Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den přítelem sme na ovulaci 28.6.2018 a 3.7.2018 na plodné dny měli nechráněni pohlavní styk už druhý den mě pálí Zaha a udělali se mi nějaké pupínky na nadrech zde přikládám foto. myslíte že by to něco mohlo souviset zda se zadařilo děkuju
díky za pobavení takto po ránu
s tím spíš bude souviset růst chloupů na pravé noze ![]()
myslim, ze ne. Spis jsi neco spatneho snedla (zaha)…a co se tyce prsouCH
tomu bych nejakou vahu fakt neprikladala…pockej do MS a udelej test… ![]()
@natyj Žáha pálí v těhotenství proto, že děloha tlačí na žaludek, bránici atd., to se fakt neděje chvíli po otěhotnění
. Máš nějakou vyrážku.
Načti si něco o oplodnění, cyklech a ženském těle.
Prsouch
pekne jsem se po ranu pobavila…nektere zeny by nejradeji teh.priznaky par hodin po styku.. To jestli se zadarilo poznáš v terminu ms-ted je to jen hadani z vestecke koule a pupinky a zaha tri dny po sexu s tim nijak nesouvisí.. Zkus se mrknout co se deje s oplodnenym vajickem a pak pochopíš, ze je na nejake priznaky brzo..
A připadá vám že si dělám srandu není že je apríl ??? Pokud chcete dělat chytre a rádi rejpate do jiných tak vyjadřovat se jděte jinam ,já sem ptám ostatních co měli stejné problemi
Děkuju za odpověď některým vím že se to pozná 8 a více dnů nejdřív a to možná každý to má jinak je to od první ovulaci je to 9 dny ne 2 dny ![]()
@natyj sorry, ale fakt si nejdriv neco precti o tom, jak oplodneni a uhnizdeni vajicka funguje a kdy se mohou projevit priznaky…pak bys nemusela takovou diskuzi zakladat. OPRAVDU nemuze jit 3 dny po sexu o priznaky! ![]()
@natyj píše:
Děkuju za odpověď některým vím že se to pozná 8 a více dnů nejdřív a to možná každý to má jinak je to od první ovulaci je to 9 dny ne 2 dny
Prvni ovulace? A kolik těch ovulaci máš?
@natyj píše:
Děkuju za odpověď některým vím že se to pozná 8 a více dnů nejdřív a to možná každý to má jinak je to od první ovulaci je to 9 dny ne 2 dny
Pockej do MS a pokud nedojde, pak testuj…drive to nema cenu…vse muze s MS odejit
hlavne se tak nepozoruj, priznaky si muzes lehce vsugerovat
jo a ovulace je zpravidla! jen jedna, takze termin prvni ovulace je blbost ![]()
Já moc nechápu, že ženská, která chce otěhotnět si není schopná najít sama informace o mestruačním cyklu, ovulaci a oplodnění a neustále čeká, až jí to někdo napíše do diskuze.
A ne, opravdu je ještě brzy na těhotenské příznaky, nejjednodušší bude udělat si tehotensky test v den vynechané menstruace.
@natyj tak tohle jsem měla, když si manžel nechal narůst vousy
s těhotenstvím to fakt nesouviselo.
Nastuduj si něco o otěhotnění a když už budeš u toho studia, můžeš zapracovat i na češtíně (především vzor hrad ti dělá evidentně problém - prsouch a problémi… promiň, ale to bije do očí)
@natyj nauc se počítat, zopakuj si gramatiku a přečti si jak funguje ženské tělo