Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, blbá otázka, ale mě to nedá
Snažíme se s přítelem o miminko a zajímá mě jak to děláte aby ve vás po sexu zůstalo co nejvíc spermii. Já vždy dávám nohy nahoru a jsem tak 20-30 min, ale pokaždé co je dám dolů, během minutky cítím jak to všechno vyteklo
Tak si říkám, jak vůbec můžu otěhotnět, když se tam nic nedostane
Máte nějaké rady?
Na nohy nahoře se vykašli, nejlepší je společný orgasmus, protože při orgasmu toho nasaješ nejvíce. To mě kdysi poradila gynekoložka.
Ja otehotnela 2× prirozene pri sexu na konicka. Gravitace nehraje roli. O orgasmu pri sexu si nechavam jen zdat (to fakt neni nutne!). Uzivejte si sex a ver mi, ze jen co to budes nejmin cekat a po sexu misto nozek nad hlavu budes utikat rychle do sprchy, tak to vyjde ![]()
Problem bude zrejme nekde jinde nez v tom, ze ti vytecou spermie. Na nohy nahore se vyprdni…
Ať ho radši ani nevytahuje. Pro sichr by ho v tobě měl nechat ještě alespoň půl hodiny. A ne, že mu ochabne! To by to mohlo vytéct… ![]()
@moje prdelky píše:
Na nohy nahoře se vykašli, nejlepší je společný orgasmus, protože při orgasmu toho nasaješ nejvíce. To mě kdysi poradila gynekoložka.
to je blby, to asi neotehotnim…
@Anonymní píše:
Snažíme se s přítelem o miminko a zajímá mě jak to děláte aby ve vás po sexu zůstalo co nejvíc spermii. Já vždy dávám nohy nahoru a jsem tak 20-30 min, ale pokaždé co je dám dolů, během minutky cítím jak to všechno vyteklo
Máte nějaké rady?
Nedělala jsem žádné krkolomnosti a otěhotněla jsem.
Fakt nevymyslej zbytecnosti. Orgasmus ale neni k zahozeni nikdy
, tak kdyz se nezadari spolecne (coz je dle me spis vyjimka), zarid si ho po akci ![]()
Já tedy si říkám jak může se snažit o dítě někdo kdo ani neví jak se dělají děti… Pardon ale tohle je fakt otázka ze základní školy. Samozřejmě vždy sperma vyteče, vis vůbec kolik spermií je v jedné kapce? K oplodnění stačí jedna jediná spermie… Do těla se dostane stopové množství té tekutiny, zbytek vyteče. Já otěhotněla tak ze jsem okamžitě po. Aktu se šla důkladně vysprchovat ze spodu. Žádné nohy nahoru žádný orgasmus zároveň, to jsou prostě hrozny nesmysli. Můžeš tomu pomoci když zůstaneš par minut po ležet. Ale můžeš otěhotnět i bez toho. Nezáleží jen na spermatu ale na tom jestli tam na ně čeká nějaké oplodnění schopné vejce v daný moment.

Máte nějaké rady?