Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Romanag píše:
HOLKY PO OVULACI JE PRÍ VÝTOK BÍLÝ HUSTÝ, ALE I V TĚHU JSEM HO TAK MĚLA, VIDÍM, ŽE PEŤO JSI STEJNĚ STARÁ JAKO JÁ TAKY píše: Více
Romi jj
kdy mas narozky ? ja budu mit ted unoru 26
ach jo ten cas leti. A jak dlouho se snazite o mimi ?
pikidi píše:šikulka ..já spíš měla problém se zbavit staré a dát si novou ..jsem děsný kopyto ..
taaak a je to, diky moc holky
saracenka píše:
romčo tobě přeji hodně štěstí a věz ,že lastkecka je moc hodnej a citlivej člověk,jen neni každý den posvícení no ..
Tomu se dá stěží uvěřit
Nesetkala jsem se s ní v jiné diskuzi, ale tady se projevila opačně.. Bohužel..
Amber píše:saracenka píše:Tomu se dá stěží uvěřit
romčo tobě přeji hodně štěstí a věz ,že lastkecka je moc hodnej a citlivej člověk,jen neni každý den posvícení no ..
Nesetkala jsem se s ní v jiné diskuzi, ale tady se projevila opačně.. Bohužel..
tomu opravdu věř ,jsem s ní ve 4 diskuzích ,vím co píšu .. ![]()
zadny kopyto.....;-) Jinak holky kolik vam vlastne je? jen aby si clovek udelal obrazek.Me bude ted v dubnu 29.
Zakladatelko zda těhu jsi nebo né ti zdě opravdu nikdo neřekne,ale spíš si hledala nějakou berličku někoho kdo byl což je normální..Držim palce at to vyjde a když né ted,tak příště
zakladatelko, jestli jsi těhotná ti potvrdí pouze test, nebo lékař. ale držím palce.
a zakladatelko, vypni si CAPS, takhle to vypadá, že na nás řveš. ![]()
Holky ja vam tak zavidim ty vase mimisky kdyz je vidim na tech fotkach. Mate je fakt uzasne ![]()
též závist.....Doufam v ducha aspon malinkatyho…uvidime 12DPO(25.1)Uz aby to bylo…
Zdravím,
je zbytečné se dohadovat hned od začátku kvůli smyslu diskuze, to je na zakladatelce. Hádky a nadávky si prosím odpusťte.
Díky,
Monika
holky jeste otazecka…od kdy se pocita ovulace?Mela jsem bilkovinovy hlen 12.1. a ovu test ukazal // ale jedna malilicko slabsi nepatrne.13.1.na ovu // jak dalnice a 14.1. teplota 37,1C a na ovu // ale zase jak 12.1.pocita se ovulace od toho 13.1.? mam v tom zmatek.snazili jsme se 11. a 12.1. tak snad sme to pokryli… ![]()
pikidi - u mě to bývá s ovu tak, že mám bílek naposledy den před ovu, stejně jako pozitivní ovu test (fakt obě stejně silné, nebo testovací i silnější) i nejvyšší teplotu. Nemáš nějaký graf, kam to píšeš?
bohuzel.....jen muj kalendar
Mam porad 36,5C… 14.1. se to zvedlo na 37,1C a pote az do ted ma 36,8C(ale ovu test na 150% pozitivni byl 13.1.)Jde mi o to jestli sme to trefili…no zbyva doufat ![]()