těhu a trhání zubu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
21.11.07 10:22

těhu a trhání zubu

Ahojky, snažíme se o druhé dítko, takže v podstatě každý měsíc věřím že by to mohlo vyjít. Momentálně jsem v období ovulace, takže se snaříme ostošest a co čert nechtěl dnes mi upadlo kus zubu. Tak ted přemýšlím jak to řešit, když půjdu k dr, tak mi ho vyrve. Nevíte jestli jsou umrtvovací injekce nějak nebepečné pro případné třebas několikadenní těhotenství? Předpokládám že rentgen je uplně tabu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
21.11.07 10:36

Lenko - já jsem v těhu chodila k zubařce a ta mi zuby umrtvovala. Říkala mi, že to žádný vliv nemá. Byla jsem ale ve 3.trimestru. Toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.11.07 10:42

Ahoj Leni,
ségra je taky těhu, bohužel jí začal zlobit moudrák, musel ven, svého dr. na to upozornila a on jí dal prý něco šetrnějšího, co můžou i těhulky, trhání prý nebolelo jen jí upozornil, ať to pak zkusí vydržet bez prášků na bolest.
S tím rtg fakt nevím, mně se teda pokaždý zubařka ptá jestli náhodou nejsem těhu, ta dávka se prý sice minimální, ale proč to pokoušet, že?
 Madla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.07 10:43

Ahoj Leni

ja byla na zacatku obou tehu trhat osmicky a vsechno v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.11.07 13:53

JEdnorázově se umrtvení na trhání může, spíš pak veeelmi opatrně s léky na bolest. Dle genetika jednorázově RTG zubu nevadí (ale oni ti ho stejně „pro jistotu“ dělat nebudou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí