Těhotná? To se uvidí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.24 00:40

Těhotná ? To se uvidí

Holky, 24,7 jsem byla na klasické prohlídce na gyndě, všechno je v pořádku. Teď mi měla dorazit ms, ale mám zpoždění 8 dní, dělala jsem si dva testy v úterý a na jednom byly dvě jasný čárky. Na druhém testu to bylo slabé. Mám v plánu si udělat další test, zítra. Ale říkám si, nemohla už videt doktorka třeba uhnizdene vajíčko?
Navíc si trochu říkám, já a být těhotná? Jsem obézní (dost) a doktorka říkala ze bych měla zhubnout, jinak to nepůjde..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14692
16.8.24 02:20

Pokud dobre pocitam, tak 24. 7. jsi mela okolo ovulace, mozna par dni pred ni. Takze ne, doktorka nemohla videt uhnizdene vajicko. To by nevidela treba 8. 8.

A ze nemuzes otehotnet? Znam hodne zen, kterym to bylo receno, ze nemuzou otehotnet (z ruznych duvodu, napr. i nepruchodne vejcovody), a presto otehotnely prirozene. I mne bylo receno, ze jinak nez pomoci IVF to nepujde. A slo :palec:

Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
16.8.24 07:51

Ne, uhnizdene vajíčko nejde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
16.8.24 09:21

Když máš pozitivní test a nepřišla menstruace, pravděpodobně budeš těhotná. A i obézní ženy mohou otěhotnět přirozeně. Ne, uhnizdene vajicko vidět nejde, něco bývá vidět myslím nejdřív tak paty týden, a to ještě ne vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí