Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967
Tak to je supr, určitě to půjde takhle ryhle i teď, ale hlavně s lepším výsledkem.
Já jsem vždy chtěla mít první dítě tak nějak do těch 25, chtěla jsem být mladá mamča, abych si dítě pořádně užila a mohla se s ním trošku vyblbnout. ![]()
@marteska91 jj taky jsem si tak říkala, do těch 25,i když to mi asi nevyjde porodit do 25
a pak chci mít asi hned druhý, po pár letech.. víš co, pak už budu mít skoro 30..
@misa1967
Já myslím, že to bude ještě stále OK pro druhé mimčo.
Moje kolegyně teď čeká první miminko ve 30 letech, to je pro mě už prostě pozdě, ale každý to má jinak, někdo chce nejdřív cestovat a tak, já jsem se vždycky spíš viděla s kupou dětí.
![]()
@marteska91 jj kdybysme je uživili, tak klidně i 3,ale to by asi fakt nešlo
já budu spokojená, když budu mít 2 ![]()
@misa1967
No nedávno jsem taky nadnesla, že by se mi líbilo mít 3, ale nemělo to velký úspěch.
Ale uvidíme, co život přinese. Třeba se to chlapovi zalíbí a ještě to přehodnotí. ![]()
@marteska91 jasně,co víš co bude za x let..
já se těšííím aspoň na to prvníí
už aby to bylo, že?
@misa1967 mam to v planu presne jako ty. Prvni v 25 a pak hned cca za 2-3 roky druhe. Do 30 proste mit hotovo. Tak and snad to vyjde podle planu ![]()
@ladyoli jj člověk by si to neměl moc plánovat, že?
ale já to dělám furt, a pak jsem zklamaná, když mi to nevyjde..
Ta touha se stupňuje snad každým dnem.
Dnes zase porodila další známá, poslední dobou je to jako na běžícím pásu. Nebo to možná teď víc sleduju? Nakonec by mi vlastně taky stačilo jedno, hlavně aby bylo zdravé, to je to nejdůležitější a je úplně jedno, jestli kluci nebo holky.
@marteska91 asi to spíš víc sleduješ. mě to teď přijde taky, že teď kolem sebe vidím samý těhule
jj tak jasně, stačilo by i jedno, hlavně aby bylo a bylo zdravé.:)
já se tak těším, na to malinkatý stvořeníčko ![]()
Přesně, pořád na to myslím, představuju si, jak budeme rodina.
Těším se až uvidím poprvé tlouct srdíčko na utz, až ho poprvé po porodu uvidím. Těším se prostě na všechno. ![]()
@marteska91 samozrejme se taky nechci rouhat, stacilo by mi jedno. A jestli kluk nebo holka to je mi taaak moc jedno. Ani bych si to pripadne nenechala rict ![]()
@marteska91 přesně tak, důležité je aby bylo zdravé a my také.
Já jsem tady dneska měla švagrovou která je 35tt ze začátku jsem jí hrozně moc záviděla a dost těžce sem to nesla, ale postupem času se začínám na toho jejího malého broučka moc těšit. Všichni kolem mně čekají a ani neplánovali a my co se snažíme už dost dlouho tak se nedaří. Už opravdu nevím co proto udělat a řeči typu nemysli nato nesnáším.
Jsem si musela postěžovat se omlouvám že to tady ze sebe tak trousím ![]()
@ladyoli
Já bych si to asi nakonec říct nechala, abych věděla, jestli kupovat výbavičku pro chlapečka nebo holčičku. ![]()