Jak v sobě udržet sperma?

Anonymní
7.7.18 04:29

Jak v sobě udržet sperma?

Ahoj holky, blbá otázka, ale mě to nedá :think:
Snažíme se s přítelem o miminko a zajímá mě jak to děláte aby ve vás po sexu zůstalo co nejvíc spermii. Já vždy dávám nohy nahoru a jsem tak 20-30 min, ale pokaždé co je dám dolů, během minutky cítím jak to všechno vyteklo :zed:
Tak si říkám, jak vůbec můžu otěhotnět, když se tam nic nedostane :nevim:
Máte nějaké rady? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
7.7.18 04:39

Otehotnis z jedny spermie, neni potreba tam drzet vsechno :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
7.7.18 05:27
@Anonymní píše:
Snažíme se s přítelem o miminko a zajímá mě jak to děláte aby ve vás po sexu zůstalo co nejvíc spermii. Já vždy dávám nohy nahoru a jsem tak 20-30 min, ale pokaždé co je dám dolů, během minutky cítím jak to všechno vyteklo :zed:
Máte nějaké rady? 8o

Na nohy nahoře se vykašli, nejlepší je společný orgasmus, protože při orgasmu toho nasaješ nejvíce. To mě kdysi poradila gynekoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.7.18 05:57

Ja otehotnela 2× prirozene pri sexu na konicka. Gravitace nehraje roli. O orgasmu pri sexu si nechavam jen zdat (to fakt neni nutne!). Uzivejte si sex a ver mi, ze jen co to budes nejmin cekat a po sexu misto nozek nad hlavu budes utikat rychle do sprchy, tak to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
7.7.18 07:26

Problem bude zrejme nekde jinde nez v tom, ze ti vytecou spermie. Na nohy nahore se vyprdni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
7.7.18 07:38

Místo zadržování raději zopakujte. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
7.7.18 08:00

stojka a zůstaň tak celej den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 08:21

Ať ho radši ani nevytahuje. Pro sichr by ho v tobě měl nechat ještě alespoň půl hodiny. A ne, že mu ochabne! To by to mohlo vytéct… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32893
7.7.18 08:47

4× na první pokus, nedělala jsem nikdy nic spesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.7.18 08:58
@moje prdelky píše:
Na nohy nahoře se vykašli, nejlepší je společný orgasmus, protože při orgasmu toho nasaješ nejvíce. To mě kdysi poradila gynekoložka.

to je blby, to asi neotehotnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12226
7.7.18 09:07
@malá_holka píše:
stojka a zůstaň tak celej den :think:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.18 09:09
@Anonymní píše:
Máte nějaké rady? 8o

Nedělala jsem žádné krkolomnosti a otěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.7.18 09:20

Bože… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.7.18 09:27

Fakt nevymyslej zbytecnosti. Orgasmus ale neni k zahozeni nikdy ;) , tak kdyz se nezadari spolecne (coz je dle me spis vyjimka), zarid si ho po akci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.18 09:46

Já tedy si říkám jak může se snažit o dítě někdo kdo ani neví jak se dělají děti… Pardon ale tohle je fakt otázka ze základní školy. Samozřejmě vždy sperma vyteče, vis vůbec kolik spermií je v jedné kapce? K oplodnění stačí jedna jediná spermie… Do těla se dostane stopové množství té tekutiny, zbytek vyteče. Já otěhotněla tak ze jsem okamžitě po. Aktu se šla důkladně vysprchovat ze spodu. Žádné nohy nahoru žádný orgasmus zároveň, to jsou prostě hrozny nesmysli. Můžeš tomu pomoci když zůstaneš par minut po ležet. Ale můžeš otěhotnět i bez toho. Nezáleží jen na spermatu ale na tom jestli tam na ně čeká nějaké oplodnění schopné vejce v daný moment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí