Výtok ve 39tt

447
16.1.12 19:27

Výtok ve 39tt

Ahoj maminky,mám dotaz.Jsem ve 38+1tt a dnes mi začal téct tekutý ale do žluta výtok.Poslíčky mám normálně,pohyby cítím…Myslíte,že by to už mohlo být pomalu tady?Zátku nemám už téměř 3týdny.
předem děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.1.12 19:29

Vodnatý výtok? Neustále nebo postupně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 19:38

Já nevím…vždy mám vložku a jak to začalo,vždy tam něco je :nevim: A spíš voda jako hustší,ale urřčitě ne jako hlen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.1.12 19:42

Na plodovku to nevypadá? Zítra vem vložku a zajeď do porodnice, udělají rychlotest na plodovku.Jinak já tak 3 týdny před porodem měla taky hodně výtok, kolikrát jsem přemýšlela, jestli fakt neteče plodovka, spala jsem s vložkou, jinak jsem byla mokrá. Prý je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.1.12 19:44

Myslím si, že to ti nikdo neřekne. Nechej to na přírodě. Buď připravená do porodnice a jinak žij normálním způsobem. Pokud budeš z něčeho hodně rozhozená, zajdi k lékaři, i tak tam teď chodíš už hodně často, neboj se. Může to být, ale nemusí. Až tak důkladně bych se asi nesledovala, píšeš, že jsi 38+1, porodit můžeš hned nebo třeba 41+5 např., a to je zatraceně dlouhá doba ještě na poslední dny těhotenství. Neboj všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.1.12 20:22

To je normalni:) ve starych knizkach se psalo ze porod nastane tehdy kdyz pochva zacne plakat. Funguje je to jako prirodni lubrikant:) aby pak mimi mohlo projit, me to zacalo cca ctrnact dni pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 20:31

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.1.19 10:23

Ahoj holky mám dotaz ráno kolem 3h jsem měla silnější čirý vodovy vytok ale od té doby nic. Jsem prvorodicka a tak nevím jestli mám jet do porodnice nebo ne ale bylo to když jsem spala ani jsem z postele nevstala a na jednou jsem cítila ze něco teče ale od té doby nic. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí