Těhotná v 18-ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
15.2.10 09:58

Ahojky,nu teď už hůř objevili se nevolnosti ale jen občas. Ale mam torchu problém na praxi..sem v obchodě 7 a půl hodiny a nějak špatně to zvládam.Pořád mě bolí nohy a začínají se mi dělat křečový žíly a trochu mi nohy i otékají. Zítra jdu na další kontorlu tak uvidím co se s tim dá dělat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.2.10 16:05

Taky mooooooc gratuluji :-) užívejsi to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle17
23.11.12 08:35

Taky si to tak nějak plánujeme :D..v té polovině čtvrtáku na střední by to otěhotnění bylo krásný. Moc bych si miminko přála..a jak ty zvládáš plánované těhotenství v 18ti? ;)

• Citovat
  • Upravit
lekno
23.11.12 08:44

Tak to by vás mohlo zajímat i toto téma
https://www.emimino.cz/…meni-130058/

• Citovat
  • Upravit
1279
23.11.12 09:47

Ahoj :) Tahle diskuse je už přes 2 roky stará :) Dnes mám už dvouletého syna :) Ale děkuji moc za příspěvky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle17
23.11.12 09:57

Tak nad tím jsem ani nepřemýšlela :)..zatím

• Citovat
  • Upravit
1279
23.11.12 10:02

To vůbec nevadí, není problém jí obnovit :) Už i kvůli ostatním :) A ty si miminko plínuješ..nebo spíš s přítelem plánujete?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 23:58

Těhotenství

Zdravím. :) Tak před zhruba hodinou jsem se dozvěděl, že jsme s přítelkyní v období čekání. Je mi 19 a Simuli 18. Máme strach ohledně rodičů. :/ Musíme říct, že to bylo ale plánované. :) Jen vás prosíme o radu, řemu se vyhnout a jak se začátkama. :) S pozdravem Simi A Honza. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
9.6.15 00:16

Noooo :think: radši nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.6.15 00:36

@Honzík Simča Tak strach z rodičů mít nemusíte, jste oba plnoletí a je to vaše věc. Jinak nechápu dotaz, čemu se vyhnout a jak se začátkama :nevim: Chtělo by se to ptát konkrétněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.6.15 00:37
@Honzík Simča píše:
Zdravím. :) Tak před zhruba hodinou jsem se dozvěděl, že jsme s přítelkyní v období čekání. Je mi 19 a Simuli 18. Máme strach ohledně rodičů. :/ Musíme říct, že to bylo ale plánované. :) Jen vás prosíme o radu, řemu se vyhnout a jak se začátkama. :) S pozdravem Simi A Honza. :)

A máte práci? Máte kde bydlet? Budete mít z čeho dítko uživit? Máte oba dodělané školy? Pokuď si na vše odpovíš ano tak nechápu proč strach z rodičů? Pokuď z toho nic nemáte a čekáte že děcko aj sebe uživíte z jedný mateřský tak byla chyba plánovat dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
9.6.15 01:32
@klarushka píše:
Pokuď z toho nic nemáte a čekáte že děcko aj sebe uživíte z jedný mateřský tak byla chyba plánovat dítě…

Myslíš z jednoho 4 letýho rodičáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
9.6.15 01:33
@Honzík Simča - Napsala bych přesně totéž
@klarushka píše:
A máte práci? Máte kde bydlet? Budete mít z čeho dítko uživit? Máte oba dodělané školy? Pokuď si na vše odpovíš ano tak nechápu proč strach z rodičů? Pokuď z toho nic nemáte a čekáte že děcko aj sebe uživíte z jedný mateřský tak byla chyba plánovat dítě…

protože jestli nemáte odpověď ano, tak byla to opravdu chyba takto plánovaně. Dítě je mít krásný dar, ale také náročný jak finančně, tak na psychiku někdy obou, hlavně tedy ze zacatku pro ženu, chce to mít to v hlavě trochu srovnané, což s tvým dotazem : Jen vás prosíme o radu, řemu se vyhnout a jak se začátkama. :) mi upřímně trochu nesedí, spíše to na mě působí, jako, že jsi se přišel pochlubit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
9.6.15 01:39
@natyber píše:
@Honzík Simča Tak strach z rodičů mít nemusíte, jste oba plnoletí a je to vaše věc. Jinak nechápu dotaz, čemu se vyhnout a jak se začátkama :nevim: Chtělo by se to ptát konkrétněji.

Myslíš, že nemusí? Já si tím nejsem tak jistá, pokud každý bydlí s rodiči a rodiče je alespoň z části živí, nabízí jim bydlení a šatí je, myslím, že strach je docela oprávněný. Z toho co tu dotyčný napsal, to na mě působí tak, že si dvojice rekla, ze by proste rada mimino, že se,,strašně milují" a že ho chtějí. :roll: a nic jiného už neřešili. Treba a snad pro to dite, se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.6.15 07:06
@Honzík Simča píše:
Zdravím. :) Tak před zhruba hodinou jsem se dozvěděl, že jsme s přítelkyní v období čekání. Je mi 19 a Simuli 18. Máme strach ohledně rodičů. :/ Musíme říct, že to bylo ale plánované. :) Jen vás prosíme o radu, řemu se vyhnout a jak se začátkama. :) S pozdravem Simi A Honza. :)

asi nechápu dotaz. Čemu se vyhnout a jak se začátkama? Tak asi jako první to budete muset říct rodičům, určitě bych při tom oznamování jedním dechem dodávala, jak to máte naplánované (protože, když bylo dítko plánované, určitě jste také naplánovali, kde a za co budete žít, víte, jaký rodičák vás čeká, kolik peněz máte na výbavičku atd…). Tohle všechno bude rodiče určitě zajímat. A čemu se vyhnout? No tak samozřejmě alkoholu, adrenalinovým sportům a drogám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí