Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,minulý týden už mi bylo divný,že jsem to ještě nedostala a tak sem si udělala test a byli tam dvě čárky
Přítel pracuje v nemocnici tak mi mezi svátkama zařídil,aby mě prohlídl primář gynekologie a ten mi řekl,že jsem ve 4-5 týdnu. Vím jsem sice ještě dost mladá a neplánovali jsme to,ale i přez to jsem šťastná. Spousta „kamarádek“ říkalo ať si to nenechávám,ale to bych nikdy neudělala. Jsem ráda i za naše rodiče, kteří nás podpořili a věří že to zvládneme.Jsou přece i horší případy. V květnu dodělám školu a budu to mít akorát
V pondělí jdu ke svý doktorce tak uvidíme jak to bude dál…
Příspěvek upraven 02.01.10 v 19:49
To je prima, gratuluju!
Určitě to zvládnete, zvlášť když máte podporu doma… Držím palec, ať máš pohodové těhotenství i porod a hlavně ať máte zdravé mimčo ![]()
Hezkýýý, držím palce, aby jste byli s mimíškem zdraví a pokud to tak chceš, proč ne…?
když máš oporu v partnerovi a ještě v rodičích,tak bych to neřešia a těšila se.Nejsi první ani poslední v 18-ti maminou.Možná ti bude chybět to vyblbnutí,myslím tím akce atd.,ale já neznám tvou náturu.Pokud budeš mít hlídání,tak to taky není problém.Poznáš sama,že vrstevnice řeší třeba kraviny a ty je nebudeš chápat,protože budeš už někde jinde.Mimi je zodpovědnost a obrovská.Dříve dospěješ.Přeji ať doděláš v pohodě školu a mimi je zdravé.
Gratuluji, proč ne, každý je jindy zralý na dítě
Je tady i diskuze takhle mladých maminek, pohledej, myslím že tam budeš jako doma ![]()
Moc gratuluji ![]()
Ale zároveň ti na jednu stranu moc nezávidím.
Já už mám ty nejtěžší začátky naštětsí za sebou a když se tak na to zpětně podívám, bylo tolik starostí (dodělávala jsem školu a maturovala v 8. měsíci, zařizovali jsme bydlení, atd), že jsem si své těhotenství ani neužila ![]()
Tak se hlavně nenervuj a každý den si užívej!
gratuluju! a zvalst kdyz uz v kvetnu dodelas skolu, tak to je uplne idealni načasování
tak at si uzivas tehotenstvi bez problemu, a nevolnosti at te take minou.
har.
Gratuluji! Ony ty nevolnosti ještě můžou dorazit u mne to bylo až koncem druhého měsíce a trvalo to to konce 3. měsíce - ale dá se to vydržet.
starost s miminkem je v každém věku at je ti 18 nebo 30 a v 18ti máš aspon víc elánu:) takže hurá do toho… ani se nenadějete a mimčo bude s vámi:)
miisinkka píše:
tak nevolnosti mě opravdu minuli..![]()
buď ráda.. já jsem si to fakt vyžrala a nic příjemnýho ![]()
Tak to je mi líto…já to úplně nejak přešla…je mi fajn…naštěstí. Dneska jem byla na kontrole a už bylo konečně vidět něco co se podobalo miminku na ultrazvuku tak máme první fotečku
![]()
miisinkka píše:
Tak to je mi líto…já to úplně nejak přešla…je mi fajn…naštěstí. Dneska jem byla na kontrole a už bylo konečně vidět něco co se podobalo miminku na ultrazvuku tak máme první fotečku![]()
to se máš.. já mám první fotečku až teď z 28.týdne,ale hlavně že mám..
Jak to těhotenství dál zvládáš??