Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, to jsi si nejspíš vsugerovala nebo máš nějakou virozu. Menstruace a negativní test když byl předtím pozitivní je známka toho, že se to bohuzel neudrzelo.
Ne.. tehulda bohužel nejseš a nejspíš se jedná o rozházené hormony nebo virózu..
Ahoj,
Minulý cyklus mi bylohodně špatně už týden před MS a bolela mě prsa. Nemohla jsem se kouknout ani na jidlo. Přítel mě hnal k doktorovi, ale já si říkala, že by se mohlo konečně zadařit. Počkala jsem a testovala až po vynechání MS, tedy 4. den. Test byl pozitivní už z odpolední moči. Ráno jsem udělala pro jistotu dva a začala jásat. Jenže následující den jsem to dostala. Pročetla jsem diskuze a dozvěděla se, že by mohlo jít o biochemické. Trochu jsem z toho byla špatná.. Ještě jsem to ale nevzdavala a otestovala 3. den MS. To už na testu bylo sněhobílo. Měsíčky přišli úplně normálně, až na to zpoždění.
V neděli mi skončila MS a já se ráno probudila s motaním hlavy a zase celý kolotoč nanovo. Je mi zle jen z vůně jídla. Je možné že bych byla těhotná i přes MS a i přes negativní test při MS?
Je mi jasné, že tady není nikdo doktor, ale nevím, zda mám plašit
Jen chci slyšet zkušenosti.
Dekuji,