Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No u mně to bylo první těhotenství po 6 měsících ne nijak intenzivního snažení. Ale muž změnil práci a tak doufám, že bude i větší chuť na sex. Spíš se bojím, aby se teď nezaskl.. moc řečí o dětech a tak:)
@sevilla
Jestli mu práce nevyhovovala, tak věřím, že mu změna opravdu jenom prospěje.
Můj přítel chodil z práce taky pořád naštvanej a teď z nové práce jezdí s úsměvem.
Já teď doma taky pomalu nemelu o ničem jiném a přítel se zatím drží. ![]()
Ahoj vsem, my se budeme ted snazit druhy mesic a jelikoz jsem realistka, tak pocitam, ze v cervnu nas to taky nejspis nemine ![]()
@sevilla tez mam strach, aby se mi muz nezasekl. Konecne uz se tomu nebrani. Deti teda moc chceme oba, ale on ma plasi ve smyslu, co kdyz prijdu o praci, co kdyz.. tak ho nechci jeste vyplasit sexem na povel a ti vsim kolem. Proto jsem se zaregistrovala na emimino, abych se vypovidala nekde jinde ![]()
P @marteska91 promin, uz jsem se odpoved docetlq v diskuzi vyse. Mrzi me to a drzim palce!
@ladyoli
V pohodě.
Taky držím palce. Bude léto, lepší nálada, takže všechno určitě dopadne dobře.
@marteska91 no taky napoprvé jo? paráda. škoda, že to nedopadlo. kéž by to šlo taky tak rychle ted že? ![]()
@pepe92 no ty jo. já jsem 3 dny po revizi a už chci MS
to bude ještě dlouhý. nikdy jsem se tak netěšila na MS jak teď ![]()
@ladyoli třeba to vyjde
držím palce.kdy si měla ovu? nebo budeš mít?
@misa1967 Taky se teď těším na MS. Přijde mi to horší jak ten koloběh MS, ovulace, MS, ovulace, Ms ovulace…teď mi ten koloběh přijde zlatej.
@sevilla no jo, budeme muset ještě vydržet
já si začnu jen tak od zítřka měřit BT, ať vím co se se mnou děje. sice budu mít asi anovulák ale tak chci to vědět ![]()
@misa1967 vím přesně co prožíváš.. já sem to taky chtěla hrozně urychlit, hlavně abysme se mohli už snažit.. sice máš dlouhou cestu ale ono to uteče, chodíš do práce?
To čekání na první porevizní ms bylo dlouhý. Známá, co se mnou byla v nemocnici, mi psala asi 4 týdny po revizi, že to už dostala a já pořád nic. Druhý den jsem ve vzteku udělala několik sedu lehů a mrcha přišla. ![]()
@pepe92 jj přesně. teď už mám před sebou jen tu vidinu snažení, a snad se to povede co nejrychleji.to je asi takovej lék na to ZT.jj do práce chodím, nebo spíš od příštího týdne. teď sem ještě doma.
@marteska91
tak vidíš, jak sis to pěkně urychlila.:) že bych to taky pak zkusila?
no jako teď mě teda ještě furt bolí podbřišek tak si nedokážu představit, že bych teď měla dělat sedy lehy apod.
@misa1967
Já už byla 5. týden po revizi a po kontrole u doktorky, která mi říkala, že je to v pohodě. Takhle brzo určitě nedoporučuji.
Teď je ta touha po miminku ještě větší než dřív.