PCO a indol-in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
19.6.14 11:39

@Kristouš tak já mám 3 dne clostík a zatím cítím jen lehké pobolívání v podbřišku až v úterý jdu na utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.14 12:51

Prosim co je PCO?

• Citovat
  • Upravit
1064
19.6.14 13:08

PCO je syndrom polycystických ovarii, je to hrubší slupka na vaječnících kvůli které se neuvolní vajíčko a ženy s tímto syndromem mají nepravidelný cyklus nebo nemají menstruaci vůbec a k ovulaci taky nedochází, ale u každé ženy je to jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.6.14 13:09

@ducki tak to my uvidíme pristi tyden co nm doktor rekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.6.14 13:13

@Papaj29 Ahoj, prosím tě, kdy jsi začala něco cítit po clostíku? Mě zatím jen občas pobolívají vaječníky jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
19.6.14 14:14

@ducki :mavam: Ahoj snažilko, no jestli si to dobře pamatuji, tak první den nic, druhy den bolesti hlavy, třetí den pobolívání v podbříšku-píchání-chvílema, čtvrtý den už únava, ospalost, pobolívání podbříšku a v pátek to samé. Myslím že jsem to už sem psala, byla jsem ko! :roll: Clostík jsem brala:26-66 a 10.6 až 12.6 jsem měla křeče jako prase :zed: Podle gynekologa jsem mela mit v tu dobu ovulaci, ale podle ovul. testu jsem mela ovulaci az v sobotu-nedeli. Vyčkej…úterý je už za chvíli. Jinak křeče v podbříšku mam stále…menší, ale mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.6.14 17:08

@Papaj29 tak já první den nic, druhý den pobolívání v podbřišku a třetí den mě bolela hlava jako blázen :D a mám ještě hustý hlen když jdu na záchod, tak snad to zabírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.6.14 20:30

@ducki Ahoooj, jak ti je? Co nového??Stále bereš Indol-in, nebo jsi ho ted při užívání clostíku vynechala jako já?? :lol: Já nevím čím to je, ale mam pořád křeče v podbříšku a celkove jsem unavená jak kotě. Cítím se proste jinak. Dnes jsem si koupila těhu testík, v pondělí ráno budu zkoušet testovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.6.14 21:42

@Papaj29 Ahoj, tak zatim nic noveho :-) indolin jsem vynechala kdyz beru clostik. V utery pisnu to jdu na utz :-) tak drzim moc vsechny palce :-D a hned pisni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.6.14 21:16

@ducki Já jsem tak napnutá… jak u tebe, tak u sebe. Ale abych pravdu řekla, tak tomu moc nevěřím(měsíce čekání, kdy jsem byla naprosto přesvědčená, že jsem těhule a nebyla)Nechává mě to chladnou… Prsa teda bolej, v tříslech mě popíchává… ale spíš jsem zvědavá na tebe. držím moc palce :-) aby vše bylo tak jak má a pokud máš bolesti, tak si myslím, že to bude ok :palec: :palec: A jak je dnes?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.6.14 22:49

@Papaj29 Ahoj, tak dnes je to mazec :D bolí mě vaječníky jak blázen :) tak já když byla těhu, tak jsem se ani po koupání nemohla dotknout bradavek, hrozně mě bolelo břicho a bylo mi furt zle :) tak snad…honem už si začni dělat testy :) jsem zvědavá…držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
23.6.14 11:31

@ducki Dnes ráno jsem chtěla testovat, ale zapomněla jsem na to :lol: Dneska už bradavky bolej míň, spíš se to dává do normálu..Ale včera odpoledne se mi udělala špatně od žaludku… :( ale zkusím testovat třeba ve čtvrtek, to už by tam mělo být něco vidět. Ale každá to má jinak a každý těhu je jiné. Tebe bolely bradavky hned??Nebo až od nějakého týdne? Jo a víš co jsem našla v jedné diskuzi na clostík, že účinkuje ještě tři měsíce po vysazení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.6.14 13:05

@Papaj29 no nevim presne kdy me zacaly bolet ae od 6 tydne jsem zvracela jak amina a bylo mi hodne zle. Tyden jsem nemohla ani pit ani jist vse jsem vyzvracela. Tak to slysim poprve o tom clostiku :-) ae kdyby ucinkoval jeste tri mesice po dobrani tak by ho prece nepredepisovali na vice cyklu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
23.6.14 13:17

@ducki Tak jsem nelenila a šla si udělat těhu test z druhé ranní moči a vyšel negativně..což mě ani nepřekvapuje, podle mě je ještě brzy.Jsem asi 11 den od ovulace.. No, s tím zvracením, to je síla… Já jsem už jednou těhu byla, ale nejsem si jistá v kterém týdnu jsem byla, bylo z toho chemické těhotenství, plod odešel s menstruací 57 den cyklu :zed: A mě asi dva dny před tím bylo trochu divně od žaludku, ale šlo to vydržet. A těhu test mi ukázal těhotenství až kolem 45 dne cyklu…takže asi budu muset na krev, abych to zjistila ještě než odletíme na dovču. A té paní co mi psala na clostík, že účinkuje ještě 3 měsíce, tak mi to potvrdila.Je to divný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.6.14 14:35

@Papaj29 tak jeste muze byt brzo na test :-) no je to divne s tim clostikem. Schvalne se zitra zeptam kdyz uz jdu na ultrazvuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí