Těhotná v 36 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
17.5.20 21:53

Těhotná v 36 letech

Dobrý večer dámy… V pátek jsem si dělala tehu test a jsem dle testu těhotná, dnes jsem udělala druhý a je to tam… Je mi 36 let, mám 6 leteho doma. Rozešla jsem se se synovo otcem před rokem a půl a odstěhovala se k mé matce. Můj nynější přítel bydlí se svojí matkou. Je mu je 47 let a vyhovuje nám to, většinu času tedy tráví čas u mě, ale nějak nám to nevadí a máme svůj klid. No a teď tohle, zítra jdu na gyndu a uvidím co doktor řekne. Jsem asi ve třetím týdnu. V úterý jdu do práce, dělám dvanáctky na směny. Tak zažádam o převedení na osmičky ranní. Mimco si samozřejmě nechám, ale pořád jsme v šoku. :mrgreen:… Chci se zeptat, i když jsem Googlovala, respektive už tři dny. Je mezi vámi starší mamina ( jako já), jak probíhalo její tehu? Moje dobrá kamarádka se stejným věkem, také otěhotněla a prisla o to asi v osmém týdnu. Přítel ten se k tomu upnul a je šťastný, já jsem spíš v mírném šoku stále. :mrgreen: Bydlení a věci okolo vyřešíme, to je v pohodě. Ale připadám si stará 8o… Hlavně hodně cestujeme, syn bude prvnak, dost samostatný, já jsem finančně nezávislá a se synem to dáváme v pohodě. Mamka má velký byt, tudíž každý svoje soukromí a teď tohle… Nestezuju si, ale je to šok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
17.5.20 21:56

Věk si myslím, v dnešní době normální stav… Dokonce některé mají první děti… Když dořešit společne bydlení, tak cajk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.5.20 21:57

Moje mamina otehotnela ve 37 letech. Bracha je v poradku a pohode. Jen v tehotenstvi musela na odber plodove vody. Mezi mnou a brachou je temer 20 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.5.20 21:58

Já si stará nepříjdu. Těhotní i ženský 40+, takže pokud se na to cítíš, proč ne. Staré ženy přeci nejsou plodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
17.5.20 22:01

Mně je teda 34, jsem ve 20 tt, zatím těhotenství takové, že o něm ani nevím. Žádné nevolnosti, břicho moc neroste. Zatím na kontrolách vše v pořádku. Čekáme chlapečka ❤️️. První porod mi trval 4 hodiny a pevně věřím, že tento bude podobný :D Doma už mám 7mi leteho prvňáčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.5.20 22:02

@Loune Já jsem po 35 porodila tři děti a všechny jsou zdravé, v pořádku :srdce: Bud v klidu, není ti padesát :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.5.20 22:03

Stará určitě néééé :hug: Sama jsem porodila druhé dítě pět dní po oslavě mých 37. narozenin, mimčo bude mít čtyři měsíce, těhotenství i mimčo v pořádku :srdce:. Je to mé druhé, starší má 3,5 roku. 36 let a mimčo není v dnešní době nic neobvyklého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
17.5.20 22:03

Otěhotněla jsem v 36 letech a rodila v 37 a těhotenství i miminko naprosto bez problémů. A v 38 se mi povedlo otěhotnět znovu, těhotenství je bez problémové a miminko je podle všeho taky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.5.20 22:04

Otěhotněla jsem ještě o rok později. U nás jsem teda nejstarší matka, ale pohoda, s přehledem zvládám to, co mladší maminy a asi i víc, protože jsem na děti většinou sama. Těhotenství bylo šílený, trochu se na tom podepsal věk a dost předchozí těžký porod.

• Citovat
  • Upravit
2206
17.5.20 22:06

Dneska už jsou starší matky in. Já v 35, těhotenství ušlo, že bych si to užívala to ne, práci ve skladu jsem zvládla jen do 6 měsíce. Pukla jsem v 35tt, v podstatě v pohodě. Ale té energie bych teď potřebovala víc. Myslím, že 30, jako u syna a 36 není velký rozdíl. Zkušeností už máš dost, takže už jen gratulaceee!! :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
17.5.20 22:10

Moje žena otěhotněla v 35 letech, rodila v 36. A i když už není mezí námi, mám krásnou dceru, které už bude v listopadu 5 let. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15133
17.5.20 22:10

@Loune Starší mamina? Pokud nemáš překlep ve věku a je ti opravdu 36let, jsi maminka v normálním veku ;) Byla jsem těhotná ve 37, všechno ok, jen trochu víc bolely záda, bricho než v těhotenství ve 20 :D Jinak to super, dceři už bude 6,lituju že mám jen dvě děti a ne vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.5.20 22:11

Poprvé jsem rodila v 36 letech a za rok jsem si to zopakovala, obě těhotenství naprosto bez problémů. Na odber plodovky jsem nešla, sám doktor mi říkal, že s věkem jsou ty hodnoty rizik větší, ale že pokud to nevyjde opravdu špatně, je to na mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
17.5.20 22:12

Stará mi nepřijdeš, já jsem byla u třetího trošku starší. Spíš, že oba bydlíte u matky a nežijete spolu, myslím, že vás čeká rozčarování z nového spolubydlení, plus změna finančního uspořádání a sžití se celkově. Takhle u mamky a jen delší návštěvy toho moc neodhalí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.5.20 22:20

@Loune 36 je v dnešní době úplně normální. Známá otěhotněla v 39 a těhotenství, porod, šestinedělí a vše kolem bylo ukázkové. Pokud jsi zdravá není se čeho bát. Dnešní metody kontrol jsou téměř dokonalé. Držím palce ať vše dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí