Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka
Klidně se vypovídej.
Život je hrozně nefér, já se v poslední době nemůžu ani dívat na zprávy, protože každou chvíli je tam nějaká hyena (matka)…to mě tak hrozně vytáčí, proč takový lidi mají děti a nám se nedaří a přitom bychom to malé tak milovaly.
@marteska91 jj myslím, že ono se v těhu budeš bát prostě pořád jestli je všechno v pořádku a tak, a pak už vlastně celý život
ale taky je to nádherný mít dítě a zažít zase něco novýho ![]()
@marteska91 přesně! holky který náhodou otěhotní a dítě nechcou, tak ho mají.. v klidu donosí, pak se o něho ani nedokážou postarat a my který po něm toužíme, tak nám to trvá..a nemůžeme se dočkat.
@medmenka od toho tu jsme, aby sis mela komu postezovat ![]()
Jinak pri kazdem dalsim novem tehotenstvi ve svem bezprostrednim okoli citim prvne zlost a zavist a ze zacatku mi i dela problem uprimne pogratulovat a pak se za to nesnasim..
@misa1967
Přesně tak, nedokážu si představit, že bych měla prožít život bez dítěte. Asi by mi pořád něco chybělo. ![]()
@ladyoli tak je to těžký.. pamatuju když přišla kámoška, že je těhotná. byla jsem prostě tak jaksi naštvaná, že je prostě těhotná a já nejsem.. ale postupem času jsem to začala brát jinak a užívat si to s ní. a a chvíli bude rodit.
@marteska91 to mi povídej, to když vidím tak se mi otevírá kudla v kapse.
S toho je mi tuplovaně smutno. ![]()
@marteska91 jj.to určitě. taky to tak beru. že život bez dětí je na nic.
@ladyoli
Mám to úplně stejně, ale pak mám hrozné výčitky a říkám si, že když budu takhle nepřející, tak to mimčo mít nikdy nebudu, že ke mně ani nebude chtít.
@marteska91 tak nepřející..prostě tě trápí, že ty ho ještě nemáš. já tohle chápu..
@ladyoli to mě to moje okolí ani nechce říkat, protože vědí že už se dlouho snažíme a nedaří se. Koukají na mě jak na nějakou chudinku, o to víc si připadám jak ženská která není schopná chlapovi dát potomka. ![]()
@misa1967
Je to hrozně těžký. Kamarádka přišla, že je těhotná, asi 3 týdny po tom, co já o miminko přišla. To se pak hrozně těžko přeje. ![]()
@medmenka kašli na okolí. prostě hold někomu to dýl trvá. já vím, asi je to náročný, hlavně psychicky, ale ono to určitě jednou vyjde. ![]()
@marteska91 jj to jo. kámoška se taky snaží a jak jsem potratila, tak říkala, že kdyby tento měsíc našla //,tak snad nebude mít ani radost..
@medmenka
Jednou to přece musí dopadnout! Věř tomu a ono vyjde. ![]()