Můžu otěhotnět při menstruaci?

8
15.8.24 21:45

Můžu otěhotnět při menstruaci?

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Před pár dny se přítel do mě udělal když jsem měla menstruaci. Myslíte si, že můžu otěhotnět když to mám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5987
15.8.24 22:13
@ttrr88 píše: Více

Znám pouze jednu, která to tak měla, jinak nikoho. Pro rejpalky - je to spolehlivá kamarádka. Nechápu to, ale vím, že takto počala své už dospělé děti. Poprvé náhodně (tedy po zoufalém snažení, kdy to konzultovala s lékařem, řekl, ať to tedy zkusí), po druhé už cíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 22:19

Nejspíš ne. Pokud máš poměrně pravidelnou, jasně rozpoznatelnou menstruaci. Může se ale stát, že menstruace není menstruace, ale špinění kolem ovulace. Pokud máš cyklus hodně nepravidelný (nebo ti něco - stres, nemoc atd. cyklus mohlo rozhazet), dalo by se to tahle zaměnit. Já jsem takhle otěhotněla a to jsem si roky sledovala cyklus - změny těla okolo ovulace.

• Citovat
  • Upravit
1107
15.8.24 23:49

Při menstruaci je nebezpečí otěhotnění nejmenší z celého cyklu. V prvních dnech je to skoro nemožné, ke konci se nebezpečí zvyšuje. Je tedy v pořádku, že Tě menstruace nepřivedla do rozpaků a schůzku sis s přítelem bez zábran užila. Samozřejmě selhat může i ta nejspolehlivější ochrana, ale řada zkušených žen toto období pravidelně využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
16.8.24 09:18

Máš nechráněný styk=můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie