Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hatšepsovet jj no dneska zase úplně červená krev, tak asi to nebudu řešit. asi je to normální. podbřišek už mě nebolí, musím zaklepat
tak snad to bude OK ![]()
Ty jo a pak že po revizi slibují kratší krvácení! Já při SP krvácela 4 dny normálně jako při MS, jeden den slabě, 3 dny špinění a 2 dny hnědý hlen. Teď už jsem OK. Test v neděli ukázal velmi málo patrného ducha.
@sevilla no právě.:( jestli budu krácet ještě dlouho, tak se z toho zblázním.
@sevilla a já měla při revizi hcg 11000,tak nevím. mě to asi bude klesat pomaleji.
Zas „zdroj“ hcg ti při revizi vzali.. takže by to zas mohlo jít taky rychle. Ale jak to chodí to nechápu. „Ovulace“ přijde až po nějaký době co nebude hcg v krvi? A pak nějak ta další MS?
@sevilla no uvidím. zkusím si udělat test tak za týden. Já nevím právě jak je to s tou ovulací po revizi. Někdo prý mý anovulační cyklus, někomu zase ovulace normálně běží. tak nevím.
@sevilla @misa1967 holky, myslim, ze je to padesat na padesat, jestli bude cyklus bez nebo s ovu. Je to tak i treba po vysazeni HA. Nekomu trva, nez se ten cyklus obnovi jako pred, a nekdo do toho vlitne hned prvni mesic. Ale vy budete mit urcite stesti a hned bude ovu zpatky ![]()
Někde jsem četla, že některé holky otěhotněly znovu hned v šestinedělí. Do to bych teda nešla, bála bych se infekce a abych to moc neuspěchala, přece jenom revize je zásah do těla a to potřebuje čas na uzdravení.
@misa1967 Já měřím tak od 14 dní po revizi bazální teplotu a drží se stále dole, jeden den to vypadalo už na plodné dny, ale teplota stále nestoupla, takže já ovulaci neměla. Ale hcg den před revizí přes 30 tisíc, takže to chvíli klesalo a tělo se s tím muselo srovnat. Doufám, že ten příští už bude i s ovulací.
@ladyoli no přesně. je to 50/50.uvidíme
snad bude ovulačnííí.:) asi budu muset měřit i přes to krvácení, ať vím.
@Hatšepsovet jo tak to si měla dost vysoký. to trvá asi dýl, než se z toho tělo úplně vzpamatuje. neboj, určitě už to příští cyklus bude v pořádku. ono asi jen ten první měsíc je takovej divnej.ale asi se teda nedivím.:) pro to tělo to musí být šok.
@marteska91 no ty brďo, hned v šestinedělí. to bych asi taky neriskla.taky bych se bála infekce. takže já plánuju první sex až po MS.
Ja myslim, ze kazda nejlip vi, jak se citi. Touha v pokracovani ve snazeni je vec jina, myslim spis to, ze jen vy kazda vite, jak se po tom zakroku citite. Pokud nekrvacite a nikde vas nic neboli, tak bych se ani infekce nebala. Je to spis na vnitnim pocitu a presvedceni a je to jen a jen vase telo. I kdyz tu kazda chceme najit nejakou vseobecnou radu, jak na to, tak to proste zgeneralizovat nelze ![]()
@misa1967 taky je ten cerven v nazvu diskuze, vid
vsak ja bych ten cerven brala uz taky. Dalsi ms me ceka zase nejdriv zacatkem cervna, tak do te doby budu jak na trni..
@ladyoli
jsem ráda, že jsme na tom stejně, že čekáme na červen
aspoň na to čekání nejsem sama
@misa1967 no to rozhodně nejsi, ale myslím, že tady na nic nejsi sama ![]()