Těhotná ve 44 letech

33
24.6.22 20:34

Těhotná ve 44 letech

Ahoj holky, jsem tak trochu v šoku. Teď jsem zjistila, že jsem těhotná. V tomto věku. Přirozeně. Doma máme šestiletou dcerku. Umím si představit malé dítě, s tím problém nemám, nakonec dceři je teprv šest, ale hledisko věku, zdraví. Obavy…Ach jo, co byste holky dělaly? Na druhou stranu jsem o druhém dítěti vždy snila, jen jsem si říkala, už prostě nejsi nejmladší. Manžel bude rád, to vím už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3899
24.6.22 20:35

No co, byla bych ráda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.6.22 20:36
@Nely2 píše:
Ahoj holky, jsem tak trochu v šoku. Teď jsem zjistila, že jsem těhotná. V tomto věku. Přirozeně. Doma máme šestiletou dcerku. Umím si představit malé dítě, s tím problém nemám, nakonec dceři je teprv šest, ale hledisko věku, zdraví. Obavy…Ach jo, co byste holky dělaly? Na druhou stranu jsem o druhém dítěti vždy snila, jen jsem si říkala, už prostě nejsi nejmladší. Manžel bude rád, to vím už teď…

Já bych do toho šla, Ty jsi nadšená, manžel bude taky, nic vám nebrání v cestě, no a budeš více hlídaná, to je taky dobře. Nebála bych se toho. Čekám, kdy se v této diskusi bude řešit maturák toho dítěte. :P

Příspěvek upraven 24.06.22 v 20:41

• Citovat
  • Upravit
4071
24.6.22 20:38

Drive ženy těhotněly a rodily dokud to proste fyziologie umožňovala. Ano, má to svá rizika, ale už se stalo a evidentne oba dítě chcete. Moc blahoreji. Zainvestuj do prevence, třeba i nadstandardní vyšetření typu Prenascan nebo jsou i lepší a hlavně se přestaň stresovat a uzij si ten dar. Je to požehnání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
24.6.22 20:38

Nedávno porodila známá ve 43 letech. Držím pěsti, ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
24.6.22 20:39

Sla bych na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.6.22 20:40

Chápu tvoje obavy, ale pokud jste s manželem oba pro, tak asi není o čem přemýšlet. Nebudeš první, ani poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
24.6.22 20:41

Jejda…
je vidět, že máš radost :srdce: tak se raduj, no…
kdyby plod nebyl OK, tak stejně odejde, takže pár týdnů to hlavně nikde neventiluj ani se neraduj moc, abys nebyla zklamaná,
ono ve 44 ta kvalita vajíček, víš jak..
Jinak já si to představit neumím ani nechci, ale každá jsme jiná a pokud máš jen jedno dítě a jste oba zdraví a zajištění, tak proč ne.. gratuluji :kytka:

Příspěvek upraven 24.06.22 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
24.6.22 20:41

Jestli je všechno dobrý kromě nějakých neurčitých obav, tak vůbec nevím, co řešíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.6.22 20:42

Jako co si budem, je to pozdě. Ale pokud jste oba rádi, jděte do toho. Svůj zdravotní stav, okolnosti atd., to už musíš zhodnotit sama s manželem. Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
24.6.22 20:43
@MrsNorris píše:
Jestli je všechno dobrý kromě nějakých neurčitých obav, tak vůbec nevím, co řešíš :kytka:

tak když dítě bude končit střední školu, bude z ní skoro důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
24.6.22 20:44
@vokishka píše:
tak když dítě bude končit střední školu, bude z ní skoro důchodce.

Tak to jsi ohledně důchodovýho věku fakt optimista urvaný ze řetězu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
24.6.22 20:48

@Nely2 gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
24.6.22 20:49

Tělo si zjevne řeklo ze to zvládne, tak ty to taky zvládneš :kytka: hlavně v klidu, užívejte si s manželem hezkou zprávu, buď opatrná, ale neřeš co neovlivnis :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
24.6.22 20:50

Tehotna ve 44 letech neni uz takova rarita jako drive. Urcite dobre zvazte zdravotni stav a miru sve energie, zazemi, geneticke vysetreni (odber choriovych klku/plodove vody)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky