Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,mám dotaz.Jsem ve 38+1tt a dnes mi začal téct tekutý ale do žluta výtok.Poslíčky mám normálně,pohyby cítím…Myslíte,že by to už mohlo být pomalu tady?Zátku nemám už téměř 3týdny.
předem děkuji ![]()
Já nevím…vždy mám vložku a jak to začalo,vždy tam něco je
A spíš voda jako hustší,ale urřčitě ne jako hlen
Na plodovku to nevypadá? Zítra vem vložku a zajeď do porodnice, udělají rychlotest na plodovku.Jinak já tak 3 týdny před porodem měla taky hodně výtok, kolikrát jsem přemýšlela, jestli fakt neteče plodovka, spala jsem s vložkou, jinak jsem byla mokrá. Prý je to normální.
Myslím si, že to ti nikdo neřekne. Nechej to na přírodě. Buď připravená do porodnice a jinak žij normálním způsobem. Pokud budeš z něčeho hodně rozhozená, zajdi k lékaři, i tak tam teď chodíš už hodně často, neboj se. Může to být, ale nemusí. Až tak důkladně bych se asi nesledovala, píšeš, že jsi 38+1, porodit můžeš hned nebo třeba 41+5 např., a to je zatraceně dlouhá doba ještě na poslední dny těhotenství. Neboj všechno dobře dopadne.
To je normalni:) ve starych knizkach se psalo ze porod nastane tehdy kdyz pochva zacne plakat. Funguje je to jako prirodni lubrikant:) aby pak mimi mohlo projit, me to zacalo cca ctrnact dni pred porodem
Ahoj holky mám dotaz ráno kolem 3h jsem měla silnější čirý vodovy vytok ale od té doby nic. Jsem prvorodicka a tak nevím jestli mám jet do porodnice nebo ne ale bylo to když jsem spala ani jsem z postele nevstala a na jednou jsem cítila ze něco teče ale od té doby nic. Děkuji za rady.