Těhotná s tělískem?

Anonymní
8.7.18 13:14

Těhotná s tělískem?

Ahoj holky, mám dotaz. Spíš prosím o názor.. mám nitroděložní tělísko, nehormonalni, ale již delší dobu dost posunuté. Chystala jsem se zajít na gyndu, nechat ho vyndat a nasadit prášky. Ale včera jsem týden před předpokládanou menstruaci lehce zašpinila, byl to spíš takový růžový výtok. Od té doby nic. To byl 24dc. 8 dní po ovulaci. Tedy já přesně nevím kdy ji mám. Ale řídím se podle kalendáře, a přítelem jsme měli sex v den ovulace, tedy 29.6. a den poté. Mohlo by se jednat o těhotenství? Test jsem zatím nedělala, myslím, tě by to stejné ještě nemělo smysl. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala a děkuji za vaše názory. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
8.7.18 13:16

Udělej si test. Pokud jsi dnes měla dostat manstruaci, tak na něj brzy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.18 13:17

Mohlo ale teď to asi hned nezjistíš leda pár dní počkat a udělat test :nevim: každopádně kamarádka má i přes tělísko teď ročního chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.18 13:20
@pe-terka píše:
Udělej si test. Pokud jsi dnes měla dostat manstruaci, tak na něj brzy není.

Má týden do menstruace. To, co popisuje, by teoreticky časově odpovídalo případné nidaci. Test jí teď k ničemu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.18 13:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Spíš prosím o názor.. mám nitroděložní tělísko, nehormonalni, ale již delší dobu dost posunuté. Chystala jsem se zajít na gyndu, nechat ho vyndat a nasadit prášky. Ale včera jsem týden před předpokládanou menstruaci lehce zašpinila, byl to spíš takový růžový výtok. Od té doby nic. To byl 24dc. 8 dní po ovulaci. Tedy já přesně nevím kdy ji mám. Ale řídím se podle kalendáře, a přítelem jsme měli sex v den ovulace, tedy 29.6. a den poté. Mohlo by se jednat o těhotenství? Test jsem zatím nedělala, myslím, tě by to stejné ještě nemělo smysl. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala a děkuji za vaše názory. :hug:

Počkej ten týden ještě a pak zkus test. Teď je na něj brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.7.18 13:21

Tohle se stalo známé, tělísko má maličké na zádech a doktoři tvrdí, že samo odpadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.7.18 13:23
@bartsch píše:
Má týden do menstruace. To, co popisuje, by teoreticky časově odpovídalo případné nidaci. Test jí teď k ničemu nebude.

máš pravdu, čtu zbrkle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
8.7.18 13:30

Jsem ponekud starsi rocnik, za mych mladych let byla teliska vetsi a pri otehotneni pres telisko se interupce doporucovala, protoze dite je mohlo mit vrostle v pateri, hlave apod.
Dokonce snad byla i zdarma a bez komise. Nezbyva vam nez pockat a pak se rozhodnout pripadne co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
8.7.18 13:52

Hlidas si ovulaci, přesně víš, že na ovulaci jste spolu spali a ptáš se nás zda můžeš být těhotná když máš posunuté tělísko? Ano. Můžeš.

Hlavně nechápu proč spolu spíte na ovulaci, když jsi nejsi jistá, že ti na 100% tělísko zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.18 14:05

@Leo44 ovulaci si nehlídam,jen jsem napsala,že kalendář mi ji ukazuje v tyto dny. Jestli to tak opravdu je,nevím. A já před sexem zkratka nekoukám do kalendáře jestli zrovna dnes nemám případnou ovulaci. Taky nepíšu, že mi to vadí. Jen se ptám na názory ostatních,jestli to tak třeba někdo měl a bylo to těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.18 14:06

@Ba412 toho se právě obávám,že s tím tělískem k tomu budou nějaké problémy.

• Citovat
  • Upravit
6661
8.7.18 14:08
@pe-terka píše:
máš pravdu, čtu zbrkle :kytka:

V pohodě :D , to znám … ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.18 14:14
@Anonymní píše:
@Leo44 ovulaci si nehlídam,jen jsem napsala,že kalendář mi ji ukazuje v tyto dny. Jestli to tak opravdu je,nevím. A já před sexem zkratka nekoukám do kalendáře jestli zrovna dnes nemám případnou ovulaci. Taky nepíšu, že mi to vadí. Jen se ptám na názory ostatních,jestli to tak třeba někdo měl a bylo to těhotenství.

Ono to bylo myšleno asi i tak, že víš, že máš posunuté tělísko, je tedy snížena jeho antikoncepce a nechráníte se navíc i ještě jiným způsobem. :nevim: To mi hlava nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.7.18 14:16
@Anonymní píše:
@Ba412 toho se právě obávám,že s tím tělískem k tomu budou nějaké problémy.

pokud by se těhot. prokázalo (a ty jsi ho chtěla zachovat), řešila bych to asi co nejdřív. Mám pocit, že nejlepší je, když se ho podaří vytáhnout. Ale ne vždy se to podaří, když jsou rizika pro plod, nechávají ho v děloze. Taky by mě to znervoznovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.18 14:30

@bartsch já to chápu,ale posunuté ho mám už asi rok. Nedělalo mi to nikdy žádné problémy a tak po konzultaci s gynekologem jsme ho tam nechali. Nikdy jsem přes něj neotěhotněla. Jen že poslední dobou mě poboliva v pravém podbřišku a vzhledem k tomu že to může být právě i tím tělískem ,jsem Aše rozhodla ho nechat vyndat. A včera ten výtok . Překvapilo mě to. Proto se ptám na zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex