Zánět průdušek v 7.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.3.19 10:04

Zánět průdušek v 7.tt

Krásný den, přeji, jsem v 6+2tt, ještě ani nemáme srdeční akci a už jsem schytala zánět průdušek. Doktorka mi dala zatím týden klidu na neschopence a uvidí se. Už jsou to 4 dny a mně je furt nic moc. Bez teplot!!! Kašel hlavně ráno, ale mám žlutý až žlutohnědý hlen. Menší množství. Je to zákonitě bakteriální nebo i pri virové infekci se mohou takto zbarvit hleny? Mám strach z antibiotik. CRP mi teda nedělala. Ale vloni CRP ano, bylo nizke a taky byl zluty a atb.jsem dostala a nezabrala.

Dekuji moc, pokud mate zkusenost.
A omlouvam se za anonym. Jsem tu znama hypochondricka firma a uz se za to stydim :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
740
12.3.19 11:02

Ležím teď doma s aktuní bronchitidou, 9tt. Ošetřit mě museli i na pohotovosti v nemocnici, cpali do mě nějaký injekce, nemohla jsem přes hleny vůbec dýchat a neodkašlávala jsem. Na plicním i na gynekoligii se tvářili, že to miminu ublížit nemá, naopak je nutné mě stabilizovat, a to co nejdřív. Tak jsem v klidu. Stejně jsme teď v období, kdy je to buď a nebo a neuděláme s tím vůbec nic (minule jsem byla zdravá jak řípa a stejně mě revize neminula). Důležitý je velký příjem tekutin, klidový režim a uričitě se co nejdřív zbavit kašle a dušení (já teď beru ACC long, inhaluju vincentku a dělám dechová cvičení na uvolnění hlenů - vše pomáhá skvěle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 11:29

@Cheriffka teeeda, tak to mas veselo. Ja teda duseni nemam, jen kaslu, hlavne po ranu a rymu mam a boli me kebule, asi dutiny. Tak Ti moc drzim palce, at je ti brzy dobre!!!! A mimi at je v naprostym poradku!!!
Jen to kaslani me desi…uz me pri kazdym zakaslani boli svaly podbrisku a mam pocit, ze ho vykaslu. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 11:56

Jen mi taky přijde, že to to těhotenství snad komplkuje? Je mi hůř než při stejné nemoci, kterou jsem měla před těhu. 8o :)

• Citovat
  • Upravit
2206
12.3.19 15:23

V 9tt jsem taky měla bronchitidu. Dýchat jsem nemohla a z chrchle se skripl nerv pod žebrem a radši jsem se dusila, než bych zakašlala. No, týden na plicním v nemocnici, atb do žíly a syn je snad normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.9.19 20:15

Dobrý den

Dobrý den mám 5 měsíční miminko máme 3 den horečky 39 teplotu a u lékaře nám bylo zdeleno že máme zahnet průdušek jenže malá mi nekalé rimu také nemá ale strašně brečí jak přes den tak přes noc měly stě to také :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí