík večer při jídle, pak jsem šla spát, chtělo se mi po nem moc moc spát. @Kristouš No, spermiogram je asi důležitý…jen at pritel jde, jednou se to dá zvládnout :palec: Třeba je problém u nej, co ty víš… at jde co nejdříve, at to můžete resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí