Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
5.5.14 15:59

No u mně to bylo první těhotenství po 6 měsících ne nijak intenzivního snažení. Ale muž změnil práci a tak doufám, že bude i větší chuť na sex. Spíš se bojím, aby se teď nezaskl.. moc řečí o dětech a tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 16:35

@sevilla
Jestli mu práce nevyhovovala, tak věřím, že mu změna opravdu jenom prospěje. ;) Můj přítel chodil z práce taky pořád naštvanej a teď z nové práce jezdí s úsměvem. :) Já teď doma taky pomalu nemelu o ničem jiném a přítel se zatím drží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.5.14 16:42

Ahoj vsem, my se budeme ted snazit druhy mesic a jelikoz jsem realistka, tak pocitam, ze v cervnu nas to taky nejspis nemine ;)
@sevilla tez mam strach, aby se mi muz nezasekl. Konecne uz se tomu nebrani. Deti teda moc chceme oba, ale on ma plasi ve smyslu, co kdyz prijdu o praci, co kdyz.. tak ho nechci jeste vyplasit sexem na povel a ti vsim kolem. Proto jsem se zaregistrovala na emimino, abych se vypovidala nekde jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.5.14 16:44

@marteska91 vy zkousite prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.5.14 16:50

P @marteska91 promin, uz jsem se odpoved docetlq v diskuzi vyse. Mrzi me to a drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 17:14

@ladyoli
V pohodě. :) Taky držím palce. Bude léto, lepší nálada, takže všechno určitě dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 17:49

@marteska91 no taky napoprvé jo? paráda. škoda, že to nedopadlo. kéž by to šlo taky tak rychle ted že? :)
@pepe92 no ty jo. já jsem 3 dny po revizi a už chci MS :) to bude ještě dlouhý. nikdy jsem se tak netěšila na MS jak teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 17:50

@ladyoli třeba to vyjde :) držím palce.kdy si měla ovu? nebo budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.5.14 17:59

@misa1967 Taky se teď těším na MS. Přijde mi to horší jak ten koloběh MS, ovulace, MS, ovulace, Ms ovulace…teď mi ten koloběh přijde zlatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 18:02

@sevilla no jo, budeme muset ještě vydržet :) já si začnu jen tak od zítřka měřit BT, ať vím co se se mnou děje. sice budu mít asi anovulák ale tak chci to vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.14 18:04

@misa1967 vím přesně co prožíváš.. já sem to taky chtěla hrozně urychlit, hlavně abysme se mohli už snažit.. sice máš dlouhou cestu ale ono to uteče, chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 18:08

To čekání na první porevizní ms bylo dlouhý. Známá, co se mnou byla v nemocnici, mi psala asi 4 týdny po revizi, že to už dostala a já pořád nic. Druhý den jsem ve vzteku udělala několik sedu lehů a mrcha přišla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 18:09

@pepe92 jj přesně. teď už mám před sebou jen tu vidinu snažení, a snad se to povede co nejrychleji.to je asi takovej lék na to ZT.jj do práce chodím, nebo spíš od příštího týdne. teď sem ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
5.5.14 18:10

@marteska91 :D tak vidíš, jak sis to pěkně urychlila.:) že bych to taky pak zkusila? :) no jako teď mě teda ještě furt bolí podbřišek tak si nedokážu představit, že bych teď měla dělat sedy lehy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.5.14 18:14

@misa1967
Já už byla 5. týden po revizi a po kontrole u doktorky, která mi říkala, že je to v pohodě. Takhle brzo určitě nedoporučuji. :D Teď je ta touha po miminku ještě větší než dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí