Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@radkka píše:
Já vim, jen mě překvapilo, že jí opomněla, když zmiňovala Brno. Ostatně těch veřejných vysokých škol jsou ještě mraky.
Však psala atd. atd… Napsala jsem jí jen pro upřesnění, aby věděla kterou myslíš „tou druhou“ ![]()
@Kikuška90 píše:
Však psala atd. atd… Napsala jsem jí jen pro upřesnění, aby věděla kterou myslíš „tou druhou“
Vím, co je atd.. jen mě zarazilo, že v Brně zdůrazňuje jen jedno, tak mě zajímalo, jestli i Mendelova je pro ni méněcenná. Jinak myslím, že „ta druhá veřejná VŠ v Brně“ byl dostačující popis. Nebo je jich tam víc?
EDIT: Jo, vlastně ještě Janáčkova akademie ![]()
Příspěvek upraven 11.05.16 v 13:37
@radkka No vzhledem k tomu, že napsala i VUT, tak je to vlastně „ta třetí“ ![]()
@Kikuška90 píše:
@radkka No vzhledem k tomu, že napsala i VUT, tak je to vlastně „ta třetí“
No vidíš, absolventka ČVUT zapomněla na VUT a tam přitom tolik lidí z prváku zdrhalo ![]()
@radkka píše:
No vidíš, absolventka ČVUT zapomněla na VUT a tam přitom tolik lidí z prváku zdrhalo
Jak jsi mohla zapomenout
..
@Ellusa píše:
V Brně chybí ve výčtu kromě Mendelky ještě VFU - jediná veterina v Česku + farmaciePříspěvek upraven 11.05.16 v 13:41
No já myslím, že chtěla napsat jen příklady, né kompletní seznam ![]()
@Kikuška90 píše:
Jak jsi mohla zapomenout..
Viď? ![]()
@Ellusa píše:
V Brně chybí ve výčtu kromě Mendelky ještě VFU - jediná veterina v Česku + farmaciePříspěvek upraven 11.05.16 v 13:41
No vidíš, na to jsem taky zapomněla a to tam studoval kamarád
Ty jo, v Brně toho je ![]()
@radkka píše:
No vidíš, na to jsem taky zapomněla a to tam studoval kamarádTy jo, v Brně toho je
To si piš
Měla bys přijet na exkurzi ať máš přehled ![]()
@Kikuška90 píše:
To si pišMěla bys přijet na exkurzi ať máš přehled
Já se orientuji spíš na západ, jsem z Plzně, studovala jsem v Praze a nakonec jsem zamířila na jih, ale třeba na ten východ taky jednou dojde. Ale tu slavnou brněnskou sochu jsem už viděla ![]()
@Kikuška90 píše:
No já myslím, že chtěla napsat jen příklady, né kompletní seznam
asi tak nějak… ![]()
@radkka Sochu
… Do Plzně jedu za 4 týdny poprvé v životě, na otočku. Co tam máte pěknýho, co musím vidět??
.. Zatím jen jen okoukla náměstí, který na obrázku vypadá moc pěkně
… A ještě musím ukecat manžela aby řídil po cestě zpátky a já si mohla dát točenou Plzeň v Plzni ![]()
@Kikuška90 píše:
@radkka Sochu![]()
![]()
… Do Plzně jedu za 4 týdny poprvé v životě, na otočku.Co tam máte pěknýho, co musím vidět??
.. Zatím jen jen okoukla náměstí, který na obrázku vypadá moc pěkně
… A ještě musím ukecat manžela aby řídil po cestě zpátky a já si mohla dát točenou Plzeň v Plzni
Všechno
Na náměstí kostel, ty fontány jsou podle mě teda příšernost, ale na Brněnskou novodobou výzdobu to teda nemá
určitě si všimneš budovy radnice, ta je zajímavá. Náměstí je pěkné, ale měli by zakázat parkování aut, to dost kazí dojem.
Zkus kouknout na DEPO2015, jestli vás něco nezaujme. Lochotínský park, Luftova zahrada, v ZOO jsem nebyla, tak nevím. Jo, ještě Bolevické rybníky, nevím jestli tam mimo koupání je něco zajímavého, ale zkus kouknout.
@Terdul nemyslela jsem to jako urážku. Jen mě štve když někdo soudí člověka podle toho jestli má výuční list nebo vysokou
já sice beru některou práci jako špinavou, ale rozhodně podle toho nesoudím člověka. Pokud teda opravdu není úplně hloupý, a pár takových znám
ale zase, jsou to ti kteří se mi „vysmějí“ že jsem vyučená, sami mají vysokou ale na normální práci prostě tu hlavu nemají. To nemám ráda.
@juliettee Doufám, že nechodíš k těm špinavým prodavačkám nakupovat. To je teda k blití, ten tvůj komentář. Každý to máme jinak, já jsem třeba několik let brigádničila jako uklízečka a pokud by mi někdo řekl, že je to špinavá práce, kterou by nedělal, tak bych si akorát tak pomyslela něco o jeho inteligenci. A nebylo by to nic hezkého.
@radkka ano možná je to k blití. Mě zase přijde k blití když se mi vysokoškolák vysměje (neříkám že tady na emiminu), že mám jen výučňák a že s tím daleko nedojdu, zatímco on jako vysokoškolák to někam může dotáhnout. Přitom mám 100× lepší práci než on. To se zase nelíbí mě
možná od té doby mám na takové věci názor jaký mám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat