Plodnost s antidepresivy

Anonymní
5.7.18 19:54

Plodnost s antidepresivy

Ahoj, jsem tu nová.
Zajímalo by mě jestli mate zkušenost s (ne)otehotnenim v případě, ze muž dlouhodobě užívá antidepresiva. Snažíme se už rok a partner tvrdí, ze to vliv nemá ALE já jsem přesvědčena o tom, ze ano :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
5.7.18 20:44

Nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.7.18 20:46

Já myslím že nemá.. ale asi vám více porafi doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.7.18 21:09

@Nikolka01 děkuji, jdu ke své lékářce až 18.7. a určitě se na to zeptám. Na netu jsem toho našla minimum a tak mě zajímá nejaka zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
5.7.18 21:21

podle toho co bere, manžel taky bere dlouhodobě, vliv to mělo, podařilo se až po roce a půl a to jen díky lubrik.gelu pro podporu otěhotnění conceive plus, pomůže spermiím dostat se k vajíčku, nam stačilo jedenkrát ho použít :-) ale mrkněte do příbalovyho letáku tam to musí byt napsany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 21:25

Nemá to vliv. Manžel bere dlouhodobě léky (stabilizátory, antidepresiva, antipsychotika,…) a vliv to nemělo. Děti máme, všechny hned bez čekání…
Prosím Anonym, kvůli manželově zdrav. stavu. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
643
5.7.18 21:55

http://www.reflex.cz/…tenstvi.html

Pokud jde o neplodnost, psychofarmaka působí spíš neplodnost mužskou než ženskou, a to nejspíše cestou zvyšování hladin hormonu prolaktinu. Řešením je buď výměna léku za takový, jenž hladiny prolaktinu neovlivňuje, nebo dočasné snížení dávky či vynechání léku za pravidelných kontrol stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
5.7.18 22:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.7.18 22:19
@Anonymní píše:
Nemá to vliv. Manžel bere dlouhodobě léky (stabilizátory, antidepresiva, antipsychotika,…) a vliv to nemělo. Děti máme, všechny hned bez čekání…
Prosím Anonym, kvůli manželově zdrav. stavu. Děkuji.

Moc dekuju, potřebovala jsem slyšet přesně takové názory a zkušenosti.
Chci jít na vyšetření jestli jsem 100% v pořádku a poté nějak opatrně navrhnout spermiogram, ale nevím nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.7.18 22:33

@makarka bohužel i postupné vysazeni nepřichází v úvahu, v minulosti zkoušel a nemělo to dobrý výsledky. Má pak silné depresivní stavy což má pak vliv na sex,má který nemá myšlenky už vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí