Těhotná v devatenácti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20767
11.5.16 14:17
@juliettee píše:
@radkka ano možná je to k blití. Mě zase přijde k blití když se mi vysokoškolák vysměje (neříkám že tady na emiminu), že mám jen výučňák a že s tím daleko nedojdu, zatímco on jako vysokoškolák to někam může dotáhnout. Přitom mám 100× lepší práci než on. To se zase nelíbí mě :) možná od té doby mám na takové věci názor jaký mám :)

Ano snižuješ se na úroveň hlupáků a dokazuješ, že nejsi nic lepšího.

• načítám...
4421
11.5.16 14:19

@radkka však já si nemusím dokazovat že jsem lepší než někdo, prostě mám svůj názor, hotovo.

• načítám...
20767
11.5.16 14:21
@juliettee píše:
@radkka však já si nemusím dokazovat že jsem lepší než někdo, prostě mám svůj názor, hotovo.

Ne sobě, okolí. Kdybys měla takové sebevědomí, jak zde prezentuješ, tak se nad nějakým hlupákem z VŠ, který se podivuje nad tvým učňákem ani nepozastavíš. Natož, aby to z tebe udělalo tak zapšklou ženu, pro kterou je prodavačka póvl.

• načítám...
4421
11.5.16 14:24

@radkka jeee, já jsem nemyslela že prodavačka je póvl, to se to tady zase překrucuje :) ano, napsala, jsem špinavá práce, tím jsem myslela práci ve fabrikách, ve skladech. To pro mě prostě špinavá práce je. I můj chlap dělá špinavou práci a i to sám přizná. Ale rozhodně to nemyslím jako urážku, prostě jsou práce kde nejsi zrovna v čistotě. Musíš to brát trochu s nadhledem…

EDIT: a okolí už nemusím dokazovat vůbec nic :)

• načítám...
20767
11.5.16 14:25
@juliettee píše:
@radkka jeee, já jsem nemyslela že prodavačka je póvl, to se to tady zase překrucuje :) ano, napsala, jsem špinavá práce, tím jsem myslela práci ve fabrikách, ve skladech. To pro mě prostě špinavá práce je. I můj chlap dělá špinavou práci a i to sám přizná. Ale rozhodně to nemyslím jako urážku, prostě jsou práce kde nejsi zrovna v čistotě. Musíš to brát trochu s nadhledem…EDIT: a okolí už nemusím dokazovat vůbec nic :)

Název pro „špinavou práci“ pochopím, pokud jde skutečně o špinavou práci, jako například ve slévárnách apod. ne u pokladní.

• načítám...
20767
11.5.16 14:26

@juliettee Nejde o to, co okolí dokazuješ, ale jak na něj působíš, když vypustíš z pusy takovou nechutnost a oháníš se tím, že na tebe byli vysokoškoláci oškliví, tak jsi teď ošklivá ty na ty, co jsou pod tebou.

• načítám...
4421
11.5.16 14:30

@radkka pokladní jsem zrovna nemyslela, ale možná to blbě vyznělo.

• načítám...
4421
11.5.16 14:32

@radkka moje okolí mě zná a ví jak to myslím. A nejsem ošklivá na ty co jsou podemnou. Mám kamarádku která má jen základní vzdělání a nejsem na ni ošklivá :D neberu lidi podle vzdělání nebo práce. s tou prací jsem začala proto, že mi ta situace přišla úsměvná, že se na mě někdo povyšuje někdo kdo je na tom hůř. Toť vše :)

• načítám...
20845
11.5.16 14:33

Uzamčení diskuze

Dobrý den,

vzhledem k off-topic příspěvkům diskusi uzamykám.

Děkuji za pochopení :kytka:
adminka Eliška

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky