Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
7.5.14 21:28

@pepe92 to by bylo úplně nejlepší řešení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.5.14 11:26

Hm mám taky v plánu učení a okna, ale je půl dvanácté a nezačala jsem ani s jedním a venku se mračí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.5.14 12:03

Koukám že jste tady samé studentky 8o
já jsem také zatím nic neudělala s toho co jsem si naplánovala jsem lenivá :oops: počasí nic moc, vypadá to že každou chvilku začne pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
8.5.14 13:58

@medmenka u nás je teda krásně, ale byli jsme dopoledne pryč, a pak jsem hned dělala oběd. a teď mě tak rozbolela hlava, že si asi půjdu lehnout..:( a zítra do práce. néééééce se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.5.14 15:31

@medmenka No tak já jsem tomu učení moc nedala, nějak se k tomu nemůžu dokopat. Pořád brouzdám ne netu.. To ty zkoušky dopadnou :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.5.14 16:41

@pepe92 Tak to jsme na tom úplně stejně…
@misa1967 Taky se mi nechce do práce po tom volníčku :-(
Dneska se procházím parkem se psem a najednou ze z křoví vynoří žena a mele do telefonu cosi o 9. týdnu a ultrazvuku. Já nevím, jestli náhodou nejsem psychopat, to přece není možné. Potkávám těhulky fakt všude 8o Že by mi už definitivně přeskočilo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.5.14 17:25

@Yustýna tak to jsem asi taky psychopat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
8.5.14 19:14

@Yustýna no my jsme teď domalovali předsíň, přivrtali poličky atd..a mám toho dneska dost.. no hele, já potkávám těhule úúúplně všude. už mi z toho taky pěkně hrabe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
8.5.14 19:14

@ladyoli přesně.. :( holky, budeme brzo těhotný a třeba nám taky bude někdo závidět.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.5.14 19:43

@misa1967 tak straaašně mooooc si to přeju, a Vám všem taky :srdce: Zároveň ale vím, jak to každé, která bude dřív, budu hrooozně závidět. Ale to už ja asi úděl snažilek, nedá se nic dělat, my to zvládnem :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
8.5.14 20:24

V mém blízkém okolí je ted pet tehotných… a v dalsím okolí hrozně moc. Ale tak uvidíme.. do vánoc by to snad vyjít mohlo:) Kdybych vedela, že to za pul roku treba vyjde a bude vse v pohode.. pockám.. jenze to mi nikdo nezarucí neslíbí.. to prostě nejde.

Dnes jsem sama doma.. pěkně mi hrabe, práce dost ale ať žije prokastrinace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.5.14 20:42

Ahoj holky,

já už jsem z toho na prášky. Jsem už víc jak 2 měsíce po revizi. Kdykoli někde uvidím maminu s pupkem, tak se mi hrnou slzy do očí. Včera jsem měla dostat 2.ms, čekám na ni jak na smilování, ale ta zatracená mrcha nikde! Vždycky když jsem ji zrovna nepotřebovala (např. na dovolené) tak si přijde, ale teď si dá na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.5.14 20:45

Já v poslední době každou těhotnou kamarádku obrečím :-( (V poslední době - už asi tak rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
8.5.14 21:19

@ladyoli jasně,tak taky by mě mrzelo kdyby některá z vás byla těhotná a já nic.ale tak prostě musíme se podporovat a držet si palečky.
@marteska91 nebooj,ona přijde. ale většinou ji člověk nechtěl a ještě přišla v nejméně vhodnou dobu. a teď? teď ji chceme každá co nejdřív :)hlavně my po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.5.14 21:49

No já ji teda nechcu, já vám ji klidně přenechám. Úplně zadarmo ji klidně některé pošlu příští týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí