tentokrat to snad vyjde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
360
2.11.07 15:41

tentokrat to snad vyjde

ahoj vsechny maminky i snazilky..chtela sem vam napsat muj pribeh jak se nam vsechno stalo a jak jsme to necekali..mame doma triletou Nellinku tak jsme si s manzou rekli ze by to chtelo kluka ze je na to akorat spravnej cas.odjeli jsme koncem cervence na dovcu a tam zacala akce TONíK.busili jsme do toho trikrat denne a hadejte co??vyslo to.i kdyz jsem si rikala ze to s temy testy prehanim bylo jich snad dvacet tak jsme cekali mimiska..v polovine zarí jsem zacala slabe spinit a vecer zu slabe krvacet tak jame jeli do nemocnice a tam si me hned nechali.byla sem tam tyden.brala hormony a jine leky na zastaveni krvaceni a po tydnu me psustili dom ze se teprve uvidi..sami nevedeli.bylo to divne..dodnes nevim jestli spontanni potrat,zamlkle tehu nebo vyvojova vada..proste nevim..no a konecne k tomu proc pisu.tenhle tyden mi skoncilo sestinedeli protoze sem musela na vycistení delohy.no a dnes rano jsme zkusili dalsi mimi..nebudu to hrotit jako to minule tehu..proste to necham plynout a az bedu citit ze mam udelat test tak ho udelam.a taky snad budu mit krasnej darek pro rodinu k vanocum..tak hodne stesti vam i me jestli jste ve stejne situaci..pa sandra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
2.11.07 17:17

Ahojda,tak pojd k nám do podzim. snažilek :wink: Mně se stalo něco podobného v 6 týdnu jsem začala špinit,dr. mě poslal do nemocnice,tam se jim zdálo,že ještě tluče srdíčko,tak jsem taky brala hormony,ale nepovedlo se to udržet a šla na revizi :cry: a taky mám tříletého klučinu doma,11.11. to bude dva měsíce od revize a pořád se z toho nějak nemůžu vyhrabat,ale už se těším až se budeme moci snažit znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.07 18:01

dekuju za odpoved..tak ja se ukazu v tech snazilkach.ty cekas ty tri mesce jak to rikaji doktori??ja ne.spousta kamaradek co se jim to taky stalo necekali a ted uz maji mimiska nebo cekaji…a jeste jednou diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.11.07 18:26

to víš že nečekám,můj dr. mi doporučoval půl roku a primář v nemocnici řekl dva měsíce,tak jednu MS už mám za sebou,ještě jednu a jdeme na to,ale taky to nebudeme nějak hrotit :) .A ty v kolikátém týdnu si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.07 19:14

byla sem v 9tt..jaka bya ta tva prvni menstruace??ja to mela strasny nikdy sem to takhle nezazila..strasne moc sem krvacela..vecer uz sem byla jako vysata..klepala sem se a byla bila jako stena..nemuzu se dockat konce listopadu..pak uz bych mohls vedet..ja sem si taky rekla ze pockam jeste jeden mesic ale dneska sem to uz nevydrzela.teda my abych byla presnejsi..tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.11.07 19:23

tak to je mi líto,že si MS měla takovou silnou snad ta druhá už bude lepší,po kolika dnech si ji dostala?Jinak já měla MS uplně v poho,řekla bych,že byla stejná jako obvykle,ani břicho mě nebolelo,takže ok naštěstí,ale mšla jsem z ní strach.Ted jsem zvědavá kdy dostanu druhou,jestli nebudu mít třeba rozhozený cyklus,uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.07 19:33

dostala sem to mesic po..taky sem se bala.a jak to dopadlo ale musim rict ze normalne to mam tyden a ted to bylo tri dny ale silne..odkud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
2.11.07 19:41

Ahoj krásnoočka, tak stou MS jsem to měla podobně. V 10 týdnu jsem musela na revizi přestalo tlouct srdíčko a měsíc po revizi jsem to dostala a jak popisuješ dost silný. A mě doktor řekl, že můžeme klidně hned po 1. MS takže už se taky snažíme. Držím všem pěsti ať to vyjde co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.11.07 08:34

Vasince-tak treba budeme tehule stejne..my to zkusili vcera poprve tak jeste asi ne..uz zase delam kraviny ze pocitam a to sem si rekla ze tohle delat nebudu!!!sem proste pitoma..drzim ti palce at mate taky mimiska..ty uz mas doma ditko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
4.11.07 20:09

JJ chlapečka viz metřík. No já jsem zvědavá jak nám to vyjde. Nechávám to jak to přijde. Vždyť ta výroba je příjemná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí