Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte snažilky ![]()
Prosím o váš názor.
Pos. ms 31.12.2016,
cca 9 dní do nové ms.
Několik dní mám nateklá prsa, citlivá. Dnes během noci asi 3krát jsem musela vstát na malou. Pobolívá mě na pravé straně. Pořád bych něco jedla
hlavně mám chuť na sladké (což nemusím).
Vím, že těhotenství je nepravděpodobné, snažíme se dlouho, ale zajímá mě váš názor…
@evca100 píše:
Ahojte snažilky
Prosím o váš názor.
Pos. ms 31.12.2016,
cca 9 dní do nové ms.
Několik dní mám nateklá prsa, citlivá. Dnes během noci asi 3krát jsem musela vstát na malou. Pobolívá mě na pravé straně. Pořád bych něco jedlahlavně mám chuť na sladké (což nemusím).
Vím, že těhotenství je nepravděpodobné, snažíme se dlouho, ale zajímá mě váš názor…
Tak na co se vlastně ptáš?
Až nedostaneš MS, tak třeba těhotná budeš.
A třeba taky ne ![]()
Nevěřím tomu, že bych mohla otěhotnět, protože se opravdu snažíme už delší dobu. Ptám se zda by bylo možné z příznaků co mám alespoň naznačit zda ano či ne… Tak mě hnedky neukamenujte ![]()
@evca100 píše:
Nevěřím tomu, že bych mohla otěhotnět, protože se opravdu snažíme už delší dobu. Ptám se zda by bylo možné z příznaků co mám alespoň naznačit zda ano či ne… Tak mě hnedky neukamenujte
Mám úplně ty samé příznaky co ty
Do 3dnů očekávám MS. Stačí? ![]()
@evca100 píše:
Ono snažit se rok a snažit se 6let je rozdíl!
snažení je na nic, musíš souložit.
@Burj Chalifa píše:
snažení je na nic, musíš souložit.
Asi tak
![]()
Holky ![]()
Zakladatelko, tipuju spíše PMS. Držím ti palce, s testem vydrž, je brzy…
@Adélajda4 píše: Šmarja, odpovídejte pokud víte
Zakladatelko…nic si z nich nedělej, jinak do ms máš daleko, doporučuji na nic nemyslet a tak za 7dní udělat test, třeba to vyjde
Tak ještě že jsi jí poradila.
Ona by na to, že si má udělat test, určitě nepřišla. ![]()
můj názor je, že to moc řešíš
můžeš a nemusíš být těhotná. Ale na takové příznaky je, myslím si, docela brzy.. ![]()