Těhotné nad 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
12.3.19 12:28
@PapeJ píše:
Tak to řeknu manželovi, to ho pobaví :mrgreen: Tři vztahy, z prvního dvě holky, to mu bylo kolem 20, pak kolem 30 další holka, pak kolem 35 další holka a konečně ve 43 letech kluuuk :dance: :mrgreen:

Tak rozhodne je to relevantnejsi nez, ze by pohlavi ditete mel urcovat vek matky. To je ciry nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
12.3.19 12:36

33 kluk, 39 holka. To uz spis verim na ten cinsky kalendar:-)

• Citovat
  • Upravit
1142
12.3.19 12:39

Někdo se cítí starý ve 20 jiný má v 60 elánu na rozdávání… První kluk se mi narodil v 31, teď je mi 34 a za pár dní bude mít syn bráchu. Do třetího nejdu, protože na férovku přiznávám, že už si na to stará připadám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
12.3.19 12:43

No tak mlada matka nejses :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
12.3.19 12:45

Rekla starsi, ne stary a tady se hned kazda osocuje, jak je ta ,,mlada,, blba… na to, ze je vam tady vsem pres 33, se podle toho moc nechovate… tak to nekde slysela, a co? Btw kvuli tomuhle ve vasem veku zakladate diskuzi? Jste obe na stejny inteligencni urovni bez rozdilu na vek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.19 12:46

Já se tomu opravdu směju, jen jsem byla překvapená, co někteří dokáží vypustit. A o takovou perličku jsem se prostě podělit musela. Ve dvaceti bych na mateřství moc připravená nejspíš nebyla… A mládě se cítím pořád :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.3.19 12:47
@Pipka84 píše:
Rozhodla jsem se, že založím nové téma. Ani pořádně nevím proč, možná potřeba se vykecat…? Zrovna jsem ve 14 tt, bude to naše druhé dítě, doma máme malého raubíře, který se narodil, když mi bylo 32. Druhé se narodí, když budu mít 35. Podle prvního screeningu to prý vypadá na holčičku. A teď to, k čemu jsem se chtěla dostat. Známá, která je asi o 12 let mladší teď čeká třetího kluka a ta mi řekla, že starší ženy mají holčičky. Jako vím, že je to blbost, že to není věkem, ale to jsem tak stará?

Ráda bych se přidala, teď už jen ten „detail“ BÝT TĚHOTNÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.3.19 12:49

Po návštěvách v centru asistované reprodukce, mám zcela jinou představu o starší matce :lol: Zcela běžně jsme tam vídali ženy kolem pětačtyřiceti s partnery i po šedesátce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
12.3.19 12:50
@Pipka84 píše:
@PapeJ jednou už to vyjít snad muselo :D

No, to taky bylo slávy, nemohl tomu uvěřit. A to jsem ho pěkně dlouho ukecávala na druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.19 13:04
@Micaella22 píše:
Rekla starsi, ne stary a tady se hned kazda osocuje, jak je ta ,,mlada,, blba… na to, ze je vam tady vsem pres 33, se podle toho moc nechovate… tak to nekde slysela, a co? Btw kvuli tomuhle ve vasem veku zakladate diskuzi? Jste obe na stejny inteligencni urovni bez rozdilu na vek.

I takovou reakci jsem čekala. Proč bych to nemohla napsat? A myslím, že název diskuze je Těhotné nad 30,co Tě na tom uráží? Neřekla jsem, že je blbá, jen že blbost řekla. Jednou diskuse zapadne nebo se nad ní někdo zasměje. Myslím, že se řeší i menší hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
12.3.19 13:40

Souvislost věku matky a pohlaví dítěte řešit nebudu, to je očividná blbost.. Jen mě fascinuje, jak se tu v diskusích o starších matkach nadává na ty mladé a v diskusích mladých matek zase na ty starší. Není to přece jedno? Někdo si přijde starý ve 20, jiný je v 30 ještě jak pubertak. Někdo se vybouri, cestuje apod do 20, jiný toho ani v 30 nemá dost. To, že já mám něco nějak, neznamená, že ostatní to tak musí mít taky, a kdo ne, tak je spatnej. Je úplně normální, že lidi mají na různé věci různé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.3.19 13:52
@Marlovee píše:
Ale ve 23 letech tři děti… To se taky jen tak nevidí :lol:

Tak např. v Ostravě -Přívozu maj v tomto věku jistý občanky i pět :mrgreen: . K vidění naprosto běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.3.19 14:01
@Janli píše:
Ne, to oba je mladá a blbá :mrgreen: , ale neboj, až jí bude pětatřicet, tak jí to dojde. Já měla jedno dítě v 35, druhý v 38 a cítím se stejně jako ve dvaceti. Rozdíl je v tom, že ženský, co si pořídí děti ve dvaceti, jsou v pětatřiceti opotřebovaný. Ty děti prostě dají zabrat. Nás to opotřebení teprve čeká :mrgreen:

Nevím jak ty,ale je mi 43 jsem babička nádherné 14 denní vnučky a opotřebovaně se vůbec necítím ba naopak celá kvetu..když ji s manželem vozíme vetšinou si myslí,že je naše :-D ano je naše sluníčko moc si to užívám..právě je mi líto těch starších maminek,že si takové babičkovství neužijí páč budou opotřebované nebo už nebudou vůbec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.19 14:04
@chaela píše:
Souvislost věku matky a pohlaví dítěte řešit nebudu, to je očividná blbost.. Jen mě fascinuje, jak se tu v diskusích o starších matkach nadává na ty mladé a v diskusích mladých matek zase na ty starší. Není to přece jedno? Někdo si přijde starý ve 20, jiný je v 30 ještě jak pubertak. Někdo se vybouri, cestuje apod do 20, jiný toho ani v 30 nemá dost. To, že já mám něco nějak, neznamená, že ostatní to tak musí mít taky, a kdo ne, tak je spatnej. Je úplně normální, že lidi mají na různé věci různé názory.

Hezky napsané. Každý člověk je originál a každý má jiné priority. Možná to v úvodním příspěvku vyznělo blbě. Jestli budu mít holku nebo kluka mi je jedno, hlavně, aby mimčo bylo zdravé a nic mu v životě nechybělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.3.19 14:12
@lolahopalola píše:
Nevím jak ty,ale je mi 43 jsem babička nádherné 14 denní vnučky a opotřebovaně se vůbec necítím ba naopak celá kvetu..když ji s manželem vozíme vetšinou si myslí,že je naše :-D ano je naše sluníčko moc si to užívám..právě je mi líto těch starších maminek,že si takové babičkovství neužijí páč budou opotřebované nebo už nebudou vůbec :mrgreen: :mrgreen:

JJ mě taky baví, že starší matky pějí ódy na babičky v důchodu (65+). No jasně mají pravdu, jenže když jejich děti půjdou v jejich stopách, tak se těch vnoučat ani nedožijou. Ale to je nepodstatné nikomu jeho rozhodnutí mít dítě „pozdě či brzo“ neberu je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí