Nemocná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2794
7.11.07 09:50

nemocná?

Ahoj holky, prosim vas, za dva dny to ma dostat, ale uz tyden se citim, jako nemocna, boleni hlavy, nohou, unava, teplota se drzi nad 37. Mivate nektera taky takovy pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
7.11.07 09:55

ahoj, a snažíte se o mimi? Co popisuješ vypadá spíš jako viróza než těhu :roll: A teplota může klesnout den nebo dva před MS. Zkus test, někdy se ukáží dvě čárky ještě před MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
7.11.07 10:02

snazime…uz 9 mesicu a nic :-( Taky jsem myslela, ze je to spis viroza, tak jsem sla k doktorovi. Nic ale nenasel, tak me vzal jeste krev, za chvili budu vedet vysledky, jestli jsem teda nemocna. Zda se me to ale podivne… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
7.11.07 10:07

No tak za chvilí budeš mít jasno :wink: Ale já bych zkusila ten test, nevydržela bych :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
7.11.07 11:22

Tak krev i moč dobrá…tak já nevím. Asi skočím pro ten test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.11.07 14:54

Tak co??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
7.11.07 15:07

Zkusim to zitra! Pak dam vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.1.15 16:18

Poraďte prosim, co mi je

Dobré odpoledne, jdu si pro radu.
Minulý víkend jsem byla dost nachlazená, přes týden už jen trochu rýma. Včera v noci mě ale chytlo něco jako zimnice, husí kůže..ale bez teploty. Dneska mě od rána bolí hlava, rýma zase větší, kýchání, je mi jako při teplotě (horkost v hlavě, husina - ale mám jen 36.9), navíc jsem celá rozlámaná, strašně mě bolí ruce. Napadly mě dutiny, s těmi jsem měla problém na podzim (vyléčila jsem se sama..), protože když hlavu předkloním, je to horší, zas ale při poklepání čela to nebolí. Doma mám Sinupret, tak váhám, jestli si ho vzít, zas se mi nechce brát něco zbytečně…)
Jinak se mi zdá, že nemám úplně v pořádku krk, zarudlý, vzadu možná trošku nateklý, ale mandle jsou ok a při polykání se objeví mírná bolest jen občas.
Myslíte, že mám zkusit ten Sinupret? nebo to vypadá na něco jiného? Potřebovala :nevim: bych se zaléčit co nejdříve, mám zkouškové a nemoc je teď to poslední, co potřebuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.1.15 16:27

Při takových stavech si hned od začátku beru Bioparox. Do krku i do nosu. A většinou to po par dnech poleví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.15 16:40

@levandule23 Ted to proste tak radi kasle jsou trvalejsi a vraci se to okolo me s rim vsichni takhle valci, me do toho jeste chytly zada :(

• Citovat
  • Upravit
55993
9.1.15 16:54

S tim jsem sla doktorce. a dvoje atb. zanet dutin masivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.1.15 17:08

@jkra Měla jsi stejné příznaky? Kromě té bolesti hlavy (na podzim při dutinách byla rozhodně větší), nic jiného dutinám nenasvědčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55993
9.1.15 21:37
@levandule23 píše:
@jkra Měla jsi stejné příznaky? Kromě té bolesti hlavy (na podzim při dutinách byla rozhodně větší), nic jiného dutinám nenasvědčuje.

hele, ja byla unavena a bolela me hlava. a jednou jsem si lehla vecer a do hodiny uplne tekuta ryma a strasna bolest hlavy. tak jsem myslela, ze viroza. jenze jsem mela rano letet nas sluzebku, tak jsem mazala jeste brzy rano doktorce. a ona ze mi je asi zle a muselo byt zle nejmene dva tydny a pry masivni zanet. a dvoje atb. a je fakt, ze ja vzala prvni doma a pak totalne odpadla na 4 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí