Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud dobre pocitam, tak 24. 7. jsi mela okolo ovulace, mozna par dni pred ni. Takze ne, doktorka nemohla videt uhnizdene vajicko. To by nevidela treba 8. 8.
A ze nemuzes otehotnet? Znam hodne zen, kterym to bylo receno, ze nemuzou otehotnet (z ruznych duvodu, napr. i nepruchodne vejcovody), a presto otehotnely prirozene. I mne bylo receno, ze jinak nez pomoci IVF to nepujde. A slo ![]()
Drzim palce!
Když máš pozitivní test a nepřišla menstruace, pravděpodobně budeš těhotná. A i obézní ženy mohou otěhotnět přirozeně. Ne, uhnizdene vajicko vidět nejde, něco bývá vidět myslím nejdřív tak paty týden, a to ještě ne vždy.
Holky, 24,7 jsem byla na klasické prohlídce na gyndě, všechno je v pořádku. Teď mi měla dorazit ms, ale mám zpoždění 8 dní, dělala jsem si dva testy v úterý a na jednom byly dvě jasný čárky. Na druhém testu to bylo slabé. Mám v plánu si udělat další test, zítra. Ale říkám si, nemohla už videt doktorka třeba uhnizdene vajíčko?
Navíc si trochu říkám, já a být těhotná? Jsem obézní (dost) a doktorka říkala ze bych měla zhubnout, jinak to nepůjde..