Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
presne tak, je fakt ze mi se snazime mesice,ale vzdycky to obrecim pak na zachode.Jak dlouh se snazite vy Peto1986? Ja jsem ted 4DPO, boli me prsa ze nemuzu ani spat na brise tak doufam v //.Ale nevim kdy je mozne uz delat testik…
Pikidi, prsa bolí tím, že se zvedá progesteron, na příznaky už nedám. Když jsem byla v listopadu těhu, tak mě prsa nebolela vůbec, to jen u prvního, naopak jsem měla hodně výtoku čirého a bolely mě na střídačku vaječníky, hlavně když jsem vstávala z postele. Ale vajíčko se dostane do dělohy a uhnízdí se až nějaký 6-10 DPO, takže dřív test určitě ne. Teprve potom začne produkovat hcg.. Vydrž.. ![]()
ANBER: moc diky.Ty prsa me prekvapili, jelikoz boli ze strany a z vrchu a hlavne takhle brzy.Normalne me zacnou bolet cca 5 dni pred MS,ale ta je ocekavana 27.1.Uvidime , zbyva jen doufat
12DPO to jisti ![]()
pikidi píše:
presne tak, je fakt ze mi se snazime mesice,ale vzdycky to obrecim pak na zachode.Jak dlouh se snazite vy Peto1986? Ja jsem ted 4DPO, boli me prsa ze nemuzu ani spat na brise tak doufam v //.Ale nevim kdy je mozne uz delat testik…
My se snazime cca od dubna
ted bohuzel ale ne plnohodnotne protoze se vidime jen o vikendech
ted jsem 3 DC po agolutinu
jinak jeste co se tyka vytoku, mam bily hojny-taky nevim co to znamena,ale asi normal po ovulaci.
petra1986: To je na perdek kdyz je vikendy
ale neboj to pujde a hlavne se rika ze po agolutino to jde samo(teda co sem cetla diskuze)
HOLKY PO OVULACI JE PRÍ VÝTOK BÍLÝ HUSTÝ, ALE I V TĚHU JSEM HO TAK MĚLA, VIDÍM, ŽE PEŤO JSI STEJNĚ STARÁ JAKO JÁ TAKY 1986
Holky ted mimo diskuzi, muzete mi poradit jak si pridat obrazek k profilu jako ma napr.:amber, saracenka, petra1986 atd.
(omlouvam se za pitomej dotaz)
Nastavení a dole je ikona- vybrat soubor a vybereš si z pc fotku
pikidi píše:
Holky ted mimo diskuzi, muzete mi poradit jak si pridat obrazek k profilu jako ma napr.:amber, saracenka, petra1986 atd.(omlouvam se za pitomej dotaz)
já jsem si našla něco na netu ,klikla jsem na obrázek pravým tlačítkem ,,uložit jako ,,dala jsem si to uložit na plochu a potom jsem si to přes nastavení stáhla ..
jj ulozenou ji mam jen nevim kde ji vlozit, jdu na to dle rady Nainuva ![]()
pikidi píše:
petra1986: To je na perdek kdyz je vikendyale neboj to pujde a hlavne se rika ze po agolutino to jde samo(teda co sem cetla diskuze)
Joooo ? no neke
tak to je super a kde jsi to cetla ? ![]()
pikidi píše:
Holky ted mimo diskuzi, muzete mi poradit jak si pridat obrazek k profilu jako ma napr.:amber, saracenka, petra1986 atd.(omlouvam se za pitomej dotaz)
Vsak ty mas taky krtecka ![]()
Amber píše:
Peti, to teda.. Já se ze snažilek přesouvám do zoufalek
Zlatko zadne zoufalky
to bude dobre, chce to jen cas
![]()