Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yustýna klidně
já na ni budu čekat ještě asi tak 3-4týdny. to bude nekonečný.
Jee, to je sileny, jak si kazda v danou chvili prejeme uplne pravy opak, ale za stejnym ucelem..
@Yustýna
Tobe moc preju, aby konecne nedosla
@misa1967
A tobe zase naopak, aby ty byla co nejdriv
![]()
No mně čekají teď 2-4 týdny.. teda doufám. Jako tady všechny po potratu bych brala ten kratší… ale myslím si, že to bude něco mezi. Už aby to bylo a jsem zas v tom obvyklém kolotoči MS, ovulace, MS, ovulace… předtím to trvalo 6 měsíců a uvidíme co teď. Do vánoc by to snad vyjít mohlo (ale brala bych to hned na porpvé).
@Yustýna Asi nejsem prvni, kdo se te na to pta, tak jestli se ti nechce odpovidat, tak v piradku
Ja jen, ze pises, ze uz pokousite vic jak rok. Resite to stale pouze v tom tradicnim kolotoci ovulace, menstruace nebo uz nejak vic? Myslim jako vysetreni atd.
@sevilla tak Tobe stejne jako @misa1967 ji preju co nejdrive, at se zase muzete vratit k prijemnemu snazenicku ![]()
Ahoj taky se budeme ted snažit
jsme spolu sice pul roku ale neva
@Katrusa jej, tak to je dle me odvaha jit do toho planovane takhle brzo, ale pokud jsi o tom presvedcena, tak hodne stesti a vitej mezi nami. Prvni mimco?
@ladyoli jj dneska udělám nálet na lékárnu, a vykoupím všechny ovu testy
na příští měsíc ať jsem připravená ![]()
@misa1967 Teda ty si ale drak! Poprvé si otěhotněla na poprvé? Já tak plánuji tři měsíce bez měření teplot a ovu testu.. pak přistoupím k ovu testům…
Díky @ladyoli
@ladyoli Měla jsem do teď takovou velmi nesdílnou gyndařku, podle které je u mě vše v pořádku. Ale 26.5. jdu k jiné, právě kvůli toho, že u té své se nic moc nedozvím a je náladová a nepříjemná. Tak uvidím, co tam. Milého budu na spermio dostávat dost těžko, zatím pořád doufám, že už, už…
@Yustýna Tak to naprosto chapu. Muj chlap by se taky velmi tezce presvedcoval, ze by se mel pripadne taky nechat vysetrit. To je proste ta povestna muzska jesitnost.. :/ Jinak gyn doktor a jeho ci jeji pristup dela hodne. Moc drzim palce, aby se to konecne nekam pohnulo, idealne rovnou k tehu. To bude dobre, uvidis! Dej pak vedet, jake to bylo u noveho gyndr ![]()
@sevilla
no to jo, chci být připravená. to by byl pech kdyby to nevyšlo
jj poprvé jsem otěhotněla na poprvé. kéž by to tak bylo i teď.:)
Krásnou sobotu děvčátka, jak ji trávíte? Můj muž už roztápí gril a to je teprve 10 ![]()
@misa1967 Taky jsem se včera v lékarně na tento měsíc pojistila větší zásobou testíků ![]()
@ladyoli jj na mě hleděli jak na debila
když sem jich chtěla tolik, ale přece tam nebudu lítat každej týden.
@ladyoli a jinak my grilovali včera až do půlnoci..a dneska budeme trávit den na zahradě. posekáme zahradu, posedíme. a k večeru jdeme na oslavu narozenin bratrancovi.