Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJ NA TĚCH STRÁNKA JSOU SNAŽILKY NEBO TĚHULKY.JÁ CHODÍM NA SRPNÁTKA 2012 ALE NIKDO TAM NENÍ Z PLZNĚ NEBO OKOLÍ.CO TY?
Ahoj, nám se má narodit začátkem července a jsem přímo z Plzně. A už doma máme jednu holčičku.
JANDISS píše:
AHOJ NA TĚCH STRÁNKA JSOU SNAŽILKY NEBO TĚHULKY.JÁ CHODÍM NA SRPNÁTKA 2012 ALE NIKDO TAM NENÍ Z PLZNĚ NEBO OKOLÍ.CO TY?
původně snažilky, ale většinou už těhulky co jsem tak četla ![]()
ahoooj tady tady tady
já čekám červenec konec…takže možná i srpen, kdo ví jak to bude
Plzeň-Slovany ![]()
ixule píše:JANDISS píše:původně snažilky, ale většinou už těhulky co jsem tak četla
Už jsme tam jen samé těhulky ![]()
AHOJ TO JE SUPER MY ČEKÁME SRPNÁTKO NEJSEM PŘÍMO Z PLZNĚ ALE KOUSEK SMĚREM NA TŘEMOŠNOU A KAZNĚJOV
Licena píše:TAK TO UŽ MÁŠ ZA PÁR.V NÝŘANECH MÁM KAMARÁDKU
Já jsem z Nýřan kousek od Plzně a čekáme Ledňátko
adria píše:TAK TO JSME TAK NĚJAK STEJNĚ UŽ VÍŠ KDE BUDEŠ CHTÍT RODIT?
ahoooj tady tady tadyjá čekám červenec konec…takže možná i srpen, kdo ví jak to bude
Plzeň-Slovany
Ahojky budoucí maminky, jsem z Dýšiny u Plzně a termín porodu mám koncem června.
Mám doma již roční holčičku a tak my toto těhotenství letí neuvěřitelně rychle
Jsem ráda, že vás je tu tolik z okolí, při prvním těhotenství jsem takové štěstí neměla.
Mějte se krásně, užívejte si to budoucí maminky!! ![]()
ahoj maminky, můžu se přidat?
Jsem z Plzně, čekáme koncem srpna, teď jsme v 9. týdnu. Naše první, tak jsme z toho s manželem takový vyplesklý, ale strašně se těšíme ![]()
Ahojky:-) já jsem taky z Plzně. Čekáme konec srpna. Doma mám 5,5 letého pomocníka:-) Doufám, že bude vše ok.
Držím vám všem palečky.
hezký den