Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristouš tak já mám 3 dne clostík a zatím cítím jen lehké pobolívání v podbřišku až v úterý jdu na utz ![]()
PCO je syndrom polycystických ovarii, je to hrubší slupka na vaječnících kvůli které se neuvolní vajíčko a ženy s tímto syndromem mají nepravidelný cyklus nebo nemají menstruaci vůbec a k ovulaci taky nedochází, ale u každé ženy je to jiné
@Papaj29 Ahoj, prosím tě, kdy jsi začala něco cítit po clostíku? Mě zatím jen občas pobolívají vaječníky jinak nic
@ducki
Ahoj snažilko, no jestli si to dobře pamatuji, tak první den nic, druhy den bolesti hlavy, třetí den pobolívání v podbříšku-píchání-chvílema, čtvrtý den už únava, ospalost, pobolívání podbříšku a v pátek to samé. Myslím že jsem to už sem psala, byla jsem ko!
Clostík jsem brala:26-66 a 10.6 až 12.6 jsem měla křeče jako prase
Podle gynekologa jsem mela mit v tu dobu ovulaci, ale podle ovul. testu jsem mela ovulaci az v sobotu-nedeli. Vyčkej…úterý je už za chvíli. Jinak křeče v podbříšku mam stále…menší, ale mam.
@Papaj29 tak já první den nic, druhý den pobolívání v podbřišku a třetí den mě bolela hlava jako blázen
a mám ještě hustý hlen když jdu na záchod, tak snad to zabírá ![]()
@ducki Ahoooj, jak ti je? Co nového??Stále bereš Indol-in, nebo jsi ho ted při užívání clostíku vynechala jako já??
Já nevím čím to je, ale mam pořád křeče v podbříšku a celkove jsem unavená jak kotě. Cítím se proste jinak. Dnes jsem si koupila těhu testík, v pondělí ráno budu zkoušet testovat… ![]()
@Papaj29 Ahoj, tak zatim nic noveho
indolin jsem vynechala kdyz beru clostik. V utery pisnu to jdu na utz
tak drzim moc vsechny palce
a hned pisni ![]()
@ducki Já jsem tak napnutá… jak u tebe, tak u sebe. Ale abych pravdu řekla, tak tomu moc nevěřím(měsíce čekání, kdy jsem byla naprosto přesvědčená, že jsem těhule a nebyla)Nechává mě to chladnou… Prsa teda bolej, v tříslech mě popíchává… ale spíš jsem zvědavá na tebe. držím moc palce
aby vše bylo tak jak má a pokud máš bolesti, tak si myslím, že to bude ok
A jak je dnes?? ![]()
@Papaj29 Ahoj, tak dnes je to mazec
bolí mě vaječníky jak blázen
tak já když byla těhu, tak jsem se ani po koupání nemohla dotknout bradavek, hrozně mě bolelo břicho a bylo mi furt zle
tak snad…honem už si začni dělat testy
jsem zvědavá…držím palce ![]()
@ducki Dnes ráno jsem chtěla testovat, ale zapomněla jsem na to
Dneska už bradavky bolej míň, spíš se to dává do normálu..Ale včera odpoledne se mi udělala špatně od žaludku…
ale zkusím testovat třeba ve čtvrtek, to už by tam mělo být něco vidět. Ale každá to má jinak a každý těhu je jiné. Tebe bolely bradavky hned??Nebo až od nějakého týdne? Jo a víš co jsem našla v jedné diskuzi na clostík, že účinkuje ještě tři měsíce po vysazení ![]()
@Papaj29 no nevim presne kdy me zacaly bolet ae od 6 tydne jsem zvracela jak amina a bylo mi hodne zle. Tyden jsem nemohla ani pit ani jist vse jsem vyzvracela. Tak to slysim poprve o tom clostiku
ae kdyby ucinkoval jeste tri mesice po dobrani tak by ho prece nepredepisovali na vice cyklu ![]()
@ducki Tak jsem nelenila a šla si udělat těhu test z druhé ranní moči a vyšel negativně..což mě ani nepřekvapuje, podle mě je ještě brzy.Jsem asi 11 den od ovulace.. No, s tím zvracením, to je síla… Já jsem už jednou těhu byla, ale nejsem si jistá v kterém týdnu jsem byla, bylo z toho chemické těhotenství, plod odešel s menstruací 57 den cyklu
A mě asi dva dny před tím bylo trochu divně od žaludku, ale šlo to vydržet. A těhu test mi ukázal těhotenství až kolem 45 dne cyklu…takže asi budu muset na krev, abych to zjistila ještě než odletíme na dovču. A té paní co mi psala na clostík, že účinkuje ještě 3 měsíce, tak mi to potvrdila.Je to divný, co?
@Papaj29 tak jeste muze byt brzo na test
no je to divne s tim clostikem. Schvalne se zitra zeptam kdyz uz jdu na ultrazvuk ![]()