Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11545
10.5.14 16:19

@ladyoli no těch potratů a tak je hrozně moc.. ale musíš věřit, že to bude OK..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.5.14 18:22

@misa1967 coz o to, to ja v podstate nedelam nic jineho, nez ze sama sebe presvedcuju, ze mne se tohle vsechno vyhne :)

Dneska jsem dokonce spachala nejake hodnoty, tak jsem byla zamestnana a nemela cas premyslet o blbostech. Pulka oken a dveri umyta, zivy plot zkrocen, spenat sklizen, sparen a zamrazen. Ted uz si zaslouzile hodim kopytka nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 19:19

Ahojda,

@ladyoli, nesmíš si to připouštět. Moje doktorka říkala, že takhle končí 3 % těhotenství. Takže právě proto, že je nás už tady takových dost, tak si myslím, že ty k těm 3 % patřit nebudeš. ;)

Já stále marně vyhlížím tu druhou porevizní ms. Zkoušela jsem si dělat těhu test, ale nic. :/ I když po bližším přezkoumání na denním světle tam možná něco vidím, ale řekla bych, že je to jenom moje představa. Nemáte některá zkušenosti s testy pepino? Jsou spolehlivé? Nebo testy Dr. Max? U prvního těhu jsem testovala vším možným, tak už si to moc nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.5.14 19:29

@marteska91 diky za povzbuzeni :hug:

Ja zatim vzdycky testovala testy dr.maxe a nikdy jsem ducha nemela, takze jsem nikdy o vysledku nemela duvod pochybovat. Pepino nevim, s temi zkusenost nemam. Kdyz ms neprijde, testla bych zase cca za dva dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 19:35

@ladyoli
Testovala jsem v pátek ráno, takže znovu to zkusím zítra ráno, tak uvidím. Zítra vyzkouším toho Dr. Maxe, do teď jsem měla pepino, kterými jsem se předzásobila, ale někde jsem četla, že často ukazují falešnou negativitu. U posledního těhu se mi ale // čárky taky neobjevily hned první dny po zmeškané ms. Škoda, že mě nenapadlo v té době si to někde všechno psát, ale nějak jsem to nehrotila a nepřipouštěla jsem si žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.5.14 21:53

@marteska91 byt tebou nehrotila bych to ani ted. Bude to tak lepsi, na podruhe uz to vyjde, urcite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.5.14 22:16

@marteska91 mě dr.max nikdy nezklamal. určitě jsou jedny z nejlepších, podle mě i co jsem slyšela u ostatních holek, takže kupuju jen ty.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 22:24

Díky holky. :) Moc šancí tomu teď stejně nedávám. Nijak jsme se nesnažili, ale 18 dc se nám stala taková menší nehoda, ovulaci jsem nezjišťovala, takže vůbec nevím, kdy byla. A zrovna jako na potvoru ta mrcha nikde…takže je to prostě buď a nebo, ale už bych ráda věděla na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.5.14 22:26

@marteska91 to je jasný. to čekání je nejhorší. já měla ducha 9DPO..a 10DPO už byl pozitivní.. :) tak ti přeju ať ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 22:30

@misa1967
Děkuju. Brzy to už určitě vyjde nám všem. ;) No já vím, že posledně jsem zkoušela test od prvního dne zmeškané ms a docela dlouho pořád nic, sice jsem pořád tvrdila, že tam něco vidím, ale přítel říkal, že nic nevidí. :) Takže na mě to asi takhle brzy nefunguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.5.14 22:31

@marteska91 jj tak každá to máme jinak. já se taky divila, že jsem měla ducha tak brzo, ale byla jsem ráda, že tam něco bylo :) aspoň jsem nemusela čekat tak dlouho :) já zase čekala dlouho na ovu, až 27DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 22:37

@misa1967
To máš fajn, mě v poslední době přijde, že já vždycky musím mít něco spešl jinak. Já jsem ovu zatím nikdy neměřila. Miminko chci už delší dobu, ale přítel povolil až letos o Vánocích a to jsme do toho hned vlítli, aniž bychom cokoli počítali. :) A teď jsem si říkala, že zatím měřit nebudu, stejně jsme chtěli počkat až po té druhé ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.5.14 22:39

@marteska91 no já to minule měřila spíš ze zvědavosti, chtěla jsem vědět jak to mám a tak. a díky bohu, aspoň jsem zjistila, že mi ovu chodí až tak pozdě. tak jsem zvědavá jak to bude teď. kéž by nějak normálně. A kolik máš let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.5.14 22:42

Má to svoje výhody. :) Já si stejně říkám, že po té druhé ms se budeme snažit ob den, přítel určitě nebude proti. :) Ale asi si to pro zajímavost zjistím taky. Je mi 22 a mateřský pudy mám tak od loňského léta, co jsme dodělali bydlení. :) Můžu se zeptat, kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.5.14 22:45

@marteska91 :) jj někde chce dítě brzy, někdo pozdě. já už měla takový pocity asi před rokem, že bych chtěla. a řekli jsme si v březnu, že se začneme snažit a hned to vyšlo, kupodivu.. :) tak snad to vyjde brzy i teď. a jinak, teď mi bylo 25..:) no, takže už je čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí