Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V klidu, tam dole je to všechno prokrvené, tak to může být ono. Pokud nekrvácíš, tak to bude ok. ![]()
Ahoj neboj je to možná překročena sliznice,ale to uvidí doktor.basti na tom začátku ascorutin,ať nespinis a nekrvacis.A vše bude v pohodě. ![]()
Myslím ze to tu psalo uz hodne holek… stejny problem ale nic to neznamenalo.
hlavne v klidu. Mne se to teda stalo ikdyz sem tehu nebyla. Sleduj pokud by se to zmenilo v krvaceni a velke bolesti tak hned k doktoru…
Pokud to neni cista jasna krev, tak se neboj, bude to dobry, dodrzuj klid
@Káťa19 píše:
@Anny A píše:
Myslím ze to tu psalo uz hodne holek… stejny problem ale nic to neznamenalo.hlavne v klidu. Mne se to teda stalo ikdyz sem tehu nebyla. Sleduj pokud by se to zmenilo v krvaceni a velke bolesti tak hned k doktoru…
@Káťa19 píše:
@Anny A píše:
Myslím ze to tu psalo uz hodne holek… stejny problem ale nic to neznamenalo.hlavne v klidu. Mne se to teda stalo ikdyz sem tehu nebyla. Sleduj pokud by se to zmenilo v krvaceni a velke bolesti tak hned k doktoru…
@Ventolin píše:
Ahoj neboj je to možná překročena sliznice,ale to uvidí doktor.basti na tom začátku ascorutin,ať nespinis a nekrvacis.A vše bude v pohodě.
@xjuliax píše:
V klidu, tam dole je to všechno prokrvené, tak to může být ono. Pokud nekrvácíš, tak to bude ok.
Je to prokrvené to by z tebe musela ta krev tect aby byl problém ![]()
Ja v prvnim tehu taky zaspinilampo sexu a na uzv bylo vse v poradku a mam zdrave dite. Lepsi sex trosku nazacatku omezit nebo opatrneji.
V klidu na to jsme tady,já čekám 5 mimco a bojím se taky jak o první.Taky nemám kde pokecat ,protoze než člověk polita doma děti a vše okolo není čas na nic.
Já teď čekám druhé a v obou těhotenství nám doktor řekl, že pokud možno, máme se do 10.-12.tt, kdy je to nejrizikovější, zdržet sexu. Spousta žen ti řekne, že je to blbost, my jsme to v obou těhotenství dodrželi. Kdyby se něco stalo, stejně bych si akorát vyčítala, že jsem ho neposlechla.
Ahoj holky je mi to trapné psát tu, ale bohužel nemám nikoho abych se zeptala
Mám takový menší problém s manželem jsme měli sex a já jsem těhotná teprve úplně na začátku poslední menstruace byla 28.1.2019 chystám se na gyn. Po sexu jsem si všimla slabšího výtoku s troškou krve, jen takový načervenalý výtok občas mě bolí břicho jakoby při menstruaci ale to je prý normální. Jsem trošku vystrašená může to značit něco špatného?