Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gladys píše:Emilie píše:no tři dny před koncem platíčka nejsou tři dny před ms, ms většinou přichází tak 2-3dny po začátku pauzy braní. Přestane přísun hormonů, tak tělo pak zareaguje a spustí ms.
Chápu dobře, že jsi měla nechráněný styk tři dny před koncem platíčka, tedy menstruací?
Já že vycházím ze své zkušenosti, mám plné plato, nedělám pauzu, a menstruaci, pokud jí vůbec mám, tak právě že 3 - 4 dny před koncem platíčka.
Proto mas za obrazek Ednu, co? ![]()
Taky bych se nacpala vsude, muzem si spolu zalozit nejakou poradnu u dvou Ukecanejch bab ![]()
Pokiaľ budeš naozaj tehotná, choď si kúpiť lotto…alebo podaj Športku..alebo aspoň nejaký los..
![]()
![]()
emilie, fakt?
Jako že bereš prášky a už ti jede ms?
to mě, když jsem brala, tak maximálně ze začátku jsem při braní špinila, ale upravilo se to. a pak vždycky v rozmezí 2-4dny teprv došla mrcha.
ale upřímně, nechápu smysl diskuze, beru HA, nevynechám, nevznikne žádná situace, kdy bych snížila účinnost, mám sex, v čem je problém?
Přece HA je proto, aby lidé nemuseli řešit barierovou antikoncepci ![]()
Žádná antikoncepce není 100%. Ale být tebou, tak jsem v klidu. Pravděpodobnost opravdu minimální. Já kolikrát zapomněla i 3 prášky a nikdy nic (asi víc štěstí jak rozumu)
Jen nějak z dotazu nechápu, zda jsi pilulku zapomněla vzít a nebo se chráníte jak s HA tak s kondomem…
Tá náhoda - tak 0,00000001%…pokiaľ je to 1 tbl par dni pred koncom.
Takže ak sa naozaj zadarilo - fakt by som skúsila tú športku
![]()
Jako vy se jinak s přítelem chráníte jak pilulkou, tak i kondomem???
No opatrnosti holt není nikdy nazbyt, akorát vám ty sexy vyjdou teda pěkně draho..
xangel87 píše:
Jako vy se jinak s přítelem chráníte jak pilulkou, tak i kondomem???No opatrnosti holt není nikdy nazbyt, akorát vám ty sexy vyjdou teda pěkně draho..
Hehe, no ale vyjdou jim levnej nez dite, ktere evidentne nechteji ![]()
tamichita píše:xangel87 píše:Hehe, no ale vyjdou jim levnej nez dite, ktere evidentne nechteji
Jako vy se jinak s přítelem chráníte jak pilulkou, tak i kondomem???No opatrnosti holt není nikdy nazbyt, akorát vám ty sexy vyjdou teda pěkně draho..
můžu se zeptat na podrobnosti?
zatím jsem pochopila, že bereš antikoncepci, měla jsi sex a soudíš že jsi těhotná? ![]()
Taky jsem tak trochu nepochopila. Antikoncepce se k tomuto účelu bere, aby se upravila menstruace a mohla jsi mít nechráněný styk s tím abys neotěhotněla, i když je malé procento případů, že se otěhotní i přes HA a pokud jsi prášek nezapomněla, tak vlastně nevim na co se ptáš a pokud bys vynechala, tak se stačí podívat do příbalovýho letáku a popř. si potom koupit test.
tamichita píše:xangel87 píše:Hehe, no ale vyjdou jim levnej nez dite, ktere evidentne nechteji
No to každopádně ![]()