Kdy jít na gyndu?

46
16.1.12 18:41

kdy jít na gyndu?

Ahoj holky, popíši vám nejprve situaci:
Brala jsem prášky a menstruaci měla pravidelnou, a pak jsem byla pryč a zapomněla si ji s sebou vzít, takže jsem 2× vynechala..potom jsem si řekla, že už by to stejně nebylo účinné, a tak jsem si řekla, že ji začnu brát zase až po další menstruaci - 1 měsíc jsem jakoby vynechala..nechala jsem to tak trochu náhodě, pač s přítelem jsme o miminku přemýšleli…a opravud mi zatím všechny testy včetně mamatestu ukázaly jasné 2 čárky, dnes clearblue 3+ …cítím se ji jinak, bolí mě víc prsa a v podbřišku jinak než při menstruaci…jsem docela ráda, že jsem (doufám) těhotná, ale jelikož jsem byla nezodpovědná co se týče zaznamenání menstruace (protože byla vždy pravidelná s prášky a vysazení jsem neplánovala, tak jsem si termín prvního dne poslední menstruace nezapsala) tak prostě nevím, v kolikátem týdnu jsem :( strašně lituju nezodpovědnosti, ale už několik let jsem si to nepsala, protože to bylo vždy v pohodě a ted jak jsem si je už ten měsíc nedobrala, tak mě prostě z nezvyku nenapadlo si to napsat… volala jsem na gyndu a sestra samozřejmě byla zděšená, že to nevím…stydím se a bojím se, abych něco nezanedbala..nejradši bych šla hned, ale mám přijít až 12 od zpoždění, jenže já nevím to datum prvního dne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
16.1.12 18:47
Smejdilkaa píše:
Ahoj holky, popíši vám nejprve situaci:
Brala jsem prášky a menstruaci měla pravidelnou, a pak jsem byla pryč a zapomněla si ji s sebou vzít, takže jsem 2× vynechala..potom jsem si řekla, že už by to stejně nebylo účinné, a tak jsem si řekla, že ji začnu brát zase až po další menstruaci - 1 měsíc jsem jakoby vynechala..nechala jsem to tak trochu náhodě, pač s přítelem jsme o miminku přemýšleli…a opravud mi zatím všechny testy včetně mamatestu ukázaly jasné 2 čárky, dnes clearblue 3+ …cítím se ji jinak, bolí mě víc prsa a v podbřišku jinak než při menstruaci…jsem docela ráda, že jsem (doufám) těhotná, ale jelikož jsem byla nezodpovědná co se týče zaznamenání menstruace (protože byla vždy pravidelná s prášky a vysazení jsem neplánovala, tak jsem si termín prvního dne poslední menstruace nezapsala) tak prostě nevím, v kolikátem týdnu jsem :( strašně lituju nezodpovědnosti, ale už několik let jsem si to nepsala, protože to bylo vždy v pohodě a ted jak jsem si je už ten měsíc nedobrala, tak mě prostě z nezvyku nenapadlo si to napsat… volala jsem na gyndu a sestra samozřejmě byla zděšená, že to nevím…stydím se a bojím se, abych něco nezanedbala..nejradši bych šla hned, ale mám přijít až 12 od zpoždění, jenže já nevím to datum prvního dne :(
no tak jestli jsi mesic vynechala prasky a pak uz jsi MS nemela,takze uz nemas dva mesice MS,ne??tak pockej tyden a bez k dr.on to podle utZ POZNA DOBRE,V KOLIKATEM TYDNU jsi neboj.dnes uz je to trochu jine nez driv:-)za nasich maminek.neboj nic jsi nezanedbala,teda pokud uz nejsi treba v10tt.to se pak uz bere krev na vysetreni a tak…ale myslim,ze nejvic bys mohla byt tak v8tt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.1.12 18:49

Nevím proč na Tebe sestra tak koukala…no booože tak to nevíš…nemáš třeba nějaký záchytný bod kdy jsi to měla? Třeba návštěva, výlet, nebo tak něco? :nevim: Jinak doktorka by Ti to měla umět „vyčíst“ z ultrazvuku a tím ti stanoví i případný TP :pankac: Jestliže jsi měsíc už vynechala, tak bych šla klidně hned, nebo za týden, určitě tím nic nezkazíš ;) Jinak gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.1.12 18:53

a vis priblizne kdy ms byla?? jestli si nevzpomenes treba, zes pekla nejake cukrovi nebo neco kupovala atd. takhle se da vzpomenout priblizne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.1.12 19:00

Hele, to máš fuk, stejně jsi měla ovu kdoví kdy, když jsi otěhotněla hned po vysazení, tak by to dle ms stejně neodpovídalo ;)
Jak myslíš, že to dělají ženské, které kojí, ms nemají a rovnou otěhotní… :mrgreen:
Objednej se, zkus aspoň zhruba odhadnout, kolik týdnů HA nebereš, on už tě dr nějak objedná a TP ti spočítá dle utz, stejně je to přesnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.1.12 19:02

vím, že jsem měla menstruaci v prosinci, určitě skončila dříve než 19.12. (to vím, že jsem ji neměla) takže začala někdy v první půlce prosince, ale nevím kdy, fakt nemám se čeho chytit :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.1.12 19:04
Smejdilkaa píše:
vím, že jsem měla menstruaci v prosinci, určitě skončila dříve než 19.12. (to vím, že jsem ji neměla) takže začala někdy v první půlce prosince, ale nevím kdy, fakt nemám se čeho chytit :(.

tak to je v pohode,to jsi tak v6tt zhruba.bez k dr pristi tyden a mas to,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.1.12 19:08
Valli píše:
Smejdilkaa píše:
vím, že jsem měla menstruaci v prosinci, určitě skončila dříve než 19.12. (to vím, že jsem ji neměla) takže začala někdy v první půlce prosince, ale nevím kdy, fakt nemám se čeho chytit :(.
tak to je v pohode,to jsi tak v6tt zhruba.bez k dr pristi tyden a mas to,.

Taky může být v 4tt, po HA může být ovulace kdykoliv :nevim: Já bych ještě 2týdny s utz počkala, akorát se bude zbytečně plašit, že je něco špatně, za 2týdny už podle mě bude jasně vidět všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.1.12 19:09

myslela jsem, že bych šla příští pondělí, budou nám měnit v bytě stoupačky, tak budu mít stejně asi dovču :)…jen doufám, že už doktor něco uvidí nebo aspoň mi něco bližšího řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.1.12 19:12

ten digitální clearblue mi ukázal dneska 3+ a to znemená od 5tt výš…ale bůh ví, jak se tomu dá věřit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.1.12 19:28
Smejdilkaa píše:
ten digitální clearblue mi ukázal dneska 3+ a to znemená od 5tt výš…ale bůh ví, jak se tomu dá věřit.. :nevim:

Tak bere nějakou výši hcg. nebo to jsou dvojky :twisted: po HA bývá prý větší výskyt dvojčat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.1.12 19:52

tak to nestraš..to bychom nezvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.1.12 19:53

Nebooj ;) já jsem na tom byla úplně jako ty..taky jsem antiko tak nějak brala-nebrala, takže jsem neměla o datu poslední MS ani tušení :oops: :oops: :oops: Doktor na mě sice chvilku koukal trochu divně, ale pak udělal ultrazvuk, podle něj určil týden těhotenství a tedy i datum mé poslední MS - já jsem mu to jen odkývla, neměla jsem fakt ani tušení :oops: a dcera se narodila na den přesně v termínu! jsou to machři ti doktoři, jak to dokážou poznat :potlesk: tak přeju krásný těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí