Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka já jsem měla v plánu okna, ale pokuid bude pršet jako dneska, tak aspoň budu mít výmluvu zůstat dlouho v pelechu ![]()
@misa1967
Tak to je dobře.
Musíme se všechny uklidnit a pak to všechno půjde skoro samo. ![]()
@ladyoli @marteska91 jj žádný problémy už
žádnej poplach. jinak svátek budeme trávit asi doma, budeme odpočívat asi u telky.:)
@pepe92
No tak to na tom budeme stejně. Mně se ale učit vůbec nechce a hlavně na to nemám myšlenky. ![]()
@marteska91 no to mě se taky nechce, ale musím, ležím v tom celý den, a budu v tom ležet další měsíc.. 12 zkoušek je faakt masakr
![]()
@pepe92
Páni, teda 12 zkoušek je fakt hodně. Tak to už mlčím a nestěžuju si, mně zbývají ještě čtyři, včetně matiky.
Ale když přijdu unavená odpoledne z práce, tak už mi to učení prostě do hlavy moc neleze.
@marteska91 jojo je to mazec no, ale jsem ještě doma po revizi tak ten čas alespoň využívám.
No já jsem chtěla vyrazit někam na výlet se psem, ale asi bude pršet, tak to vidím na pohodu doma.
@pepe92 tak to nezávidím ležet v učení a co děláš za školu?
@medmenka no jo nedá se nic dělat, Eu si žáda aby sestry měly vyšší vzdělání.. Pro svůj dobrej pocit bych to nedělala ![]()
@pepe92 no to jo, ale při práci se ještě učit nevím zda bych to dala ![]()
@medmenka no vycházejí mi docela vstříc kdyý tam potřebuju jít, jinak je to akorát dost na houby v tom zkouškovým no, nevim co dřív, ale třeba se nám znova zadaří brzo a do práce bych nemusela…
@pepe92 to od sebe oborově nemáme mooc daleko
zdravotní laborantka.:)