Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že klidně těhotná být můžeš, ale mně vždy test vyšel pozitivně, když mi vynechala MS, jinak příznaky máš, ale ten test to je divný
Naděje umírá poslední ![]()
Romano, naprosto Tě chápu. Taky mám chlapečka, teď už skoro 3 roky, taky jsme se snažili o druhé a nešlo to a nešlo, každý měsíc jsem se zkoumala. Měla jsem i zpoždění, nakonec z toho byl anovulák (špinění, za 2 dny MS, delší, se špiněním). A hned další měsíc tam byl
Bohužel se neudržel, ale povedlo se jednou..
Myslím, že u zpoždění 6 dní by mělo být něco vidět, ale taky mohla být ovu později. Spíš si myslím, že nebudeš, ale stejně, dokud nedorazí MS nebo nebudou //, tak nevíš.. Ještě si můžeš dojít na krev jako samoplátce.
K tvé otázce.
Můžeš být těhotná a nemusíš.
Bazální teplota není všechno, spíš vypovídá hodnota celého grafu.
Ovulace mohla být později, proto test ještě neukazuje pozitivní výsledek.
Zvysena teplota pres termin menzesu opravdu muze znamenat tehu.Negativni test…nestresovat se
nektere holky tu hladinu HCG nemusi mit tak vysokou.Jeste klidanko vydrz,ale stavila bych se u doktorky at ti rekne.Nechci strasit ale muze byt i cysticka.Drzim pesticky at to dobre dopadne ![]()
Zakladatelko, nic si z tohohle nedělej a zkus si pohledat podobné diskuze. V tomhle ti zatím asi nikdo opravdu neporadí, chce to čas. Pokud se ti dvě čárky neukáží do konce týdne, šla bych k doktorce
Mohla jsi mít i posunutou ovulaci, tak je třeba na test ještě času dost, i když podle BT by na testu mohlo být něco vidět každým dnem
Chce to trpělivost
a za týden se ozvi, jak to dopadlo ![]()
klidne se muzes pridat k nam na snazeni leden 2012 nebo snazeni prosinec 2011.Drzim pesticky at vse dobre dopadne
Jako já nevím, ale takových diskusí je tu opravdu milion. Já si je ráda přečtu, protože mi připadá zajímavé jak jsou si podobné - nedostala jsem to, test je negativní, příznaky mám (nejlépe od druhého dne po ovulaci), můžu být těhotná?
Tak co na to říct? Ano, můžeš a nemusíš. Zajdi si k doktorovi, nebo počkej a udělej test za tři dny ![]()
I kdyby se to nikdy nikomu nestalo, tak ona může být první případ a i kdyby jí tady 1000 holek napsalo, že to měly stejné a byly v tom, tak to neznamená že těhotná je. Tak co s takovou informací? Stejně má jen tři možnosti: dostane to se zpožděním, půjde k doktorovi a bude těhotná, nebo půjde k doktorovi a nebude těhotná.
krev je nejjistejsi …a vubec nevite kolik to stoji?Kdyz bych si o to sama zazadala?
pikidi píše:
krev je nejjistejsi …a vubec nevite kolik to stoji?Kdyz bych si o to sama zazadala?
Asi labák od labáku.
Já platila 210kč.
pikidi píše:
cca 200,–
panecku a ja myslela kolem 100
, no ale je fakt ze ma clovek pak jistotu…
Romano tehu to znamenat klidne muze,ale je hodne zen co maji priznaky a tehotne nejsou a pak zadne nemaji a tehotne najednou jsou..
zkusila bych znova test a nebo si pak skocit na tu krev,do odpoledne je pak vysledek. Drzim pesti at ted nebo pozdeji se ty dve // na testu ukazou ![]()
Nainuva píše:lokofa píše:ona ale nenapsala, že muže dělat bordel. Napsala- Jak mužu dělat bordel, jsem tu nová. ? Jako jak tu mužre dělat bordel, když je tu nová.Amber píše:Já se do nikoho nepustila pokud vím. Ale jako nováček napsat já si můžu dělat bordel jsem nová - to je docela dost.
Last, reagovala bych stejně na tvé lezení na nervy a poslala Tě někam.. Kdybys napsala nováčkovi, že se tu dá vyhledávat, ať se prohrabe starými diskuzemi, kterých jsou tu mraky na toto téma, je to jiné, než psát, že Ti to leze na nervy.. Popř. kdybys dala odkaz na starší diskuze, ale hned útočit a posmívat se, to fakt nechápu.. Myslela jsem si, že jsme tu dospělí a inteligentní lidé, ale asi jak kdo, že jo..Lokofo, proč se do ní taky pouštíš.. Starej mazák, že jo..
Na to jsem reagovala. Ale rozhodně jsem se do nikoho nepouštěla.
A na to jsem se jí pak taky omluvila, že jsem přehlídla to písmenko k ve slově Jak
Zakladatelko diskuze -
Vypadá to dobře, mě se duch na testu objevil až 10 dní po zpoždění, tak moc držím pěsti, ať se ti na testu něco ukáže. Ale stejně ti tohle objasní pouze test a potvrdí pouze gynekolog. Hodně štěstí
holky,maminky, xtěla jsem se zeptat na Váš názor, máme už s manžílkem 2,5letou holčičku Nelinku a teď se snažíme už od léta odruhé miminko, a teď už mám spoždění skoro 6den, mám bolest spodku jako při měsíčkách i sem tam nějaké pnutí v prsou, po dvou dnech jen slabí nahnědlý výtok, čípek jsem skoužela nahmatat a je neskrácený pevný, bazální teplota je 37,2, nevím zda jsem opravdu těhotná, po dvou dnech jsem si dělala test a negativní, tak počkám aspoň do středy, a hrozně mě bolely záda jako u prvního těhotenství, ale zatím jsem nikdy spoždění neměla měsíčky pravidelné po 26-27dnech, děkuji Romča